![]() |
Cytuj:
No nic nie poradzę na to, że się przyjął taki stereotyp wśród społeczności internetowej.. Ale nie zamierzam się tym przejmować ;D Cytuj:
Taka jest różnica ;] |
Cytuj:
Kiedy gramy? |
Cytuj:
A teraz tak na temat. Dzisiaj rozgrywamy dodatkowo wieczorny ctf, około godziny 20.00. Wczoraj kilka osób chciało o tej porze zagrać, ale nie dało się zebrać minimum 6 osób. Wróćmy do starego dobrego sposobu ustalania drużyn, by nie było bałaganu przy wchodzeniu na serwa. Dopisujcie się: (oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie by wpisać się na obie gry) CTF godz. 16.00 (przełóżcie to sobie jak chcecie, ja będę dopiero o 20.00) Alpha team: Bravo team: CTF godz. 20.00 Alpha team: Bravo team: Arcan |
CTF godz. 20.00
Alpha team: pemek33 Bravo team: Arcan |
CTF godz. 20.00
Alpha team: Pemek33 Bravo team: Arcan,Walekifa Będę na 70% |
CTF godz. 20.00
Alpha team: Pemek33 Bravo team: Arcan,Walekifa, Zalgadis |
CTF godz. 20.00
Alpha team: Pemek33, Dragon-Fly Bravo team: Arcan,Walekifa, Zalgadis Może będę ;) |
Łe, nie pogram sobie dzisiaj z Wami, musze jakieś głupie zadanka z fizyki robić ;<, może nast razem :x
|
CTF godz. 20.00
Alpha team: Pemek33, Misiuuu, Dragon-Fly Bravo team: Arcan,Walekifa, Zalgadis może będe też ;p |
@UP: Zią, zjadłeś mój nick ;<
|
Ty zawsze w 3 drużynie jesteś to Cie nikt nie liczy:x
|
Cytuj:
|
CTF godz. 20.00
Alpha team: Pemek33, Misiuuu, Dragon-Fly Bravo team: Arcan,Walekifa, Zalgadis, Liado Raczej bede |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
CTF godz. 20.00
CTF godz. 20.00 Alpha team: Pemek33, Misiuuu, Dragon-Fly Bravo team: Arcan,Walekifa, Zalgadis, Liado, Borys (no sorki zawsze w bravo byłem ;x) Raczej bede |
Cytuj:
BTW - Dobry przykład: Cytuj:
|
"Shuashuashuashua"
http://img370.imageshack.us/img370/295/fistef7.png Borys, nie afkuj więcej plx :D Czekam na ten mecz o 20 :D:D PS. Kiedy gramy "Detmaczch" |
2UP: Ja wiem swoje, Ty wiesz swoje.
@UP: Można zagrać, detmecze są fajne, szczególnie w 20 osób i z granatnikiem ;<<<. A gdyby podzielić się na 3 drużyny? ;) |
CTF godz. 20.00
Alpha team: Pemek33, Misiuuu, Dragon-Fly, Morwi Bravo team: Arcan,Walekifa, Zalgadis, Liado, Borys |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |