![]() |
Cytuj:
|
No to sobie sprawdzaj posty w Wordzie skoro masz dysmozgowia.
|
Cytuj:
|
Na poważnie
O ile się nie myle to jesteś tegorocznym maturzystą, wiec nie spodziewałem się po kimś takim błędu w wyrazie, który nawet pięciolatek wie jak napisac.
Błędy te mnie nie dziwią, ale dalej mi przeszkadzają i cały czas je poprawiam. Generalnie poprawiam wszystkich, z którymi rozmawiam przez Internet. Na gg, na ircu, wszędzie. To nie wynika z mojej złośliwości, czy chęci okazania swojej wyższości albo lepszej znajomości języka. Często tak właśnie ludzie odbierają moje poprawianie ich. Ale bardzo często nikt inny po prostu nie poprawi takiego delikwenta i będzie on wciąż stawiał byki. |
Cytuj:
|
Taki z niego nauczyciel jak z ciebie komik.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Watpie ze to Boltos, chyba az takim idiota to on nie byl?
Mozliwe ze jakis nowy ownerl... |
to ja slyszalem ze to ty tu jestes idiota xdxd napisz riposte bo mi sie nudzi xd trolowanie to twoje zycie przeciesz
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
no staram sie byc lepszy od was i nie bij plx :X |
piszcie cos , wyklinajcie sie cokolwiek bo jak mi sie nudzi to nawet tutaj nie mam co czytac
zenek moglbys w przyblizeniu napisac ile miales charow? |
Dlaczego RoD i spóła aż tak wczoraj dostali? Siły chyba były wyrównane? Ma ktoś filmiki z ich strony?
Nie będę apelował do trolli o powstrzymanie się od głupich komentarzy typu "bo to nuby", bo wiem ze to nie ma sensu : -p |
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:06. |