Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   "Pomocna Dłoń" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15500)

Tasior 11-06-2006 21:57

Mój kumpel wyciągnął. Miał wszystkiego od siły po 8. Miecz do dupy ~180 obrażeń.

Max121 18-06-2006 14:37

A ja mam problem z TonyHawkProSkater 4. Mianowicie nie wiem jak odblokować akwarium w Zoo...
BTW: Czytałem CDA, że trzeba przestraszyc Tuptusia (dla niezorientowanych to słoń), jeżeli tak to jak to zrobić.
PROSZĘ O POMOC !

Vard Acal 20-06-2006 20:48

Dobra, wiem że to stara gierka ale jak nie mam w co grać to czasem wyciągam z biórka antyki

Mam pytanie do osób które grały w tą gre.

Otóż nie moge przejść pierwszej misjii, pisze żebym osiedlił 60 ludzi i 40 z nich ma stać się conajmniej osadnikami. Na wyspie mam już ponad 500 osób z czego pare to arystokraci i dalej nie moge przejść tej tego zadania, czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego tak sie dzieje ?? (Wg. tego co pisze w celach to już dawno powinienem mieć zaliczoną tą mapkę)

Z góry thx

AxaO 29-06-2006 14:46

Legance od kain defiance druga misja razielem

nie wiem co mam robic na tym cmentarzy znalazlem taki portal weszlem do niego i cos bylo o aniolkach i wampirkach i co dalej mam zrobic?
mozecie mi odpowiedziec tu albo na moje gg 6261176

Xawieri 04-07-2006 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vard Acal
Dobra, wiem że to stara gierka ale jak nie mam w co grać to czasem wyciągam z biórka antyki

Mam pytanie do osób które grały w tą gre.

Otóż nie moge przejść pierwszej misjii, pisze żebym osiedlił 60 ludzi i 40 z nich ma stać się conajmniej osadnikami. Na wyspie mam już ponad 500 osób z czego pare to arystokraci i dalej nie moge przejść tej tego zadania, czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego tak sie dzieje ?? (Wg. tego co pisze w celach to już dawno powinienem mieć zaliczoną tą mapkę)

Z góry thx

Jaka gra? : P

OnlyM(PL) 07-07-2006 17:16

Witam witam

Mam prob z AA, przy uruchamianiu gry tzn jak sie wczytuje glowne menu wyskakuje mi takie okno ;o

Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2018 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 (8421)

Failed to enter Entry: Can't find file for package 'S-Human'

History: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Moze ktos cos wie?

Z gory dziekuje ;o

MasteR Driv3r 03-08-2006 12:28

A ja mam pytanie do San Andreas, W jakim miejscu stoi ciezarowka do napadow na domy?? z gory dziekuje ;)

Bakura 03-08-2006 21:27

@up

Naprzeciwko Gymu w los santos sa bloki mieszkalne. Tam poszukaj;)

wolf-ek 07-08-2006 12:15

eee ja mam taki mały problemik. Otóż gdy ściągnolem tibie7.8 pisze mi" Error Video surface allocation failed.(Error Code13)Please choose another video graphics mode." ;/ I nie wiem co trzeba robic;/ Pomózcie pls

behonder 10-08-2006 02:11

x

niech ktos cos napisze

Filthy 01-09-2006 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wolf-ek (Post 925836)
eee ja mam taki mały problemik. Otóż gdy ściągnolem tibie7.8 pisze mi" Error Video surface allocation failed.(Error Code13)Please choose another video graphics mode." ;/ I nie wiem co trzeba robic;/ Pomózcie pls

zmien w opcjach tibii z directx na inne cosik :D

Krzesław 01-09-2006 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Max121 (Post 846876)
A ja mam problem z TonyHawkProSkater 4. Mianowicie nie wiem jak odblokować akwarium w Zoo...
BTW: Czytałem CDA, że trzeba przestraszyc Tuptusia (dla niezorientowanych to słoń), jeżeli tak to jak to zrobić.
PROSZĘ O POMOC !

Ja wjechałem na dach tego barku i z niego skoczyłem na Tuptusia.

Przyjaciele!
Grając w Empire at war napotkałem na problem, który może uniemożliwić mi przejście kampanii rebelianckiej i znichęcić mnie do dalszego grania. :) Otóż pomiędzy misjami 5 i 6 mam trochę czasu na rozbudowanie mojego obszaru. Niestety borykam się z kłopotami finansowymi i dyszącymi nad karkiem siłami Imperium. Czy możecie mi podać sposoby na przetrwanie tego rudnego okresu, bądź podanie jakiegoś cheat'a na zatrzymanie rozwoju imperium lub zasilenie konta sojuszu.
z góry dziękuję.

Wiem, że powyższa wypowiedź wydaje się dziwna, ale to dobre ćwiczenie na doskonalenie j. polskiego ;)

PiXik 26-09-2006 23:50

zna ktoś może Wigglesy?taka fajna starsza gierka o karzełkach
mam problem:
http://i10.tinypic.com/4d69mog.jpg
nie potrafie bardziej tego powiększyć,nie da sie gdyż pole tunelowe przeskakuje co dwa
następna sprawa:skąd wziąść 30 węgla ,żeby odpompować Tytanica?
prosze o pomoc

Yoh Asakura 12-10-2006 15:30

Jestem w desperacji. Opisze mi ktoś dokładnie sposób na przejście tych ryb na Manaan w grze Knights of the Old Republic ?
@Down:
Tyle, że ja żadnego gadżetu nie znalazłem. Bodaj na gamefaqs pisało, że tych ryb nie da się przejść i trzeba zrobić co innego. Tyle, że nie wiem co. Próbowałem nawet buga z Force Speed'em, ale one i tak mnie doganiają.

Dr.Unknown 12-10-2006 15:33

Jeśli mowisz o tych rekino-cosiach, to używasz przy nich tego gadget'u ultradzwiękowego, który powinieneś znaleźć wcześniej.

teletoobis 14-10-2006 18:22

szczesliwy ze w koncu znalazlem thps4 w najglebszej szufladzie instaluje, wlaczam a tu zonk..

"Gra THPS4 nie mogła znaleźć silnika graficznego."

taa...cos w opcjach kombinowalem itp itd, pierwszy raz widze cos takiego... wtf?

Aqua Mador 11-11-2006 12:41

Pytanko

Mam pytanko o dnośnie Age of Empires II: The conquerors
Jestem w drugiej misji Joanny D'arc i mam problem z rozwaleniem zamków ;(
jaką armie wziąść??(prosze o screen albo napisanie w polskich nazwach)
które zamki są najsłabiej chronione??
Chciałby Joanne zostawić w mieście aby nie było że mi zabiją.
Pomóżcie!:o :o

Sairos 28-11-2006 16:30

Help Plx :D

Sluchajcie Gram od niedawna W PoP'a (Prinse of persia) Warrior Within Jestem w momencie ,gdy musialem 2 raz pokonac czarna kobiete.i po tym jestem w komnacie gdzie musze uruchomic portal czasu wie ktos jak to zrobić :D?

A moze by ktos odpisal? :D

Guzzik 30-11-2006 23:28

Mam problem z Need for Speedem Carbonem. Włączam grę i pojawia się czarne tło gry z napisem loading i z kursorem po 2 sek. tło znika i wracam na mój windows. Wymagania mam odpowiednie do tej gry wszystko sprawdzalem ale nie wiem co robić.
Proszę o pomocną dłoń xD

Machee 01-12-2006 10:58

Battlefield 2 - v 1.3

Wie ktoś jak odblokować dodatkowe bronie?
Na v 1.0 wiem jak odblokować, ale na 1.3 to chyba inaczej....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11.