![]() |
Cytuj:
|
@up
Kwestia priorytetów w życiu. @topic Było miło. Tylko jak zwykle żołądek słabszy niż głowa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja się już wiśniówki w życiu nie tknę :P
Stan podczas imprezy - pod koniec odpadłem. Stan rano po imprezie - elegancko, tylko się nie wyspałem :P Najlepszego dla wszystkich. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zwykly znaczek- ja myslalem, ze liczy sie wiedza, a nie jakas skala ocen. Zawsze mozna sie douczyc. Korzysci? Bedziesz mial "średnią" wyższą o ileśtam, co w żadnym stopniu nie bedzie swiadczyc o Twojej inteligencji, a o wiedzy też nie zawsze? ... BUAHAHUAHUAHUAUHAUHAHUA nie mogę. Twoja kolej. Podaj korzyści ze zwyklego znaczka. ... |
Cytuj:
|
@UP
Eeee... W której Ty klasie jesteś? |
pewnie 1 podstawowa, niee no jak juz umie pisac to pewnie 2...
Ja sylwester spedzilem z kumplem ktory dostal szlaban na wypad z chaty wiec nie bylo tak zle tyle ze 0 alkocholu =/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Znaczek - dobra rzecz. A wspomnienia z akademika też są super, prawie tak dobre jak z zawodówki.
|
Cytuj:
Kujonki przebywajace tylko w szkole i w domu tyle nie wyciagaja ;] |
Cytuj:
|
Nie mowię tu o wiedzy, tylko o ocenach. Jedna jedynka to nie koniec swiata, a dobre wspomnienia i zabawa sa najwazniejsze ;].
|
Odrazu mówię ,że nie jestem archeologiem :D
Odświeżyłem temat żeby nie było nie potrzebnego spamowania. Więcej piszcie o tym gdzie idziecie gdzie byliście rok temu i najlepsze sposoby na KACa. Jak znacie jakieś nowsze przepisy na to "Jak pić żeby się nie upić(albo wytrzymać do 00:00)" btw. idę tak jak rok temu do koleżanki na chatę. tak do tej samej koleżanki i chaty co rok temu :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |