![]() |
Cytuj:
|
no, to za tydzien zaczynamy ogladanie
na czym sie skonczylo? bo juz nic z tego nie pamietam szczerze, a nie mam czasu na ogladanie 4 serii od poczatku. btw Scobel jednak nie mial racji pare stron wczesniej ^^ |
@robek
Cytuj:
K.Jay |
Dla mnie ta seria jest dobra, moze nawet najlepsza, szczegolnie prawdziwa wspolpraca Mahone - Scofield, na ktora czekalem dlugo, dlugo.
|
Ogląąąąądał już ktoś? Ja jestem w trakcie downloadu, jutro zdam relację. btw. nie spoilujcie ^^
|
Ja oglądałem :)
Dużo ciekawych scen. |
Rotfl'n'lol. Ciekawe jak się to skończy.
K.Jay |
Szczerze, to nudne sceny Michaela z Sarą, reszta może być, trzyma w napięciu. Wątek z matką braci - prosto jak z telenoweli, co jest na minus... Wiadomo, że snajper Linca jeszcze nie zabije.
|
Prison Break oglądam od pierwszego odcinka, bardzo spodobał mi się ten serial.
Ostatnio mieli jakąś przerwę spowodowane to było chyba pogodą. A tak odbiegając od temat, którą postać najbardziej lubicie z 4 serii? Mój faworyt to Mahone. :) |
Jak dla mnie Sucre i Mahone to 2 najlepsze postaci z tego serialu!
|
Generał Krantz.
|
Cytuj:
Cytuj:
A watek Sary i Michaela chyba najciekawszy... |
Właśnie dziś w nocy zobaczyłem pierwszy odcinek po tej długiej przerwie i troszkę mnie on zaskoczył, ale przecież o to właśnie chodzi. Ma zaskakiwać, szokować i skłaniać do obejrzenia następnego odcinka.
Ciekaw jestem czy tego snajpera zdejmą. Nie chcę oglądać zdjęć czy jakiś trailerów z następnego odcinka. Nie chcę sobie psuć zabawy :) |
Sara i Michael powinni mieć dziecko (w serialu rzecz jasna).
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
|
3mln oglądalności, dżizys... Teraz to jest jakiś film akcji, a nie PB. Przynajmniej coś się działo.
|
Odcinek dobry. Szczególnie to z ambasadą. Btw. Czy Sara jest w ciąży?
K.Jay |
Rozpłakała się ze szczęścia, to chyba... Jeszcze + to chyba pozytywny, mnie się nie pytać : d
btw. ten moment był najlepszy: {49065}{49113}Możesz nawet iść do więzienia. {49114}{49181}A do którego? ^^ |
No to mamy historie na kolejne 4 sezony, a tytul odcinka jak najbardziej pasuje do osoby Christiny
|
Nie podoba mi się tylko końcówka:)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |