![]() |
Kiperr kiedy MPA kupujesz??:> i po ile u was na serwku chodzi??:P
|
@calmerian-
Szczerze powiedziawszy , sram na e-plata. :P Jak wypadnie , to wypadnie ;-) Nie jest mi cholernie potrzebny. A E-plate...to cos kolo 600-700k. Wole sobie kupić za to runki :P |
acHa :P rozumeim cie ja teraz Demonke i AOLa kupilem i zbieram na RH mam juz z 50 k~ <chodzi po 65-75 k> kurde razem to lacznie ~230 k tyle kasy mozna bylo na runki wydac... fakt ze juz troche narobilem na hunta solo w tombach bo mam zamier expic do 35 lv tam a jak nie dobije to 2 summony i necro/dragi/scaraby a mam okolo ~ 40 bp's of hmm, 20 bp's of gfb, explo, sd i chyba z 5 bp's of UH . a mam 30 lv i 99 % do 31 ._. ciekawe ile nabije :P <ale sie rozpisalem xD> pOzDrO Kip~ ;)
|
o.O Gz Kiperr Lv , Eq , Skilli wogule wszystkie szybko ci to idzie =] o.O
|
Tam na tym ss'e z exori to widze ' masowa orgia ' ;p. Pozdro z Celesty.
|
czyzbys wrocil ? po roku przerwy
|
ladny powrot :) juz mysalelm ze bede kogos upominal za odswiezenie tematu :D a tu takie cus :P Gratz
|
No ładne zdjęcia jedziesz dalej:D
|
OmG BRAVO BRAVO I JESZCZE RAZ BRAVO
Plxx wiecej ss Ale koles ma PoWeRa :evul: na jakim servie stworzyc chara :D :baby: OmG BRAVO BRAVO I JESZCZE RAZ BRAVO Plxx wiecej ss Ale koles ma PoWeRa :evul: :O 1 lv (ja) gadalem z 131 (kierr) Wow :D 8o |
4 posty pod rzad omg ...
I co fajnie ylo gadac z Kiperrem ? Ja sie dziwie czemu on CI ignora nie dal... |
Cytuj:
jak on ma juz 131 lvl ^^ wielkie gz :) dajesz 150 =] |
Wrócił :***************
|
Fajny topic,z checia obczaje wiecej twoich ssow ;]
|
Lootpic.
http://img.photobucket.com/albums/v2...ics/UO0360.jpg Krotka wyprawa na necro i vampy zakonczona ciekawym ewenementem : Komp sie wyłączył podczas ubijania dwóch necro ;) |
Cytuj:
Mmhm ? |
Nic tylko pogratulować takich zdjęć i powrotu w pięknym stylu :)
|
Po wylaczeniu sie kompa przy 2 necro.
Lucky , huh ? http://img.photobucket.com/albums/v2...nts/UO0386.jpg |
Gratki loota z vampow i necro, i szczescia :P
|
@ Gz loota nie byl taki zly ;p , powodzenia i dawaj more ss !!:evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |