Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   FAQ - pacc, promocja, domki i nie tylko (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1797)

Rybast 19-01-2005 20:54

Ello
3 miechy temu zamawiałem pacca i wszystko dobrze poszło. Teraz tez chcem jeszcze raz i niewiem co robić??
Slyszałem od kolegów ze jak juz raz kupywalem i mam Ref to teraz poprostu wysyłam go na kartce z kasiorą. Więc niewiem czy moge spokojnie to wysłać??
Czy mam znowu siedzieć przy wypelnianiu tych tabelek??
Prosze napiszcie szybko bo chcem szybko kupić zeby mieć na ferie

P.S Jakby co to sorry za blędt- Mam nato papierki

Tapczan 10-02-2005 08:40

Problem

Słuchajcie, mam pewien problem. Ostatnio kolega kupil mi pacca. Ale stwierdzilem ze ja go nie chce i przy potwierdzaniu kliknąłem "Reject". I co się stało z pieniędzmi ? Czy poszedł przelew spowrotem na konto mojego kolegi ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

aTomo 19-02-2005 14:40

Zalozmy. Kupilem sobie domek, i konczy mi sie pacc. Jak sie skoczy to mam nadal domek czy juz nie?

Macio 20-03-2005 17:28

Premia jak uzyskac po spelnieniu 3 warunkow

Mam jedno pytanko jezeli zpelniem te 3 warunki o ktorych mowiliscie to mam isc do krolowej (jestem w carlin) i co mam do niej powiedziec :confused:

BuZz 23-03-2005 14:37

A czy jak kupie, pacca na allego.pl, to cos innego ? <--- Jestem poczatkujacy i nieznam sie : /

Dwimenor 23-03-2005 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BuZz
A czy jak kupie, pacca na allego.pl, to cos innego ? <--- Jestem poczatkujacy i nieznam sie : /

Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi, ale zdaje się, że pytasz, czy Pacc kupiony na Allegro jest inny od kupionego samodzielnie.
Odpowiedź:Nie, niczym się nie różni(w grze), poza ceną i sposobem transferu kasy(w rl).

pokemonlol 23-03-2005 14:45

Jak aktywować PACC'a plx plx?

Oskar111 13-04-2005 16:38

promocja

czy jest jakies ograniczenie ze promocje tylko miedzy20-25 lvl czy od 20 lvl w gore?

Pacek 21-04-2005 15:12

pzrepraszam co mam powiedziec do krolowej w carlin aby ta mnie wysłuchała i dała mi promocje, próbowałem już z każdej strony hi, hello, good mornig ale cały czas słysze żebym ogładził swoje maniery, prosze o odpowedz

Jacko 21-04-2005 15:37

No jak dobrze pamietam to trzeba powiedziec Hello Queen (a nie same hello), albo Hail Queen. Potem 'promotion' 'yes' i tyle ;-)

zajac Gro Sho 26-04-2005 23:07

mam pytanko jesli wykupie pacca ale nie kupie tej promocji u tego krola to mana mi bedzie rosnac tak samo jak kazdemu facc czy szybciej???

dziadek1989 28-04-2005 18:25

a ja mam pytanko dotyczące domków z ogródkami
czy rośnie mana w ogródku? czy jest tam pz?

Zeo 21-05-2005 19:51

Ej a ja kiedys slyszalem ze promocja i czary zostaja... Wiem ze bylo napisane w TYM temacie ze znika <chodzi mi o czary i promocje> ale prosze modkow i uzytkownikow o sprawdzenie o sprawdzenie tego podpunktu plz

z gory thx

Heroldso 25-06-2005 22:38

Ochrona

Posiadam pacc i promocje jak mam dac ochrone komus? tak zeby bylo napisane jak wezme look ze ochrania mojego kupla Heroldso ?? byl bym wdzieczny za odpowiedz

Kret master 26-06-2005 07:56

gildia

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heroldso
Posiadam pacc i promocje jak mam dac ochrone komus? tak zeby bylo napisane jak wezme look ze ochrania mojego kupla Heroldso ?? byl bym wdzieczny za odpowiedz

twój kumpel musi być w jakieś gildii i wtedy lider tej gildii moze dodac taki napisik (protected by........) ale moze tez byc na przyklad (noob killer) albo (dumny wojownik) moj kumpel z mythery mial napisane (protected by cachero) ale to szczegół ;)

daraa 27-06-2005 22:33

Cześć mam problem z tibią. Przy uruchomieniu kompa wszystko chodzijak należy6 nic sięnie zcina. a po włącvzeniu tibi poprostu kszmar. myszka i te sprawy taklaguja że się nie da nic robić. Mam windows a xp i może to przez to wątpie żeby przez procek choćmam tylko 400 mhz ale na tym kompie tibia już szła io to jak urza. Prosze o pomoc.

Tibio-gracz 11-08-2005 16:50

Mam pytanie co do promocji.Ta promocja kosztuje 20k.Jak ide króla to musze miec 20k w plecaku.Mowie co trzeba i jak dostaje promo to to 20 k znika czy to 20k jest po to zeby krol widzial , ze jestem bogaty i jak dostane promo to se moge to 20k z powrotem schowac do depo?

Lodzi 03-10-2005 15:26

Ej

Może i to nie ten temat ale wpisze. Czy jak kuie pacc musze go jakoś aktualizować? ;( Sam nie wiem

ox sky master 03-10-2005 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
Teoretycznie można też dogadać się z innym graczem, płacąc mu pieniądze w grze, by ten zapłacił ci za PACC prawdziwymi pieniędzmi

jak mogę rozpoznać takiego gościa i czy dużo takich jest na servach. szczegulnie chodzi mi o server Askara. Jeśli ktoś by znał kogoś na tym servie to niech tu napisze

Blue 05-10-2005 18:53

Daraa, może być wiele powdów dla których Tibia chodzi wolno.
Radze oczyścić dysk i wyrzucić zbędne programy (mozliwe że jest on nieco zatłoczony...) A także sprawdzić czy z dostępem do internetu wszystko jest w pożadku. A przedewszystkim zaopatrz się w dobrego antyvirusa :)

Tibio-gracz, niestety po kupieniu promotion Twoje ciężko zarobione 20k znikną... ale polecam tak postąpić, bo oprócz ładnego tytułu w zależności od profesji dzięki promocji dochodzi więcej punktów życia, oraz many :)

Lodzi, jeżeli kupisz pacc (wyślesz pieniądze) czekasz tydzień. W tym czasie powinien dojść. Jeżeli Twoje dane są zgodne, a pieniędzy jest wystarczająca ilość (3 miesiące ok 90zł... itd) nic się nie martw pacca napewno dostaniesz. Wystarczy tylko grać grać i jeszcze raz grać, a w pewnym momencie kiedy się zalogujesz on już po prostu będzie :D Na dole pojawi się liczba dni pacca które jeszcze Ci zostały do jego zakończenia.

Ox sky master, oczywiście jest paru takich ludzi, niestety radzę nie ryzykować, bo często gęsto pacc-a za tibijską kase sprzedają oszuści... a jeżeli już są wiarygodni to bardzo dużo sobie liczą...
Ja kiedyś osobiście kupowałam kumplowi pacca na 3 miesiace, ale tylko dlatego że dostałam za to DSM która na moim serverze warta jest 200k =]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57.