![]() |
@2up:
Nie da się. |
Ja byłbym za opcja pojedynków w party już ktoś pisał o tym i całkowicie sie pod tym pomysłem podpisuje świetna opcja rozwiązywania sporów zwłaszcza na światach non-pvp .
Dokładniej by możliwa była walka do 1 hp a przegranego ogłaszał by napis (pomarańczowy taki jak np. coś zjemy) który by oznajmiał przegrane lub wygranego. :miecz: <<<FIGHT!!! >>>:lucznik: ehh to by było piękne |
wow walki na na non-pvp, :baby: jak lubisz walki idz na inferne,
|
Zawsze jak sie zaczyna grac w dana gre jest wiecej emocji... po prostu gdy 3 lata temu zaczynaliscie w to grac tibia dostarczala wam wiecej emocji, a teraz to juz tylko rutyna i gra wydaje sie wam nudna...
|
tak tyle że mi chodzi o pojedynki za zgodą obu stron z widownia z zakładami :)
zwykłe pvp to patologia (moje zdanie!mam do niego prawo:p proszę mieć taką świadomość) |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Pisałem o tym parę miesięcy temu, ale powtórzę. Update jest z reguły 40 dni po pierwszym teaserze. Będzie więc 17 grudnia, czym chcę ukrócić pytania noobów "Kiedy update?"
|
@up:
Nic to nie da, i tak w teaserach od numeru 3 w górę będą pytania "a kiety becie apdejt?!!". |
Za kolorowo.
|
Miejmy dobre nadzieje B)
|
Jutro drugi teaser, ciekawe co przygotują. Mam nadzieję, że coś o party.
|
mam nadzieje ze z opcji w party bedzie mozna w 100 % korzystac na swiatach non-pvp:p
|
Obstawiam, że będzie coś o potworach i/lub o party :P.
|
2x Exp
Heh apropo Zimowego update czy ma ktoś jakieś pojęcie czy znowu będzie podwójny exp przydało by sie :p
|
2x exp week był jedynie rekompensatą cipsoftu za okres masowych ataków DDoS które to powodowały ciągłe lagi i mass kicki.
|
No i jest. Rzeczywiście dużo o party, niestety nic dla mnie:( <RookGaard>.
Ciekawe kiedy będzie tłumaczenie:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nieoficjalne ale zawsze tłumaczenie. HF |
Cytuj:
@up Dzieki wielkie:) |
Kurczę, wchodzę sobie na główną tibia.pl, dziwie się co się tak wiesza, huczy, buczy i wywala, a tu sterta fotek mega skompresowanych, po 400kb, bleh, ciekawe co by Bosal na to powiedział :P : [[
@ Update zapowiada się fascynująco! Nowe miasta/o, potwory, czary i za pewne questy sprawiają wrażenie, jakoby CipSoft postawił na szerokie, wielotematyczne zmiany, czy na dobre? czas pokaże! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |