![]() |
Wiecznie we wszystkim widzicie problem xdd.
|
Cytuj:
|
Mówicie, że 7 dni double exp to za dużo. A pomyślcie co by było, gdyby ten double exp był tylko jednego dnia!
Teraz to się przynajmniej rozłoży na 7.... |
:d:d
Mi to spływa i tak nie bede miec na to wplywu.
Tydzien 2x heh to najwyzej podgonie se lvl i 4 grudnia anni. Ale co do update to troszke robi sie z tego ots. Pozdro All |
Cytuj:
Takie pierdolenie od rzeczy, gadaja ze to bedzie ots etc, a i tak pójda i beda siedziec 24/7 na expowiskach co za idioci. |
Boże dzieci uspokójcie się. Cipsoft chce wam zrekompensować te deady przez ataki a wy narzekacie 0o.
Wiadomo najwięcej zyskają ludzie na pvp. Tam robi się kolejki a nie, że 50 osób na respie. Co do ludzi którzy nie pójdą do szkoły.. ŻAL MI WAS 0o Pozdrawiam Cery. |
Hehe moze powtorzy sie akcja z krzeslem :D znów bedzie w telewizji jak to dziecko pobilo matke krzeslem bo niechcialo zejsc z komputera :d beda głaby siedziec 24/7h przed kompem.
Mozliwe :d Na przyszlosc do wszystkich idiotów ktorzy gadaja " Omg Ots ' etc. Nie przeżywajcie ze to ots i wogole a jak tak przezywacie to nie grajcie w te dni widze wiekszosci sie nie podoba mi bardzo. |
Zastanawia mnie, czy jeżeli zamówiłbym PACC przed 26 listopada to dostałbym też ten dodatkowy tydzień gratis - z wypowiedzi CIPów tak wynika. Sam double exp week to nawet ciekawy pomysł - ale ciekawszym wydaje mi się zmniejszenie kary w wypadku śmierci o, powiedzmy, 50% (też na tydzień - taki inny bonus).
|
Cytuj:
ciekawie by bylo hehe :D |
Cytuj:
Cipsoft rekompensuje wam straty przez ataki DDoS i tym samym przez lagi/kicki/freezy.Jednak jak to bywa glupie polaczki i nooby płaczą że będzie ots.Jesteście żal.br.NIE EKSCYTUJCIE SIę TAK Tą GRą BO TO TYLKO PIKSELKI!!X(X( Co do noobów którzy nie pójdą do szkoły to....a niech nie idą,nie będe płakać jeśli potem będe płakać że życia realanego nie mają;( Enjoy Noobs!X( Cytuj:
|
No fajnie przez tydzień będą laggi + więcej noobów na expowiskach bo pacca zwrócą.
|
Ku$WA żal... Ots exp 2x !!
|
Dla mnie pomysl trafiony bo tydzien musialem spedzic wylogowany na poi (taka rox ekipa) moglbym dednac, ale wolalem tydzien odpoczac. Teraz to odrobie ;]
|
27 listopad - 4 grudzien; dzień Cipsoft'u.
hi cipsoft kurwa mada faka ja pierdole padłem dopomóż nam panie Boże plis 50x więcej mass kicków yes bye |
-.-"
Taa za AS'a (na Rooku) 200 EXP'a :O -.-" lecz co oni nie wymysla xD
|
Moze oni chca pobic rekord graczy online? Chociaz z drugiej srtony tam jest napisane ze od xx do 26 listopada.Jezcze troche czasu do 26 listopada,no i ten podwojny exp...(i update)Widac sa gotowi na wszystko zeby kase zarobic na pacc.W ciagu 4 dni dochody im o 3% skocza:baby: Wszyscy beda chcieli miec pacc w tym czasie.
|
Cytuj:
lol.................... |
;p
Już się doczekać nie mogę...:P
|
Nie no zal mi niektorych najpierw narzekaja na to ze cipy cioty ze kicki ze lagi a potem cipsoft im to wynagradza expem 2x to znowu zaczynaja plakac ze ots. Pomysleliscie wogole o tym ze cipsoft wynagradza wam deady czy nieprzyjemna gre spowodowana kickami co z tego ze i tak ich bedzie wiecej na ten czas ale probuja ;]
|
Przynajmniej bedzie spokój w miastach ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |