![]() |
Niech cipsoft nie sra nam tu jakim¶ czym¶ tylko kawe na ławe postawi - my chcemy "volcation balancing" i tylko to... Ta historyjka na tibia.com jest fajna :]
Sorcerer: Mom, i amm going hunting! Sorcerer Mom: Ok, i'll put kettle (czajnik dla niewiedz±cych) on so we can have tea when you get back! Knight: Mom, i amm going hunting! Knight Mom: Ok, but try to be home before chrismas! I cała prawda tibii 8.0... Knight expi pół dnia nie wychodz±c z expowiska (wbija 1,5kk expa), sorc expi godzinke (wbija 100k expa) i idzie schować loota, kupić runy i mfy... |
pare up@
taa bo na 27lvl sorc wiele stracił |
Cytuj:
jest na stronie http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=154 |
Cytuj:
Już niedługo :D |
@Up
Oficjalne tez oczywi¶cie przeczytam : >. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja jestem knightem,ale cieszę się że będzie trudniej.Przecież to co wprowadził Cipsoft w letnim upta to jest.....żałosne.Nie no ale hity w [MONSTER]Carrior Worm[/MONSTER] za 150 na skillach 50/50 i z serpentem no to trochę za dużo.Może w tym uptade będzie się fajnie grało bo miejscówki dla knigta się zwolni± i będzie fajnie:p
Pozdro dla wszystkich nie dzieci uptade!!!! |
Dobrze, dobrze, że ładniej ale mogliby w końcu się zacz±ć przymierzać do gruntownej zmiany grafiki, chyba, że w ogóle nigdy nie maj± takiego zamiaru...
|
Cytuj:
|
@3up
Master jak ty takiego hita w cariona jak ona ma 145 hp ale dobra. będę ci mówił misczu :D @up Nie wcale. wejdĽ se na tibia.pl potwory i będziesz miał napisane. @2down Tak wykułem sie wszystkiego na pamięć po prostu jestem chodz±ca encyklopedia tibi :D |
Cytuj:
Wcze¶niej skupili się nad obrażeniami zadawanymi przez wszystkie postacie, oczywi¶cie wielu magom i druidom się to nie podobało. Lecz teraz skupiaj± się nad czym¶ zupełnie innym więc tak jak to miało miejsce w przypadku 1 balansacji, każda z profesji musi wzi±ć w tym udział by profesje mogły by być dobrze zbalansowane. |
Cytuj:
|
@Leirdek, to trzeba było powiedzieć że wzi±łe¶ go na hita :confused:
|
Nie chce mi się czytać wszystkich stron, więc zapytam - Kiedy będzie tłumaczenie na temat balansacji postaci ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
a może przyznam ci racje jako¶ nie widziałem że by kto¶ to lotn±ł |
zamiast plakac ze facce nic nie dostaja to kur** uzbierajcie sobie te 30 zl miesiecznie chociaz (nie wieze ze nie dostajecie nic kasy...)
Albo wam szkoda albo zbierac nie umiecie! No ale jak wam szkoda kasy to placzcie dalej :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Down@ Mieszkam w Venore^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07. |