Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Nowa Wojna ... ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=195499)

JozekCoPchaWozek 09-12-2008 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Requ (Post 2369496)
to raczej Bsp liderowal w poprzedniej wojnie, a Sck tylko kilka bitewek, wiec nie mow nam, ze Naszer wygral tamta wojne. Podejrzewam, ze tez nie masz wstepu na vt od Vo ;)

Nie mam wstępu na vt VO, ponieważ jestem neutral w tej wojnie :) No i nie gadaj, że przez dłuższy czas na początku wojny z VU nie liderował Sck'a na przemian z Finixem, później jak było nie wiem, bo byłem za granicą i już nie walczyłem i z Bsp do czynienia nie miałem. A skomentowałem post Streetmajster'a, ponieważ jak widać gó*** wie, a udaje poinformowanego.

No i może się źle wyraziłem, bo wojny nie wygrywa leader tylko cała gildia.

/Jozek~

Abbadim 10-12-2008 07:50

@Józek

Ci co przegrywają wojnę, szukają radykalnych stwierdzeń, jak to się stało, w ty m przypadku nie wmówisz starej mieszaninie osobników w Vu, że to nie BSP cały czas dowodził tylko Nasher z FInixem.. Mało jest osób na tym forum, którzy z otwartymi dłońmi przyznają się do porażki.. nawet gdyby było 200-0 we fragach, to taki xanoxin, czy Streetmajster powiedział by,że wygrywają bo Vo na forum napisalo 2 posty a oni 15 stron a4 bluzgów.

Wojna trwa, Jedne Bitwy wygrywa Tiad, inne Vo.. Jednak nikt nie wygrywa wojny.. A wiecie przecież, że stado Baranków prowadzone przez Lwa.. jest silniejsze niż te właśnie co po nie których tu stado lwów, prowadzone przez baranka ;]

Requ 10-12-2008 08:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abbadim (Post 2370208)
@Józek

Ci co przegrywają wojnę, szukają radykalnych stwierdzeń, jak to się stało, w ty m przypadku nie wmówisz starej mieszaninie osobników w Vu, że to nie BSP cały czas dowodził tylko Nasher z FInixem.. Mało jest osób na tym forum, którzy z otwartymi dłońmi przyznają się do porażki.. nawet gdyby było 200-0 we fragach, to taki xanoxin, czy Streetmajster powiedział by,że wygrywają bo Vo na forum napisalo 2 posty a oni 15 stron a4 bluzgów.

Wojna trwa, Jedne Bitwy wygrywa Tiad, inne Vo.. Jednak nikt nie wygrywa wojny.. A wiecie przecież, że stado Baranków prowadzone przez Lwa.. jest silniejsze niż te właśnie co po nie których tu stado lwów, prowadzone przez baranka ;]

Dobrze wiem ze Naszer i Maksym tez liderowali w poprzedniej wojnie, ale jezeli ktos mowi ze jedna osoba "wygrala" wojne czyli liderowala to nie moge nie wypowiedziec sie na ten temat. Piszesz takze o tym ze kogos tutaj bluzgam, moze raz w poprzedniej wojnie kogos zbluzgalem na tym forum, ale nie jestem na tyle glupi aby spamowac owe forum bluzgami jak co poniektorzy. Dzieki Elo ide pod prysznic xD

Chudzierlok 10-12-2008 10:20

tee no ale fifek poc do budy bo baba z maty cie zrookuje sprawdzian byl i mosz siupaka;(;(;(

Requ 10-12-2008 10:39

z siorka siedze bo u lekarza bylem z nia :P poprawa bedzie za tydzien to przeca napisze

JaSprite 10-12-2008 12:34

kupie pacc!!! offer? :D

Abbadim 10-12-2008 17:20

200k + softy?;d

Streetmajster 11-12-2008 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legend_of_Goku (Post 2369489)
B) Słuszna uwaga :]

Najlepsze kozaki to te ktore sie kryja pod innymi nickami i propuja siac swoja propagande tak jak Streetmajster
No ale ja sie nie znam :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: ja tu tylko w chuja gram ^^

najlepsze kozaki to te co kozaczą w tibi a mają pyski jakby za ****a robili >patrz film o kokzah na youtube. /pozdro dla lasek z VO ;D /

Jestem kim jestem pisze to co chce i tak jak mi sie podoba. przecinków nie wstawiam bo nie mam na to czasu a takim jak ty mowie PIERDOL SIE

ELO<<<

JozekCoPchaWozek 11-12-2008 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Streetmajster (Post 2372748)
najlepsze kozaki to te co kozaczą w tibi a mają pyski jakby za ****a robili >patrz film o kokzah na youtube. /pozdro dla lasek z VO ;D /

Jestem kim jestem pisze to co chce i tak jak mi sie podoba. przecinków nie wstawiam bo nie mam na to czasu a takim jak ty mowie PIERDOL SIE

ELO<<<

Co prawda to prawda, nawet zgodzę się z Tobą. Pokazałeś, że jest idiotą do potęgi n-tej, a tymi trywialnymi/prostackimi postami jeszcze bardziej się pogrążasz.

"najlepsze kozaki to te co kozaczą w tibi a mają pyski jakby za ****a robili >patrz film o kokzah na youtube. /pozdro dla lasek z VO ;D /"

Rozjeba*eś mnie :D Pokaż swoją "kozacką twarz", napewno każdy się przestraszy i będzie mówić do Ciebie mistrzu.

Myślę, że poprostu dowartościowujesz się na forum, a tak na prawdę masz mordę jak katastrofa ekologiczna, klatę jak komar pięte i mózg jak człowiek z epoki kamienia łupanego, jeszcze nawet nie przyjęłeś postawy pionowej.

/Józek~

Abbadim 12-12-2008 02:24

Oderwał się od wynoszenia gnoju z chlewu.. to kozaczy na forum :P Przecinków nie stawia bo na rl , zamiast nich używa słowa "K*** " , Twierdząc,że używając gwary staje się bardziej Brutalny, kozacki i pierwszoklasiści z gimnazjum oddadzą mu bułki.. :D

NinJa 16-12-2008 20:23

Hie hie hie hie hie hie hie

Piai 16-12-2008 22:23

Tibia

Ambush
vs
byli Rexis?
a Moze
Ambush
vs
Poke?
Hmm.
zobaczymy xd

JaSprite 17-12-2008 00:22

To naprawde juz koniec? :>

Finix 17-12-2008 00:59

Hehe jakby ktoś się mnie posluchal wczesniej to by nie bylo problemu XD A tak macie co chcieliscie.

/Jaca

NinJa 17-12-2008 16:30

kunic puczuntka!!

--Ogorek-- 19-12-2008 21:37

Co to za bitwa na pohu była?

N0Life 20-12-2008 04:21

Po pierwsze: Heh. Zazdroszczę wam tego forum. Niby każdy się tu ciśnie, wyzywa, sprzecza i etc. ale jednak coś się ty dzieje.

Po drugie: Jedna wypowiedź tzw. "dziadzia Xaema" jest tu chyba najinteligentniejszym tekstem na temat tej gry i w historii tej gry, aż dodałem sobie go w podpis :p:p.

Po trzecie: Fajnie poczytać coś o swoim starym świecie, że tak sobie pomyślałem "może tu wrócić i ponoobić dalej?" xd:):)

Wolgler 20-12-2008 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Ogorek-- (Post 2384136)
Co to za bitwa na pohu była?

rokowalem chara mojego starego;/

Safe 20-12-2008 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolgler (Post 2384789)
rokowalem chara mojego starego;/

FIFII!!!!!!!!!!!!!!!!

Wolgler 21-12-2008 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2385164)
FIFII!!!!!!!!!!!!!!!!

co szpiegu-.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:54.