Dominatorrr |
07-10-2008 23:31 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dixyra
(Post 2289107)
Jednak nie wiecie co to jest sarkazm i nie bede z wami raczej gadal bo nie przegadam 10 retardow grajacych w ta gre dluzej ode mnie. Owszem, skorzystalem z neta, gdyz nie mam z tym wiekszych problemow w przeciwienstwie do co poniektorych z was. Jedynie co moge powiedziec to, ze jestescie ograniczeni do pisania postow "HUAHUAHUAHUAHUA". Rownie dobrze moglbym rzucic haslo na vent zeby zaczeli was tez spamowac ale sobie tego oszczedze. A teraz cos na koniec ode mnie;
Floov - piszac to huahauhuaua mam nadzieje ze nie polamales sobie palcy. Teraz kozaczysz do libana a przedtem bylo grzecznie i spokojnie, ale trzeba bylo sie liczyc z tym ze sa pewne reguly, a ty do tych regul sie nie stosowales, ale to juz sobie mozesz ustalac z xoo.
Drings - z twoim ilorazem inteligencji powinienes zostac forumowym detektywem, ale to i tak nic nie zmieni bo wkoncu cie przestana 'szanowac' o ile juz nie przestali.
@Dominatorr ( Nos + Grzyb = Kiko prawie jak Pegon? )
Ten tekst z tym 120 ed to bylo gdy Drings wszedl na venta i probowal sie zaprzyjaznic z Xoo?
A jakby brzmial Twoj tekst? I'm 150 RP who want sell account 5th time? czy
I lose war, and I decided to change server and playing manualy on my 150 knight?
poki co przestaje sie wypowiadac i poczekam az zaczniecie sie smiac sami z siebie jak floov :D, cze.
|
To iz uzywasz forumowych powiedzonek wyciagnietych z neta oswiadcza iz to ty jestes ogranicczony intelektualnie w swoich wypowiedziach.
Co do sprzedawania chara gówno wiesz (jak zawsze ale nie bede sie tlumaczyl bo znow poszukasz tekstu w necie i wszyscy na forum cie wysmieja a mi sie zal ciebie robi z posta na post coraz bardziej)jak narazie walczymy dalej :) Nikt nie powiedział że przegraliśmy wojne jeśli juz to wy zmienialiscie serwy bo ja przegraliscie musieliscie dostac peace agreement zeby znow moc grac i to oznacza koniec jakowej wojny. Z wynikiem przegranym dla was.
Wasze reguły u libana sa proste bylem na 2 gatherach i wszyscy musicie mu lizać rowa żeby miec cos do powiedzenia natomiast u nas wyglada to innaczej bynajmniej dla wiekszosci tu piszacych z mojej strony w tej wojnie maja napewno wiecej do powiedzenia ( i wiecej szacunku) niz wy tam u siebie :)
A i tak mam 150 Ek na Selenie i zapewniam cie ze jak jeszcze sie nie domysliles nie jest to NON pvp i jestem tam w wojnie a jak narazie idzie mi zajebiscie a jednak nadal potrafimy skopac wam dupe na titani.
Zapewne przedstawil bym sie o wiele lepiej niz ty i darzyli by mnie tam wiekszym respektem niz ciebie bo ty jestes tylko hujoglowym wypierdkiem ktory daje passy :) i ktory spyowal wiec nie sadze bys mial tam duzy udzial :)
@ Wizz aka Kurwa GANGSTER Z MAFII (BOCHNIA)
Czlowieku Ustawka? ty widziałeś kiedys ustawke HAHAHAHAH bożżżżżee wizz patrząc na stare czasy to ty tylko 1 w tyg wychodziłeś na dwór wypić piwo na cmentarzu i nic wiecej to co ty mozesz wiedziec o ustawkach (nawet sie w życiu nie biles)
Kiedyś skończysz jak Vilum nie mówie ze odemnie bo za duzy kawal na ta wieś jest nie obrażając innych (Bochniaży np Valor) żeby zobaczyć jak płaczesz
ps Valor odezwij sie domnie mam ciekawa propozycje :P
|