![]() |
xD
Fajnie, tylko czemu wiewiórki są większe od kotów? :p
|
Cytuj:
I między innymi dlatego NIGDY nie zostanę nauczycielem bo po prostu albo bym pozabijał "bachory" albo bym w psychiatryku wylądował :D |
haha wiewiorki sa wieksze bo....maja wiekszy mozg? Nie lubie kotow :P
|
wystarczy po prostu popatrzeć na tibia.pl i sprawdzic ile expa i hp maja te nowe potworki
P.S. mały dragon lord bedzie tak jak polowa jednego zwyklego draga |
Potwory xD
Witam All nie zeby cos ale te nowe Cyce to mi przypominaja potwory doslownie z Władcy Pierścienie <lol> osobiscie wole normalne potwory chodz kotki Sa Słodkie ;D:)
|
Cytuj:
Maly dragon daje 195 expa, dragon lord.. Jest smieszny, ale nie patrzylam (zajelam sie dlem). Jest on troche? slabszy od zielonego draga. A maly zielony.. Slodki i slaby. |
o lol co wy z tymi pokemonami czy was juz do konca powalilo?? X(
jak dla mnie to te male dragi som niezle zobaczymy czy som dla facc ale nadzieja matkom glupich :D ale mogli byz ulepszyc wyglond zwyklego draga bo od dragon lorda ruzni sie tylko wyglondem no i lotem i expem i hpp ale to szczegul a te male smoczki no prawda nie majom super grafiki ale som spoko moze je trohe pohunce :p zobaczymy ale tak na prwade to juz nie moge sie doczekac na te cyklopy bo som zajebiste ja jestem :lucznik: wiec moze sie trohe pobawie z nimi ale to sie jeszcze zobaczy i ciekawe jaki lot bedzie z tyh malyh dragoe hehehee |
Zajebiste:cup:
Moze juz nie tak w nastroju Tibii ale sie podoba. Cipy, dobra robota! Trzymajcie tak dalej;) |
dlaczego czeba miec pacca??nie lepiej zeby kazdy mogl na te stworki hodzic??
|
Cytuj:
|
Update
Hehe Bedzie kozacko ^^:)
|
Lol rozwalił mnie cyclop smith z tym irokezem xD
|
Huuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Był na co czekac :) ;):]8o:D takk będzie jazda :D:cup: 2 miesiące
p.s:już jutro 8o yes yes yes !! |
...
to juz nie jest stara tibia ktora pamietam z poczatkow teraz tibia robi sie tak jak ktos powiedzial wyzej diablo niedlguo tibia bedzie zajmowac 3 gb i bedzie gra nie do wyjebania ja chce stara tibie z czasow chocby 7.6 to byla prawdziwa gra a nei to teraz to juz,,,
|
Potworki moga byc ale przypominaja one potwory z MU.Zobaczy sie co jeszcze z nich leci:D
|
Nom up date już dziś!!!!!!!!!!!!!(COOL) 18.00 nie mogę sie doczekać:p
Kyra Rulez! Ciekawe jakie będą te questy...(mam nadzieje że w miarę trudne^^)8o |
update
Mi sie podobaja nowe smoczki, wygladaja tak niewinnie ;DDD
Nie widzialam jeszcze wiewiórek i kotków, ale pewnie też ładne :) chociaż przyznaję, że wyglądają trochę nie w stylu tibii, ale to kwestia przyzwyczajenia. Szkoda, że dragony mają teraz większą moc, bo ledwo sobie radzę i gorzej mi się gra... Pozdrawiam, Aneta ; )8o |
nowe potworasy
kurde
przez te nowe potwory zaatakowłem człowieka!!!!![MONSTER][/MONSTER] dlamnie najfajniejsze są trole {bo ich niespotkałem :}} :baby::baby: |
Witam, jest to mój pierwszy post na forum.
Te trolle wyglądają jak wilkołaki ;p Nowe cyce wcale nie są takie silne, jak mówili, co ni zmienia faktu ze mojim 30 drutem expi sie bardzo SZYBKO, jednak lootu za dobroego z nich nie ma :) |
cyce
po ile gdzies tak wala te cycki:cyclops:?? chcialbym sie na nie wybrac.. ale sie troche boje:( pls halp
:faceoff: |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |