Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Test Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=154467)

>>VeGo167<< 20-11-2007 15:49

Tendento
"CipSoft za duzo mysli jak naprawic gre ktora zjebali poprzednim updatem. Rozwiazanie - Cofnac Tibie do 7.5, dodac do niego nowe outfity (stare zostawic), dodac pallka i knighta powera jaki maja teraz i po sprawie. Jak tak dalej pojdzie to w letnim update dostaniemy ak-47 i granaty."

Tendento Masz 100% Racji Taki Update CipSoft Powinien Zrobic Wtedy Sie Najlepiej Gralo Mog± Dodać Addony i Bronie Dla Knight`a i Palla

tiker 20-11-2007 15:58

moim skromnym zdaniem tu mial byc fotki umieszczane.... ekhm... to jest test server wszystko moze sie zmienic w upku !!!!

Lord Gumio 20-11-2007 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koke21 (Post 1755580)
dobrze tak knightom i pallkom wysmiewam was teraz hahaa ..
wy wszyscy gadaliscie ze po letnim update tylko palek i knight moga kozaczyc i smialiscie sie z magicznych profesji to teraz ja was wysmiewam hahaha
great health potion(600hp~) bp za 8,7k hahahahaha
great mana potion(300-500many) bp za 3,9k yea
no i czary strike z daleka(vis,mort,frigo..):D
i oczywiscie zwalili uhy dzieki bogu i speary w koncu tylko 3 zasiegu:)
dzieki dzieki dzieki!!!

^ PSYCHICZNY LECZ SIE!!!!!

I co z tego ze potiony beda malo dawac,co z tego ze speary maja mniejszy zasieg,kiedys jak niebylo latwo i palek musial smigac z arowsami na guardy tez dawalem rade wiec czemu mial bym skonczyc z gra ? Ja w przeciwienstwie do niektorych pseudo sorcow i ed zostane przy swojej profesji.Ci ktorzy mnie popieraja widac ze nie sa dziecmi upka.TYLE

Szczepi 20-11-2007 16:17

Jaki jest sens przerzucać się (dajmy przykład - z 100 EK na swojego 30 ED/MS)? Tylko dlatego że dojd± nowe czary i będzie się tymi dwiema profesjami lepiej grało niż dotychczas? Bezsens. Jak macie zmienić profesje ze względu tego update'a to dajcie sobie spokój z gr±

bolosaf 20-11-2007 16:22

Profesje zmieniaja 'no-lifery', ktorzy mysla, ze jesli ich profesja zostala minimalnie pogorszona to musza grac to lepsza i wbijaja lvle szybko.
Przykladem jest niewyobrazalna ilosc 130~lvl palkow/knightow zrobionych w 4-5 miesiecy.

KLP 20-11-2007 16:25

Lord Gumio dobrze gada polac mu ;D:D palek bedzie dalej wymiatac

Tethi 20-11-2007 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tendento (Post 1755798)
CipSoft za duzo mysli jak naprawic gre ktora zjebali poprzednim updatem. Rozwiazanie - Cofnac Tibie do 7.5, dodac do niego nowe outfity (stare zostawic), dodac pallka i knighta powera jaki maja teraz i po sprawie. Jak tak dalej pojdzie to w letnim update dostaniemy ak-47 i granaty.

i co jeszcze? moze fleszbangi i AWP :D a do tego wszystkiego kevlar xD...

podoba mi sie ten up tylko za bardzo druida ulepszyli :confused:

Wemxiu 20-11-2007 16:33

I bardzo dobrze, że dostali¶my w twarz (knigci/palki). ¬le, że zabrali nam spiry? A po jakie licho one nam potrzebne... Palek z tarcz± i spirem, to uważacie za genialne? Tera wprowadz± normalnego palka z kusz±/łukiem i to mi się najbardziej w tym upie podoba...

Tasam 20-11-2007 16:49

http://img217.imageshack.us/img217/4541/ghazbo7.jpg

bye noobs

http://img217.imageshack.us/img217/6...jastaraso8.jpg

KaMiLSpAwW 20-11-2007 17:01

Takie pytanko skromne , czy bronie typu avenger , Sov , SCA itp. twez bedzie można zamieniać czy tylko te z nizszej rangi? Jak tak to bezsensu nie bede latal z Mysticem zeby walic po 50 mocniej -.-

btw moglby kto¶ dać ss z ek jak hunci frosty , dle i jak to im wychodzi (np 120ek ile wezmie frostow , ile tych fluidów schodzi itp.)

:)

Tasam 20-11-2007 17:39

@UP
Nie idzie, frosty podobnie sie hunci jak latalem z avengerem. exura kosztuje 20 many ale leczy o wiele mniej. Jest tez dodatkowe leczenie dla knighta ktore kosztuje 50 many i leczy okolo 100hp >.> A i masz wiekszy waste, uhy wtedy byly tansze i wiecej leczyly, a nie tak jak te potiony ;|

Guriel 20-11-2007 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bolosaf (Post 1755938)
Profesje zmieniaja 'no-lifery', ktorzy mysla, ze jesli ich profesja zostala minimalnie pogorszona to musza grac to lepsza i wbijaja lvle szybko.
Przykladem jest niewyobrazalna ilosc 130~lvl palkow/knightow zrobionych w 4-5 miesiecy.

a nie lepiej jest miec i sorca na 100lvl i knighta? i co update zmieniac go aby? ;D huehue ale ja i tak zostaje przy swoim pallku... co z tego ze bedzie gorszy i tak go kocham :D

pzdR!;]

DJ Necro 20-11-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cwierc (Post 1755614)
ALE NIE W TIBI IDIOTO !!

Od idisotow dzieciaku mozesz Ojca wyzywac ... Tibia idzie w strone innych Gier mmorpg wiec kurva twoja mac Pall zamienia sie w bozego wyslannika ... Lamom rowniez mowie stop :*

Post to delate. Koniec klotni z dziecmi tibi :)(w zlym tego slowa znaczeniu)

@down Zacznij uczeszczac na lekcje polskiego :)

Johanes19 20-11-2007 19:37

lol przez ostatnie 5 stron byl 1 screen O ten wyzej :P zamiast sie klucic ktos by cos wrzucil :P

mi tam nie zalezy na tych updejtah bo i tak bende gral moim zabujczym sorcem na 25lvl ^^

Xenaox007 20-11-2007 19:51

Mam ochote rozjebac monitor jak czytam co niektorzy pierdola

Knight zawsze byl kurwa bez waste ?
Jakbyscie grali knightem po upie byscie wiedzieli jak jest
50k na mfy 10k na uhy siedzisz na frostach moze spadnie moze nie
Jakbyscie kurwa umieli grac sorcem jak niektórzy nieliczni na candi
To byscie tez zarabiali z dobrym expem... Qouzy , Rocky'now i inni

a Pallek kurwa? Pasozyt jebany zawsze wdawal 1.5k na speary
które wystarczaly mu na kilka dni 5 bp mf i zarabial do chuja waclawa

Druid zla profesja byla ? siedziales siohales i zarabiales kurwa jego mac

Pierdolicie kocopoly ze potiony bede kosztowaly 9k za bp myslicie ze tego nie zmienia ? to by bylo istne szalenstwo nie bylo by knightow na serverach a co za tym idze ? Sorcem i druidzi by plakali myslicie ze knight bedzie bez uzyteczny ? Jesli ktos umie grac knightem jak np "Sendi The knight" Bedzie wbijal tyle samo expa co zawsze

Ps
Lovciam cie Voradorr i cala moja power knights guild

uczen teofilka 20-11-2007 19:58

A więc tak mam takie pytanie czy będ± jaki¶ czary dla facc??Na tibi.xx pisali że będ± ale co¶ mi sie niechce wierzyć tej stronie dlatego pytam sie na tej

LukaszekII 20-11-2007 20:02

czekam!!! czekam!!! i czekam!!!

Sir Emilio 20-11-2007 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xenaox007 (Post 1756298)
Mam ochote rozjebac monitor jak czytam co niektorzy pierdola

Knight zawsze byl kurwa bez waste ?
Jakbyscie grali knightem po upie byscie wiedzieli jak jest
50k na mfy 10k na uhy siedzisz na frostach moze spadnie moze nie
Jakbyscie kurwa umieli grac sorcem jak niektórzy nieliczni na candi
To byscie tez zarabiali z dobrym expem... Qouzy , Rocky'now i inni

a Pallek kurwa? Pasozyt jebany zawsze wdawal 1.5k na speary
które wystarczaly mu na kilka dni 5 bp mf i zarabial do chuja waclawa

Druid zla profesja byla ? siedziales siohales i zarabiales kurwa jego mac

Pierdolicie kocopoly ze potiony bede kosztowaly 9k za bp myslicie ze tego nie zmienia ? to by bylo istne szalenstwo nie bylo by knightow na serverach a co za tym idze ? Sorcem i druidzi by plakali myslicie ze knight bedzie bez uzyteczny ? Jesli ktos umie grac knightem jak np "Sendi The knight" Bedzie wbijal tyle samo expa co zawsze

Ps
Lovciam cie Voradorr i cala moja power knights guild

Oh, ah, uh, ał. Kto tu nie umie grac? 100 spearow dla palka na pare dni? Jezeli na 3 h wystarczy tych spearow to juz jest powazny sukces. Druid ktory 'siohal' i zarabial kase, czesto 'siohalo' sie na f-axe quest, tyle ze teraz pr0 playerze nie da sie 'siohac' przez drzwi. Knight taki biedny, poszkodowany, 20 k na 8 godzin expienia i nie mow, ze w ciagu 8 h bicia frostow nie zleci ci zaden dsm/rh.

reggie 20-11-2007 20:39

Moje zdanie na temat tego update'u: Próbuj± nam zrobić z Tibii Diablo.

Cwierc 20-11-2007 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DJ Necro (Post 1756265)
Od idisotow dzieciaku mozesz Ojca wyzywac ... Tibia idzie w strone innych Gier mmorpg wiec kurva twoja mac Pall zamienia sie w bozego wyslannika ... Lamom rowniez mowie stop :*

Post to delate. Koniec klotni z dziecmi tibi :)(w zlym tego slowa znaczeniu)

@down Zacznij uczeszczac na lekcje polskiego :)

Boży wysłannik Twoj stary

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36.