Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Nowa Wojna - Reign of Darkness VS Deathly Edge, Nil Desperandum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172780)

M4ni3k 24-06-2008 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 2136078)
Zadko to była literówka czy jesteś tak tępy?

jestem tepym analfabetom z poglebiajaca sie dysleksja, wystarczy panie nieomylny?

thoro 24-06-2008 18:44

No to sobie sprawdzaj posty w Wordzie skoro masz dysmozgowia.

M4ni3k 24-06-2008 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 2136561)
No to sobie sprawdzaj posty w Wordzie skoro masz dysmozgowia.

Rada z autopsji?

Eabbol 25-06-2008 12:05

Na poważnie

O ile się nie myle to jesteś tegorocznym maturzystą, wiec nie spodziewałem się po kimś takim błędu w wyrazie, który nawet pięciolatek wie jak napisac.
Błędy te mnie nie dziwią, ale dalej mi przeszkadzają i cały czas je poprawiam. Generalnie poprawiam wszystkich, z którymi rozmawiam przez Internet. Na gg, na ircu, wszędzie. To nie wynika z mojej złośliwości, czy chęci okazania swojej wyższości albo lepszej znajomości języka. Często tak właśnie ludzie odbierają moje poprawianie ich. Ale bardzo często nikt inny po prostu nie poprawi takiego delikwenta i będzie on wciąż stawiał byki.

Aqis 25-06-2008 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 2138001)
O ile się nie myle to jesteś tegorocznym maturzystą, wiec nie spodziewałem się po kimś takim błędu w wyrazie, który nawet pięciolatek wie jak napisac.
Błędy te mnie nie dziwią, ale dalej mi przeszkadzają i cały czas je poprawiam. Generalnie poprawiam wszystkich, z którymi rozmawiam przez Internet. Na gg, na ircu, wszędzie. To nie wynika z mojej złośliwości, czy chęci okazania swojej wyższości albo lepszej znajomości języka. Często tak właśnie ludzie odbierają moje poprawianie ich. Ale bardzo często nikt inny po prostu nie poprawi takiego delikwenta i będzie on wciąż stawiał byki.

alerz s ciepie polonizta pofinienerz bydz naudzycielem ,nje?

Elvvons 25-06-2008 13:31

Taki z niego nauczyciel jak z ciebie komik.

Aqis 25-06-2008 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvvons (Post 2138179)
Taki z niego nauczyciel jak z ciebie komik.

ty nawet komikiem nie mozesz byc hahaha wracaj do kanalow szczurze ^^

goog 25-06-2008 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aqis (Post 2138008)
alerz s ciepie polonizta pofinienerz bydz naudzycielem ,nje?

To nie jest zabawne, a Eabbol ma trochę racji, popatrz co się dzieje chociażby na tym forum, przemyśl to.

Aqis 25-06-2008 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goog (Post 2138296)
To nie jest zabawne, a Eabbol ma trochę racji, popatrz co się dzieje chociażby na tym forum, przemyśl to.

idz czatuj 24/7 co sie dzieje na forum i sobie przemyslaj xd bo ja tak nie musze ^^

M4ni3k 25-06-2008 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 2138001)

Nikt nie jest idealny... Polonisty ze mnie nie zrobisz nawet jak bys mnie poprawial na kazdym kroku :) szczerze to pierdoli mnie to czy razi cie moja delikatna dysortografia w oczy czy nie, dla mnie wazna jest tresc nie jakis dziwny blad ortograficzny. Ogolnie mowiac to zenujaca jest ta twoja pedantycznosc ortograficzna

Exodus 25-06-2008 20:46

Watpie ze to Boltos, chyba az takim idiota to on nie byl?
Mozliwe ze jakis nowy ownerl...

Aqis 25-06-2008 21:51

to ja slyszalem ze to ty tu jestes idiota xdxd napisz riposte bo mi sie nudzi xd trolowanie to twoje zycie przeciesz

it's_me 25-06-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aqis (Post 2138331)
idz czatuj 24/7 co sie dzieje na forum i sobie przemyslaj xd bo ja tak nie musze ^^

nie musisz? a narazie jestes najbardziej aktywny :x

Cytuj:

Watpie ze to Boltos, chyba az takim idiota to on nie byl?
stary boltos -> ten typ co kupil alex de'la bezel (znany rowniez pod groznym pseudonimem goryl) -> stary xarantiel (mozna by rzec ze sie zamienili na chary no ale nie do konca)

Aqis 25-06-2008 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez it's_me (Post 2139251)
nie musisz? a narazie jestes najbardziej aktywny :x

stary boltos -> ten typ co kupil alex de'la bezel (znany rowniez pod groznym pseudonimem goryl) -> stary xarantiel (mozna by rzec ze sie zamienili na chary no ale nie do konca)

no staram sie byc lepszy od was i nie bij plx :X

Vademecum 25-06-2008 23:27

piszcie cos , wyklinajcie sie cokolwiek bo jak mi sie nudzi to nawet tutaj nie mam co czytac
zenek moglbys w przyblizeniu napisac ile miales charow?

goog 26-06-2008 10:00

Dlaczego RoD i spóła aż tak wczoraj dostali? Siły chyba były wyrównane? Ma ktoś filmiki z ich strony?
Nie będę apelował do trolli o powstrzymanie się od głupich komentarzy typu "bo to nuby", bo wiem ze to nie ma sensu : -p

Eabbol 26-06-2008 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goog (Post 2140125)
Dlaczego RoD i spóła aż tak wczoraj dostali? Siły chyba były wyrównane? Ma ktoś filmiki z ich strony?
Nie będę apelował do trolli o powstrzymanie się od głupich komentarzy typu "bo to nuby", bo wiem ze to nie ma sensu : -p

wyrównane to składy nie były Rod miało jednak dość sporą przewagę z tego co zaobserwowałem. Widziałem filmik jedynie z wizji Thomonixa (jest on na tibia de) i moim zdaniem w ogóle nie rushowali BF.

Doneq 26-06-2008 23:19

http://www.hamptonteam.freens.pl/

Jestem w szoku, teraz w wielu wojnach mogą pozmieniać sie wyniki.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:06.