![]() |
@2xUp
Zależy kto, bo jak jest gościu, co się o*ra jak nie naexpi lvl'a to wywali z expa każdego, nie ważne, że robi z siebie nooba, czy co. Pomyślcie sobie jak to było na początku. Najpierw nooby zabijały wam rat'y na rooku. Później było już lepiej, ale... expicie np na dragon lair. Masz położony list, a zaraz wpada ekipa pięciu 20 pali, bo oni chcą sobie sprobować parę dragów ubic. Czy to nie w*****a ? Na guardach np. jest to samo, jesteś wysunięty w dalszą część kopalni, wracasz i patrzysz, cały resp wybity, bo jakiś noob nie wiedział, że jest coś takiego jak list... Nie mówcie, że na większym lvlu to już nie jest noobowskie -.- P.s. Aata to noob P.s.2 offtop - Shavenis ma zryty beret przez tibie |
@ap
walniesz czopa za 100 i sobie pojdzie te placenie za expowiska to byla lunara, ale loa (panujaca gildi lunary przez 5 albo 7 lat) rzadzila sie okreslonymi zasadami ;| tu praktycznie tez nie ma takiego duzego pa tylko jest pare idiotow jak kayetan, xefuron, ktorzy sie czepiaja tylko aby payment wstawic. jak cos jest nei tak to poporstu trzeba zaplacic a nie negocjowac bo sie wiecej dostanie ;o |
Cytuj:
Mi możesz wylizać ;), tylko powiedz kiedy i gdzie 8o |
Cytuj:
Ok , odezwij sie do mnie na priv w Tibi , tylko plx nie z noobchara ;( |
Ja sprawę stawiam jasno. Czekam na zadośćuczynienie oraz przeprosiny ze strony Aaty . Nie chce mi sie już odpowiadać na żenujące pytania DPFT , którzy ukazują swoją patologie i ułomność .
|
AHahaHAHAHhAH up^ czekaj dalej
|
Cytuj:
|
ja widzialem
|
27:89 Medivh Shady [200]: Przepraszam cie boze za moje uczynki z robieniem pa , zabijaniem innych ludzi bez reasona ...etc.
27:89 Picinhoxs [NN]: Odpuszczam ci grzechy i mozesz expic niebojac sie kickof lagof |
Cytuj:
|
@ap
no a jak co jest lepszego niz forumowi przyjaciele :) @topic nie martw sie stary masz nas, KOFFAMY CIE |
Moim zdaniem arcania robi sie coraz gorsza prawie sami bandyci i złodzieje a Aata to cwaniaczek i prostak!:]
|
Cytuj:
|
ja za to nie placze, ale wiecie ze jak masz reason ubicia rl kayetana to i tak padasz?:D nawet on sobie noobcharem stworzyl gildie swoich przydopasow i w rl zawsze sie spotykaja i ma free czyszczenei rowa ;) co nie zmienia faktu iz pisanie na forum nic nie da
|
20:29 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Finlandia of the Bwo Squad (Smiech na sali).
ojj, zrobilo mi sie przykro |
@ap
no fakt fakt ms slaba profesja to moze sie zrobic przykro:) |
O kurwa hahahahhahahhahahha nie no ten gość wymiata. Postawił sprawe jasno, ma jaja. Mózg to tych jaj by sie przydało podłączyć tylko..
|
a kiwra pop polsku/?
|
Cytuj:
To sobie jeszcze poczekasz ... |
Cytuj:
Gigoro to ty myslales ze ataa ma 1 ownera! Jak czytam twe posty to mam ochote ci za....c z pol obrotu pieta w czolo!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |