![]() |
grzaniec mi chyba nie wyszedł od razu wyplułem (XD) ale reszta spoko. Fajny poradnik, no i się udało. Wbiłem pare leveli. Thx!
|
Fajny poradnik ;) tylko u mnie na serwie brazole grają 24h na dobę więc to nie wiele daje a po drugie starym by się nie podobało gdybym powiedział o nocce :(
|
:cup:
masz pojecie o sprawie, włożyłeś w to duzo pracy. Doceniam B) |
Goggo Krótko mówiąc wspaniały poradnik :)
Moja Ocenka 10/10 :) Poradnik bardzo mi pomógł i przeżyłem PozDraWiam :) |
czekamy az na ciebie sie rzuca mohery ze mlodziez deprawujesz :ddd
|
Dobry poradnik. Sam szykuję się na "nockę" i na pewno mi pomoże.
|
Bardzo dobry poradnik :)
|
Poradnik bardzo dobry. Chociaz wiadomo jak nie zasnac. Ale jak by sie to wszystko zjadlo to co ty napisales to uuuuu;\ kibel musial by byc pod tylkiem(niechce brzydko pisac ze wzgledu na :baby:)
|
A dlaczego nie można poprostu wciągnąć wąsa amfetaminy? To mój jedyny i sprawdzony sposób. Nie lubię kombinować. Pozdrawiam.
|
Cytuj:
|
spoko poradnik ale som lepsze sposoby na jedzenie i picie podczas nocki8o:miecz::2handed:
|
No poradnik niezły ;)
ja kiedyś na nocce na ghost landzie (sorcerer 22 lvl) przez nieuwage wpadłem do dołu z DS'ami ^^(lot z tego co pamiętam niezły jak na ten lvl ... 2 fife ringi, sporo brown szmat... ) Ale radze słuchać też muzyke nie głośną:P Polecane: -Dimmu Borgir -Behomoth -Murder Dolls -Disturbed -Dir En Grey -Metallica :) -System of the down -Nickeblack(niewiem czy tu pasuje ale co tam ^^) -Hunter(polski wykonawca) nie jakieś wypociny z komputera -Gazette( nie ma wiele takich kawałków ale się nadaje) jak ktoś takowej muzyki nie słucha to nie nic na siłe :> |
po pierwsze poradnik beznadziejny, opisujesz co miec by przezyc nockę
a nie co robic by przezyc ja grajac w tibie , wedlug mnie expic, ale nie non stop na tym samym, zmieniac expionki co 1 lub 2 godziny, ale bron boze stac po depo i na*******ac runki (czy gdzie kolwiek indziej), wtedy nawet te twoje przepisy nie pomoga |
Widać, że jesteś nocnym jeźdzcem ;D Poradnik w porządku.
|
aff.. bez zadnych pierdol siedze nocki i nie placze ;x
|
Cytuj:
|
Gratuluję poradnika :D
Ale ja nigdy nie zarywałem nocki (i nie mam zamiaru zarywać) dla itemów lub lvla :P |
Spoko poradnik B) Przyda sie na jutro :p
|
Odp.
Kiedyś przypadkowo przysnąłem na dragu, ale mam nadzieję, że twój poradnik następnym razem mi pomoże :)) Ja jednak wole grzańca kupowanego w sklepie gotowego do przygotowania :)) 8/10 :-)
|
No w końcu porządny poradnik "Jak zrobić nockę". Daje ci 10/10 za dodanie przepisów "wzmacniających" :D. Dziś nocka for you :P
@EDIT sadkul robisz offtopic ! Skasuj swojego posta ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |