![]() |
@Up
Każdy może. |
Pragnę przejąć Suhayl'a, podoba mi się jego karta i out - fajnie zrobione. Obyś mnie przyjał.
|
@Up
Przyjęty. |
Zgłaszam się do przejęcia roli Aress'a[Avenlight'a znaczy się].
@down Nie. Znaczy, że chce grać zamiast Aressa czyli Avenlight'a...to jedna ta sma osoba... @edit Czy ty wogóle rozumiesz co się do ciebie mówi? Chcę grać jako Centaur o imieniu Aven, którego wcześniej grał użytkownik Aress[Avenlight], którego karta postaci jest TU. Żal...prowadzisz taką grę a nie znasz imion/nicków własnych graczy. |
@Up
Tzn, chcesz "grać" centaurem ale o imieniu Aress? @Edit @Up Outa na pewno nie zmienie :o @Edit Człowieku, on to nie był ARESS tylko AVEN dlatego nie mogłem Cię zrozumieć -.-" |
Dobra, ktoś jeszcze się zgłasza czy robić już next parta?
Sry, za double posta... Again... |
Dafaj next parta?
Ja chce w nim być jak nie to cie zjem |
Powierdzam, chcemy next parta.
Biały Kamień na 14-13... |
Cytuj:
|
@do wszystkich
Autentycznie Avios to debil. Nie zna nicków ludzi, którzy grają jego postaciami. Mówie mu, że chce zastąpić Avenlight'a, a on uparcie twierdzi, że nie wie kto to. @edit Ostatecznie wkońcu zrozumiał! Święto! No to idziemy się najebać. |
Cytuj:
Kcemy next parta! 19-20, Czarny... EDIT: @Down Nikt Ci nie każe czytać, intelektualisto... 20-20, Biały... |
Jak to kiedyś ładnie ujął Kogut, sesja Kedvena to jedyna prawdziwa i dobra sesja na tym forum. A reszta to chłam.
Pomijąjąc sesję Miszy, ale to stare dzieje. @down Tym postem tylko potwierdziles, ze debilem jestes. btw. Czyzby wladca wengla usunal swoje notki? Bo tak chcialem sie dowiedziec, co on tam napisal, a chyba juz za pozno. Poruszajac temat, pozdrawiam Alusaira, bo dzieki niemu (głównie) mamy tu troche spokoju ;D |
Cytuj:
Rozmiar czcionki poto żebyś zrozumiał (lub nie) PIER*OŁO SKĄD MIAŁEM WIEDZIEĆ, ŻE ARESS TO AVENLIGHT?! KU*** NIGDY NIE SŁYSZAŁEM/WIDZIAŁEM ŻEBY KTOŚ DO AVENA MÓWIŁ ARESS! Jasne? @Edit @Glannath Tą edycją posta, potwierdziłeś tylko, że jesteś debilem. |
Jak są jeszcze wolne miejsca to ja cę.
|
Dobra ja bym dolaczyl na nowe miejsce, ale widze ze jest durza ilosc chetnych wiec pewnie sie nie dostane ;/
@edit Dobra to ja ZAKLEPUJE MIEJSCE!111!11oneoneoen Powiedz mi tylko co dac oprucz outa i nicka? ;p @edit2 Ehhhh... Koniecznie musi byc? A moge byc wyjatkiem i dac outa bez chodzenia? ;< |
Cytuj:
@Edit @Up Historię (nieobowiązkowo, ale może sie przydać) i na PW powiem Ci gdzie Cię "usadowię" i jak zaczniesz (zależnie od outu). Aha, i rasę I OUT MA BYĆ Z RUCHEM!!! @Edit2 @Up Niestety nie ;3 |
Odświeżenie●•٠· na●•٠· prośbe●•٠· autora●•٠· |
Ja się może zgłoszę.Trzeba imię,historię,profesję i outfit,tak? :p
|
Hahah^^ Own3d.
Dobił mnie power ranger i nic innego ...;p Tamci uczniowie mogli jakiś ruch tego lasera?? Fajnie że zdjął rękawice ; o. Czekaj musze przyzwac smokozorda by pomógł by mi ocenic.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |