![]() |
Cytuj:
pozdro :) |
Cytuj:
Jakiej odpowiedzi spodziewałeś się na takiego posta? Cytuj:
|
ZAjefajny updeyt ja oceniam na duzy plus xD
:blazen: :kilof2:
|
Cytuj:
podpisuję się pod tym... jeśli się głupio pytasz leniwcze zamiast przeglądnąć jedną stronę wstecz to się nie spodziewaj że ci ludzie normalnie będą odpowiadać ... |
Jutro dowiemy sie ciagu dalszego zmian z npc :)
|
Nom juz sie doczekac nie moge :] Ciekawe co jutro nam zapowiedza... Moze cos fajnego :] a tamta klotnia @ troche up to ... tamten typo jest jakis... no nie wiem nie wazne B)
|
No no, panowie, jutro nowy teaser! zobaczymy czy znowu będziemy chwalić cipsoft pod niebiosa czy też go butować i zniżać do najniższego poziomu...
|
Cytuj:
|
No To Sie Jutro Zobaczy Co Doda Jeszcze CipSoft
|
Najbardziej obawiam się, że jutro Cipsoft zaprezentuje nam "niezwykle nowatorski" system kupowania/sprzedawania przedmiotów w Tibii, polegający na tym, że gdy powiemy do NPC "hi", to na środku ekranu wyświetli się okienko z wyborem oferowanych przedmiotów...
Coś takiego doszczętnie zjebie Tibię, a przecież jest całkiem realne. @up: PoZdRaWiAm PoKeMoNa |
Cytuj:
człowieku zrozum, ze jeśli piszesz kazdy wyraz z duzj litery czasami trudno zrozumiec czy piszesz o osobie, czasowniku... zedytuj posta btw: jesli bede ekspiu na ratah w rokgradzie to bende mugl spszedafac raty na odleguosc!?!?!?!?!? ten nowy system moze pomóc w rozwiązywaniu zagadek ;) odemnie + dla Cip :) |
Cytuj:
|
@up
to byla ironia troche nie udana prowokacja :) |
Hmm nawet ciekawe to z npc , zobaczymy tylko jak im koncowy wynik wyjdzie
Ps. dzis next info czekamy 8o |
dzisiaj nastepne info .. ;D chociaż dzisiaj wolałbym cos o nowych terenach, balansacji ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Boshe! Jesli to zrobia to bedzie zalamka... kolejny Lineage, WoW etc. Ale watpie zeby to zrobili, poniewaz rozmowa z NPC nie mialaby najmniejszego sensu :P Wiec odpada B) Jeszcze tlyko 59min. 47sek. do Teaser'a :evul: |
O tak, bo aktualna rozmowa z NPC która przykładowo wygląda tak:
Cytuj:
Dla mnie mogą i wprowadzić okienka kupna/sprzedaży, mi to nie przeszkadza, będzie to wygodniejsze ale nie fajniejsze |
Niewiecie o której będzie nowy Teaser bo już się doczekać nie mogę?
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19. |