Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Tajemnic Silver Mace tutaj! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167552)

Ufocznik 19-03-2008 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrew (Post 1957964)
Przeczytaj regulamin to zobaczysz...

czytalem regulamin kilka lat temu kiedy sie rejestrowalem, wtedy moze QS byl zabroniony
sam sie zastanow, jaki sens mialoby zakazanie rozmow o questach, skoro na tibia.pl sa DOKLADNE SPOILE
inaczej: dlaczego ludzie ktorzy rozpowszechniaja rozwiazania questow, mieliby zabronic tego innym?

Aevolana 19-03-2008 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 1959544)
czytalem regulamin kilka lat temu kiedy sie rejestrowalem, wtedy moze QS byl zabroniony
sam sie zastanow, jaki sens mialoby zakazanie rozmow o questach, skoro na tibia.pl sa DOKLADNE SPOILE
inaczej: dlaczego ludzie ktorzy rozpowszechniaja rozwiazania questow, mieliby zabronic tego innym?

no wlasnie? qs jest dopuszczalny, tylko zawsze przed tym musi byc napisane, ze na wlasna odpowiedzialnosc i że se popsujesz zabawe itd

mago 20-03-2008 15:43

Nie wiem czy Puchaty to zrobil czy nie ale quest istnieje.

1. Nie ma nic wspolnego z teleportami w ef.
2. Nie ma nic wspolnego z Teshial.
3. Czytajcie ksiazki w ab rozmawiajcie z npc pzrejrzyjcie nawet nie ta wykradziona ale zwykla mape tibii uwaznie .
4. To jest prosta historia z prostym zakonczeniem tylko jak wspomina pewien npc w kaz : there are many quest around you .
5. Przeczytalem kilka ksiazek , spojrzalem na dwie lokacje i cala historia smignela pzred oczami.
6. I tak trzeba zdobyc czyjes zaufanie.

Nepip 20-03-2008 15:51

Uhaha, i co zrobiłem to - TEN QEST TO SHIT PO PROSTU NIE MA CZEGOś TAKIEGO. Jeśli chcecie to nie wierzcie, ale wywaliłem 20k w błoto ; )

Mati_Paurel 20-03-2008 16:08

Ten spiler to shit, ale skąd wy wiecie ze quest nie istnieje? X(
@up widziałeś kiedyś Boga (raczej nie :D) a jesli jestes katolikeim to w niego wierzysz?

mago 20-03-2008 16:25

X2 x up

Przeciez napisalem ze ten quest inaczej sie robi a to co podal Pan silver cos tam to shit.

Caly problem tego questu to pozyskanie czyjego zaufania jak je zdobedziesz bedziesz wiedzial jak sie dostac za mwalle.

Sehrman 20-03-2008 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mati_Paurel (Post 1961527)
Ten spiler to shit, ale skąd wy wiecie ze quest nie istnieje? X(
@up widziałeś kiedyś Boga (raczej nie :D) a jesli jestes katolikeim to w niego wierzysz?

niezły argument ale nie wierzą ludzie bo nikt nie dał filmiku, siver mace nie odpowiada na pytania sceptyków i 3 ludzi to sprawdziło - wg. mnie temat sie wyczerpał i trza go zamknąć

Andrew 20-03-2008 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 1959544)

Jaki sens nie wiem, ale wiem jedno:
Cytuj:

6. Questy

1. Żadnych solucji (nawet częściowych)
2. Nie podajemy dokładnej lokalizacji kluczy bądź skrzynek
3. Nie wolno wklejać filmów, które pokazują całą drogę do questa i jego rozwiązanie. Można natomiast robić zdjęcia/filmy w ostatnim pokoju z nagrodami, ale bez podawania drogi, jak się tam dostać.
4. A co można?
* Dawanie ogólnych wskazówek (np. spróbuj pogadać z NPC X)
* Możesz szukać ludzi do questa w dziale 'handel', ale tylko poprzez podanie nazwy questa. Nie podawaj, gdzie ten quest się znajduje.
* Można się wymieniać informacjami na temat questów jeszcze nie odkrytych.
5. Co dokładnie rozumiane jest pod pojęciem "solucja"?
* Dokładny opis drogi, jak można dostać się do skrzyni z nagrodami.
* Dokładny opis miejsca, gdzie jest ta skrzynka oraz jakie potwory tam występują.
* Dokładny opis miejsc, gdzie można znaleźć klucze potrzebne do wykonania questa.

mago 20-03-2008 18:15

Wskazówka: 3 ksiązki w AB , rozmowy z NPC w kilku miejscach tibii , uwazne przegladanie zwyklej mapy tibii jaka posiadacie grajac , logiczne myslenie.

Arcan 20-03-2008 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrew (Post 1961683)
Jaki sens nie wiem, ale wiem jedno:

Gdyby QS był zabroniony to modki już dawno by się zajęli tym topic'iem.

Fulcrum 20-03-2008 18:44

*** mnie bierze gdy czytam takie 10 stron gdy każdy się wyzywa ... te forum to jedno wielkie bagno z którego trzeba wypie***lić większość osób

@Temat
Hmmm Dość ciekawe ale jednak nie za bardzo uwierzyłem w tego screena pochwal się jakimś noob charem na realu ;-)

Andrew 21-03-2008 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcan (Post 1961718)
Gdyby QS był zabroniony to modki już dawno by się zajęli tym topic'iem.

* Można się wymieniać informacjami na temat questów jeszcze nie odkrytych.
A po za tym jak już 3 osoby sprawdziły to nie jest sojucja xD.

mago 23-03-2008 00:34

Pytanie zagadka:

Jaka kasta elfow zamieszkuje Shadowthorn (Dhadowthirn) ?

Jak nazywa sie przywodca kuridai?

i najtrudniejsze:

Jak nazywa sie poprawnie kopalnia troli w AB?

Gromorx 14-04-2008 00:47

Bujda na moje.

http://tibia.wikia.com/wiki/Image:Silver_mace.jpg o to screen

silver_mace_secret
Nowy na Forum

18:34 You see a silver mace (Atk:40 Def:30).
It can only be wielded properly by players of level 35 or higher.
It weighs 67.00 oz.

a na screenie widac cos innego !!!

Gromorx 14-04-2008 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver_mace_secret (Post 1933091)
http://img129.imageshack.us/img129/6...vermacern9.jpg

No i zdjecie na dowod dla niedowiarkow...
Wiem ze kazdy fake napisze... Nagralbym film ale niechce ujawniac nicku oraz swiata.

18:34 You see a silver mace (Atk:40 Def:30).
It can only be wielded properly by players of level 35 or higher.
It weighs 67.00 oz.

http://tibia.wikia.com/wiki/Image:Silver_mace.jpg

Tak pisze You see a silver mace (Atk:40 Def:30). It weighs 67.0 oz. You feel an aura of protection.

Turilot 14-04-2008 02:03

No spać nie mogłem to chociaż miałem zajęcie i dowiedziałem sie kilku rzeczy ciekawych na temat Poi itp., o których nie maiłem pojęcia.
Co do samego questu to zamiast wyzywać autora, pisać po 78 razy że fake i gadać bezsensowne głupoty posłuchajcie mago i próbujcie robić co on mówi jeśli chcecie zdobyć silver mace bo widać, że ma pojęcie o czym mówi B).

Gromorx 14-04-2008 03:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Turilot (Post 2000959)
No spać nie mogłem to chociaż miałem zajęcie i dowiedziałem sie kilku rzeczy ciekawych na temat Poi itp., o których nie maiłem pojęcia.
Co do samego questu to zamiast wyzywać autora, pisać po 78 razy że fake i gadać bezsensowne głupoty posłuchajcie mago i próbujcie robić co on mówi jeśli chcecie zdobyć silver mace bo widać, że ma pojęcie o czym mówi B).

Co To Niby Prawda ?!

Kashtaniak 14-04-2008 07:37

@up
Pisz Poprawnie Po Polsku, Trolu Pozdr Komcij FoteShQi elo

Linkater 14-04-2008 07:46

@UP
Fak ju nubku. Też se mogę zrobić parę kont na forum.

@Up2x
Nie to nie prawda, to kolejny sposób na wkręcanie nubków. Gdyby naprawdę znalazł silver mace nie dawał by solucji, bo cena spadła by do 5k...

Carbon 14-04-2008 08:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gromorx (Post 2000971)
Co To Niby Prawda ?!

oj zauważyłem że w każdym poście napisanym na tym Forum PŁACZESZ!
może są lepsi od ciebie i zdobywają takie rare items. po 2 TERAZ BYŁ UPTADE!
dostosuj się że po upie można wiele odkryć ......
Nie karmcie już tego Trollza

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34.