![]() |
Znaczy wiesz, są tacy wbili 200lvl bez żadnych botów, lecz są to w szczególności zrutyfikowane, blade grubasy, które spędzają czas letni przy Tibii i chipsach.
|
Sam wbiłeś swój 121 ręcznie, więc, zamknij mordę, za przeproszeniem. (;
Mam rozumiec przez to, że jesteś zapyziałym, małym cwe.lem, zajadającym fast foody, zapijając colą? [; Nie oceniaj ludzi po zachowaniu wirtualnym. @2up próbować.. |
Cytuj:
|
Więc nie oceniaj innych 'antybotterów'.
|
Będę oceniał, bo mam argumenty. Ty zaś gówno masz mój drogi...
|
Ogarnij, to, że trafiłeś akurat na takich reali, to nie moja wina misq. [;
Znam sporo ludzi nie używających bota, wysporotowanych, bez nadwagi. Wydaje mi się, że sam jesteś właśnie takim małym grubaskiem i masz kompleksy. ): |
A ja w całej "karierze" Tibijskiej nie widziałem ani jednego "uczciwego" hlvla, który wygląda normalnie. Nie jestem mały, a już napewno nie grubasek;)
|
No widzisz, jeszcze dużo ciekawych doświadczeń przed tobą. ;)
|
Cytuj:
|
Ani to... \o/
|
Cytuj:
A jak nie masz czasu na grę to po co grasz? @up widziałem wielu normalnie wyglądających , zauważ że z botem o wiele wolniej expisz niż robiłbyś to normalnie , oczywiście trzeba jeszcze umieć :D , znam człowieka który np trenuje zawodowo siatkówkę i bez botów 200+ wbił , po prostu wiedział gdzie i jak expić. Tą umiejętność też tzreba posiadać. |
KIEDYS gralem uczciwie, duzo milionow expa wbilem bez wspomagaczy, niestety gram na non pvp i update zepsuly wszytsko oto moja skromna historia
zajmuje sobie miejsce na d lair, respektuje innych graczy, to bylo zaraz po upie w ktorym wprowadzono vis na odleglosc i brak combo, expie sobie spokojnie wbiegaja mi 50 sorce/druty i cieszac sie ze maja darmowego blokera zabieraja mi czasem nawet wiecej niz 50% expa, a mialem wtedy lvl hmm 160? wiec gdzie tu logika, jesli moglbym miec fun expiac i przy tym zarabiac jak np. pallek stairhop na demach etc. a na moim lvl najsilniejszy potwor do solo do frost, co za zal. dlatego wlasnie ja uzywam bota, i jesli ktos boci rozwaznie to nie ma szans na bana, bo mnie gm sprawdaja baardzo czesto, dobrze wiedza ze mam macro ale zawsze jestem przy klawiaturze |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |