Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Solar Mlody hacked by Asen Yokar (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=151262)

cwaniak89 23-10-2007 01:26

@Girni

Temat jest jaknajbardziej trafiony

Ja mu tylko daje rade jak ma z "Wami" żyć w pokoju

sew333 23-10-2007 07:30

A ja też gram na SIlverce o to mój char:

Name: Heart of Silence
Former Names: John Frusciante
(miałem namelocka,bo brazol mnie zakapował, żal )
Knight lvl 40
SKile 72\72
mlvl 5

:D:D:D

A co do SOLARA to kojarze, tylko go jak mi dodał na Mana fluida, LOL:)

Solar271 23-10-2007 08:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeGlord (Post 1708300)
Gnoju- bo innego okreslenia mniej wulgarnego nie znam, o to tym/tymi zdaniami potwierdziles ze jestes albo glupim dzieckiem majacym 12 lat albo jestes cholernie niedowartosciowanym i uzaleznionym od tej gry hmm jakby to nazwac..(bo niby masz 18 lat) no niech bedzie.. czlowiekiem...

Za ten pogrubiony text jesli bys nie mial hacka na tibia.com bys mila juz jednego ablo wiecej dwdow gnoju.
Twoje odzywki wskazuja na biedne dziecko ktoremu zabrali lizaka jesli nadal chcesz tak postepowac to powodzenia.. wazne ze ty nie skonczysz pod sklepem, przeciez jestes bardzo madry i wogule joł zią

HEHE no np jakich ? Hakuje mnie kolega bez oporu przyjmuje plik
Wiec nie mow mi ze ich nie mam ;] Poza tym "Gnoju" to chyba raczej do ciebie pasuje:) Ale nie martw sie tatusiowie ci doradza jak sie odgryzc ;] PS. ciebie nie lubie najbardziej ^^
I to temat o haku wiec po co niektórzy wyskakuja z tekstami typu NIE MASZ DOWODOW to logiczne ze ich nie mam bo nie siedzialem kolo asena jak mnie hakowal i nie robilem mu zdjec. Ale mi wystarcza same fakty a jest ich duzo zeby twierdzic ze to on. A wy jakie macie dowody ze to NIE ON? nie no 132 lev to nie hakuje hmmmm mylicie sie nawet 132 chce sie wzbogacic a ze asen odchodzi z silvery o tym bylo dosc glosno wczesniej

<OMO> 23-10-2007 09:40

@SOLAR

Zamknij morde solar bo w*****asz ucho skończ -.-

DeGlord 23-10-2007 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1708403)
HEHE no np jakich ? Hakuje mnie kolega bez oporu przyjmuje plik
Wiec nie mow mi ze ich nie mam ;] Poza tym "Gnoju" to chyba raczej do ciebie pasuje:) Ale nie martw sie tatusiowie ci doradza jak sie odgryzc ;]
I to temat o haku wiec po co niektórzy wyskakuja z tekstami typu NIE MASZ DOWODOW to logiczne ze ich nie mam bo nie siedzialem kolo asena jak mnie hakowal i nie robilem mu zdjec. Ale mi wystarcza same fakty a jest ich duzo zeby twierdzic ze to on. A wy jakie macie dowody ze to NIE ON? nie no 132 lev to nie hakuje hmmmm mylicie sie nawet 132 chce sie wzbogacic a ze asen odchodzi z silvery o tym bylo dosc glosno wczesniej

W polsce jest zasada domniemanej niewinnosci czy jak to tam bylo to TY masz udowodnic ze to on a nie my ze nie on wiec skoncz swoje szczeniackie odzywki bo i tak nikt tobie tutaj nie uwierzy w tej bajeczki..

Jak nie wiesz co powiedziec to lepiej nic nie mow...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1708403)
PS. ciebie nie lubie najbardziej ^^

Wcalnie nie potrzbuje tego zebys mnie lubil.

adrius 23-10-2007 11:22

Heh ja i tak jestem za asenem:p

poreda 23-10-2007 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adrius (Post 1708469)
Heh ja i tak jestem za asenem:p

Tak jak każdy.

@Solar
Twoje teksty mnie rozbrajają, ciekawe jak długo będziesz płakał za tymi pikselami, i ciekawe kiedy do ciebie dotrze że to tylko gra :D

@Topic
Nikt zdania nie zmieni, trzeba mieć gówno w mózgu żeby być shackowanym przez X a oskarżać Y.

Luki_Asen 23-10-2007 14:45

Solar ma 14 lat. Powiedziala mi to jego kolezanka z gildi, ma na imie Pawel. A glosno bylo, ze odchodze od dawna?? pierwsze slysze... Jescze w czwartek wieczorem siedzialem na mines. I nie mow mi, ze to bylo zamierzone i wogule bo juz mialem paladina 56lvl. Chara qpilem za avengara i 120k w piatek.
P.S. Zapraszam do tematu z fotami. Zobaczymy naszego doroslego solara. Ja sam zaraz dam bo mam na imageshack jedno xd. aha ja nie mam 14 tylko 15 lat i nie mam zamiaru sie wieszac jak ty z powodu gry. Proponuje ci dobrego lekarza jesli w takim wieku z takich blachostek chcesz sie wieszac...

DruidPoloni 23-10-2007 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boromir_Silvera (Post 1708216)
@Druid poloni
Ty bez kitu myslisz ze jestes pker :p Widzialem movie jak pkowales z shadow'raa i oczywiscie sie znoobowales...

To pokaz mi film gdzie ty pokazales swoje "pr0 pk" mistrzu^^...

jakby mi to napisal shorty,circa czy inny ho'lu to inaczej bym to przyjal ale nie ty
:D

Mendolina 23-10-2007 17:22

@Solar
Naprawdę jesteś poj**** i już ci nigdy nie uwierze na słowo. Kiedyś mówiłeś, że chodzisz do liceum ;o i masz 18 lat HEUEUHE.

Po 1. 18-latek nie przyswaja sobie żadnej gry do mózgu tak jak ty, chyba że jest chory psychicznie.
Po 2. W większości twoich zdaniach są same kłamstwa. W tamtym tygodniu ja Asena widziałem 2-3x rano przed szkoła online.
Po 3. Zakończ ten nudny, bezsensowny temat, bo i tak ci nic nie pomoże, a Asenowi wierzy każdy jego kumpel, a ty po prostu jesteś dzieckiem bez argumentów uzasadniających, że to Asen cię hacknął. Trzeba było robić screeny, bo taką sytuacje każdy może zmyśleć.
NAUCZ SIĘ STAWIAĆ KROPKI JAK KOŃCZYSZ ZDANIA.

poreda 23-10-2007 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1708663)
@Solar
Naprawdę jesteś poj**** i już ci nigdy nie uwierze na słowo. Kiedyś mówiłeś, że chodzisz do liceum ;o i masz 18 lat HEUEUHE.

Po 1. 18-latek nie przyswaja sobie żadnej gry do mózgu tak jak ty, chyba że jest chory psychicznie.
Po 2. W większości twoich zdaniach są same kłamstwa. W tamtym tygodniu ja Asena widziałem 2-3x rano przed szkoła online.
Po 3. Zakończ ten nudny, bezsensowny temat, bo i tak ci nic nie pomoże, a Asenowi wierzy każdy jego kumpel, a ty po prostu jesteś dzieckiem bez argumentów uzasadniających, że to Asen cię hacknął. Trzeba było robić screeny, bo taką sytuacje każdy może zmyśleć.
NAUCZ SIĘ STAWIAĆ KROPKI JAK KOŃCZYSZ ZDANIA.

Zapraszam do tematu rl photo, wklej swoje :X

@Boromir
O PVP nie radze ci się wypowiadać... Nie jedna sytuacja była że cie dojebałem gdy byłeś z qmplem jakims Radkiem Zoltanem czy coś takiego.

Mendolina 23-10-2007 17:43

@poreda
Chętnie bym wrzucił ale niedawno mi dysk padł i wszystko mi poszło się je***. Ale poszukam na mp3, może coś jest.

Artezz 23-10-2007 18:39

BUAHAHAHAHAHHAHAHA
Ale wy macie jebnięcie...
Solar dla waszej informacji (mam nadzieje, że dotrze ona do waszych małych móżdżków) ma lat 18.

Cytuj:

ciekawe jak długo będziesz płakał za tymi pikselami,
A niech sobie płacze tylko po co ten cały Asen zabrał m u te "pixele"?

@noob down
Jeden ch*j ^.-?
I według Ciebie noob to ktoś kto źle poda nick, tak ?

Vake90 23-10-2007 19:27

@noob up
nie asen, raczej vake jak juz cos;)

Kacperka 23-10-2007 21:50

Po 1... Smieszne to bylo ze solar ma 14 lat :> ma 18 i nikt nie musi gadac jakihs glupot ze nie ma bo go znam i wiem ze ma :D

Po 2. Poreda, Druid Poloni, Mendolina, Adrius, DeGlord, Shinhosu i inni ktorzy sa TAK BARDZO za asenem... napiszcie mi chociaz po 1 dowodzie lub jakims tam fakcie na to ze mu tak wierzycie... Ja widze ze pisza tu ludzie ktorzy nawet chyba nie graja na silverze a sa w 100% przekonani ze asen tego nie zrobil i po Solarze jezdza jak po psie.. Solara znam juz dlugo i uwazam ze w porzadku kumpel z niego.. i bez wzgledu na to jakie tu glupoty piszecie nie zmienie tego zdania.. Czekam na jakies sensowne fakty czy dowody na to ze tak poprosto mowicie ze Asen na 100% jest niewinny a Solar to idiota... -.-

Tzn tam gdzie Asen mozna tez przeczytac Vake bo ja juz nie wiem o kogo do konca chodzi ale mowie ogolnie o jednym z nich(chyba wiecie o co mi chodzi)...

@Pulpet, juz ci wyslalem numer ;)

K,thx,PzDr

Luki_Asen 23-10-2007 22:27

To daj mi tym powod dla czego mialem go schakowac?
Chcialem tym charem grac i schakowalem go by go stracic?
Skad moglem wiedziec co taki 72 ms ma? Raczej gowno i nie oplacalo by to sie. Wisi mi juz to wierzcie se komu chcecie nie gram tu juz przez te zajscie i niemam po co tu wracac.
Pozdro ja juz w tym temacie nie mam zamiaru sie wypowiadac i jest to ostatni post here bo to niema sensu. Ja wiem ze tego nie zrobilem.
jakbym byl to nawet ja muglbym sie przyznac bo juz tu eq rozdalem i tylko mam pustego chara.

Kacperka 23-10-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luki_Asen (Post 1709260)
To daj mi tym powod dla czego mialem go schakowac?
Chcialem tym charem grac i schakowalem go by go stracic?
Skad moglem wiedziec co taki 72 ms ma? Raczej gowno i nie oplacalo by to sie. Wisi mi juz to wierzcie se komu chcecie nie gram tu juz przez te zajscie i niemam po co tu wracac.
Pozdro ja juz w tym temacie nie mam zamiaru sie wypowiadac i jest to ostatni post here bo to niema sensu. Ja wiem ze tego nie zrobilem.
jakbym byl to nawet ja muglbym sie przyznac bo juz tu eq rozdalem i tylko mam pustego chara.

Ja nie napisalem ze ty go schakowales... nie wiem kto kogo schakowal i po nikogo stronie nie jestem... Tylko wkur*** mnie to ze tak wszyscy jezdza po moim koledze a tak naprawde nie maja zadnych podstaw zeby to robic -.- jeszcze zeby byli w 100% pewni ze to nie ty i mieli na to jakies dowody, fakty to bym sie nie dziwil ale jak narazie to nie moge zrozumiec ich dziecinnego zachowania(bez obrazy ofc) :S Dlatego pisze zeby napisali jakies dowody,fakty zebym zrozumial choc po czesci ich posty o.O
Pzdr i mam nadzieje ze zostalem poprawnie zrozumiany...

Solar271 23-10-2007 23:17

http://img233.imageshack.us/img233/2384/beztytuugn9.jpg

Zgadnijcie czyje to byly itemy hmmmm i czy z waszej strony on zachowuje sie dojrzale?

poreda 23-10-2007 23:31

@Up
to było zajebiście zabawne jak 30 osób krzyczało SOLAR IS NOOB hahaha xDD

Nie zakrywaj nicku, każdy wie że ty to rekin... :~

@Edit
Wizatlor Elmaris konfident :X

Shinhoshu 23-10-2007 23:41

@up
On próbowal zakryć nick Wizaltora, ale coś mu chyba nie wyszlo XD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37.