![]() |
Ostatnio pojawiło się więcej ciekawych rzeczy... np. key:44 (silver key)... nie skuszę się powiedzieć, do czego on chyba pasuje, ale znalazłem go u jednego z słabszych lvli (2), który dedł przy mnie na posion spiderach... więc pewnie ten klucz może mieć związek z tutorialem...
|
A ja wlasnie znalazlem ten dokument w grocie ze szkieletami xD tam jak sie idzie na katana questa :P.
|
A który masz? ten pusty, czy zapisany?
|
Fishing Master Certificate
Awarded to Santiago Fuentes by the Tibian Fishing Association TFA. zapisany :) |
Tez go mam. Ten zapisany. Jesli chce ktos go kupic na kelterze to chetnie odsprzedam :).
|
Jak mogę pokonać Mino Maga?
|
GreenPeace daj na wstrzymanie ;;; praktycznie wszystkie twoje posty sa idiotyczne i pisane na odwal, widac ze chcesz zaistniec na tym forum jako mastah forumowicz, ale wychodizsz na lamusa ;f wszystkei twoje posty sa kijowe ;
|
Cytuj:
|
Najlepiej zaloz o tym oddzielny temat! Tam po Tobie pojada bardziej. xD
Pokonanie mino maga na malym lvlu: <cenzura> Powiem Ci jezeli: *pokazesz mi na trade pusty document, *pokazesz mi na trade tego keya, *1,2,3,4,5 lvlem zobacze na tibia.com: killed by minotaur mage, *nie wiem, cos co mnie przekona. Po kiego odswiezac temat, jezeli nie ma sie w nim nic ciekawego do powiedzenia? P.S. Czemu ja dostaje warny? xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No tak moj blad, zle to ujalem. Tym 17 lvlem tez moglbym zobaczyc killed by minotaur mage. ;)
|
Ten Dokument sie znajduje z piwnicy Santiago na takich beczkach lezy bo ss'y
I to cala prawda o tym jest. Ten Dokument wedlug mnie on nalezy do Santiago bo on jest chyba rybakiem swiadczy o tym piwnica powiem wyrzaj brzed tymi robalami tam sa stojaki z rybami ;p |
up. my to wiemy.
|
ja wiem co tam jest napisane bo znam tego co mi napisal. znam jego nick :D powiem tylko ze jest z Elysii i znalazl to gowno na ziemi. a tam pisze ze to jest nagroda w zawodach wedkarskich przeznaczona dla santiago. widziałem na trade :P [Malchor, to ja Rookstayer Thorin]
|
@up
My to wiemy. Przeczytaj kilka stron tematu zanim się wypowiesz blzzz @ DOWN papier toaletowy |
ja bym powiedział że to zwykły dokument jak powiedział pan w pierwszej stronie ale:
1. Documentów na rookgardzie NIE MA!! 2. Ten Document inaczej wygląda co to może być. |
@up
Wchodze na forum i oczywiście w każdym temacie "Rocket Slayer"... I oczywiście każdy twój post jest bezsensowny, byle wszystkich obrazić i nic nie wnosi do tematu. Fajnie było jak cie nie było na forum... @topic Sprawa z documentem wyjaśniona. Praktycznie każdy może go mieć. Ktoś mówił, że jego cena to 1k. To śmieszne. Nie dałbym za niego nawet 200gp. Można sobie postawić chara przy tamtej szafie i uzbierać cały bp. Tylko po co? Rar to to nie jest. Więc nie macie sie czym chwalić. Temat powinien być zamknięty... |
Cytuj:
|
AAAAAAAAAAAAAAAAA
Czy ludzie na naucza sie, ze zanim sie pisze posta trzeba przeczytac temat??????? |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |