![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Innymi słowy; na pewno nie będą to miejsca do expienia na stałe. |
Jak dla mnie to Tibia staje sie coraz bardziej dziecinna, "bajkowa". Juz teraz jest, a co powiedziec po update ktory moze przyciagnac mase dzieciakow. Zreszta takich poradnikow jest masa na supported fansites. Wiec po co zajmowac update takimi sprawami? No chyba ze juz pomyslow nie maja z kad sciagac. Ja osobiscie przestalem w to grac odkad diametralnie zaczela sie zmieniac. 6 lat temu klimat gry byl o niebo lepszy niz teraz.
|
Cytuj:
|
Zna ktos date letniego uptade ??
|
@up
tak wczoraj @topic Pomysł moim zadaniem dobry. Zwalczy on może choć trochę "fri itanzs plix" Wiele osób uważa ze update z tutorialem będzie do dupy, nie zapomnijcie jednak o innych rzeczach jakie cipy dodadzą ;] btw. test ma być prawdopodobnie w następnym tygodniu (przynajmniej tak piszą na tutor boardzie) |
Najlepsze będzie to, że jak koleś padnie na wyspie przeznaczenia to nie ma powrotu po itemki bo pewnie od razu na maina ;] Nooby będą płakać :/
Chyba, że będzie tam depo i temple to już co innego |
Zajefajny updeyt ja oceniam na duzy plus xD
ALEFAJOWY UDEYT NARESZCIE COS DLA TYCH NOWYCH GRACZY JA OSOBISCIE BEZ POMOCY KUMPLA NIE WIEDZIAL BYM CO I JAK WIEC OCENA W SKALI 0-10____-----11 Xd8o8o8o8o8o8o8o:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup ::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
Gra MA przyciągać więcej dzieciaków, bo to one przynoszą największe zyski dla Cipsoftu. A jako, że najliczniejsza(?) narodowość w tibii nie ma supported fansite(czytaj: tutorzy maja problem z odsyłaniem do konkretnych informacji w ojczystym języku) świetnym pomysłem jest "pismo obrazkowe" - dla dzieciaków idealne. @`ci co im update niszczy klimat` Skoro dla was klimat to nie grafika, rozmowy z NPC, questy i współżycie z różnymi(narodowościowo,wiekowo,kulturowo) graczami, to polecam grę pac-man. Tam też można przekręcić licznik "expa", grając samemu i robiąc ciągle to samo. A nie zastanawialiście się czy to przypadkiem nie wy się zestarzeliście? A ta gra jest ciągle kierowana do tej samej kategorii wiekowej? ;> |
@up
Nie masz w ogóle pojecia o jaki klimat chodzi miec skończ pier***** wstydu oszczędz |
Cytuj:
|
Sam pomysł wydaje sie dobry, jakie będzie wykonanie i skutki zmian zobaczymy po update
Ktoś tam wspomniał na początku tematu aby zrobić test IQ i znajomości języka angielskiego w 100% popieram taki pomysł zmniejszyło by to liczbę "linow lopatow itp" BTW zastanawia mnie proca z jednego screenu, może chcą utrudnić trening paladynem Zmiany są potrzebne, ale mogli by dodać jakieś nowe dłuższe i ciekawsze zadania, aby trzeba wybrać się sporym teamem coś na wzór PoI Każdy może mieć swoje zdanie więc po co sie wzajemnie obrażacie Pozdrawiam wszystkich |
Szczerze mowiac to klade na to wielka KOPE i tak nie zwracalem uwagi na tychdzieciakow co krzycza free items please itp,jedyne co mnie mierzi to to,ze na nowym swiecie nie bede musial stanac oko w oko ze scorpionem na 8 lvlu aby zdobyc scale armor bo wszystko bede mial od poczatku.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Pomysł zajebisty. Najbardziej mi się podoba to eq. Up na duży + |
Ja tu czegoś nie rozumiem. Tylko narzekacie, a żeby coś docenić to już brakuje łaski. Nie pomyśleliście, że wam może się nie podobać, ale za to spodoba się tysiącom innych graczy?
Mówicie "cipy psują grę" - to nie grajcie! Nikt wam nie każe! Skoro nic wam się w tej grze nie podoba, a co za tym idzie nie macie przyjemności z grania w nią, to nie widzę sensu, żebyście nadal w niej byli. "Lepszy rydz, niż nic" znacie takie przysłowie? Lepszy byle jaki (według was) update, niż jego brak. A może wolicie, żeby update'y były co rok, dwa lata, a może w ogóle? Jak gra zatrzyma się w miejscu, to wtedy wam się spodoba? |
Cytuj:
Jak to TYLKO narzekacie? A pochwalający ten update forumowiczów, to nie widzisz? 2 Słuchaj, jeżeli ktoś gra w tibie trzy lata, i ma tam swoją postać to nie łatwo się jest z nią rozstać, gdyż ona z dnia na dzień ma coraz większą wartość sentymentalną. (Zakładam, że masz poniżej 80 poziomu, więc możesz nie wiedzieć, jakie to uczucie) 3 Lepszy rydz, niż nic? Ok, dostaniesz po mordzie od dresa - lepszy rydz, niż nic, bo jednak coś dostałeś. Lepiej (byle co), dostać niż nie dostać wcale. ^^ |
Bezsensu bezsensuX( Tibia schodzi na psyX( Eq na poczatek co to kurrr... OTS co ten Cip robi...niedlugo runy i amunicja sie niebeda konczyly....
|
Sentyment do postaci? 8o No to dojebales chlopcze :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:34. |