Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsiakoS
(Post 2367597)
@Ufo
1. Udawanie mądrego zostaw mądrym.
2. Udawanie mądrego zostaw mądrym.
3. Pisałeś tam żebym zabił Ciebie i Dzikiego M-walem, a widziałeś kiedyś przypadek żebym kogoś ubił tą runą albo biegał z nim krzycząc kara?
Pamiętasz swoje ADHD dzięki któremu się pokłóciliśmy? Kolega mój z -2 kopalń biegnął do widny zabijająć Ci mare, a ty do niego z tekstem "CZEGO KURWA" więc odnośnie ADHD proszę nie wypowiadaj się :)
@up
Okey to mój ostatni Post.
|
1. jak ktos jest madry, to nie musi udawac ;\ spodziewalem sie, ze walniesz jakis durny tekst, bo nie bedziesz widzial co odpowiedziec, ale mogles sie troche bardziej wysilic
2. j.w.
3. napisz normalnie to zdanie: "Pisałeś tam żebym zabił Ciebie i Dzikiego M-walem, a widziałeś kiedyś przypadek żebym kogoś ubił tą runą albo biegał z nim krzycząc kara?", bo nie bardzo rozumiem o co ci chodzi, a co do reszty:
MOJE ADHD? XDDD obejrzyj jeszcze raz swoj filmik z "MOJE KURWA JA KAMERUJE DAWAJ CHUJU" i zastanow sie jeszcze raz nad sensem swojej wypowiedzi, zreszta pokaz mi kiedy ja cos pisalem o twoim adhd?
I tak gwoli scislosci wyjasnie reszte, co prawda nie ma to zadnego znaczenia, ale widze, ze lubisz przeinaczac fakty, wiec:
nie kolega, tylko dwoch
nie biegli do windy, tylko wjebali sie na respa
nie napisalem zadnego "CZEGO KURWA", tylko cos w stylu "wyjazd" albo "wypad", dokladnie nie pamietam, bez roznicy
nie wiem gdzie tam pokazalem moje rzekome adhd, to, ze sie lekko w*****lem to chyba bylo normalne, biorac pod uwage, ze ty (wtedy jeszcze jako "SUPER FRIEND") nie potrafiles nic zrobic, mimo, ze byli oni z twojej gildii, bo mieli po prostu wyjebane na ciebie, wiec nalurowalem im troche to pouciekali, a pozniej zaczelo sie notoryczne w*******anie twoich psow na respa, na co ty nic nie mogles poradzic, bo chociaz byles moim wielkim przyjacielem to albo ci sie nie chcialo dupy ruszyc, albo twoje pieski cie olewaly
dobrze, ze to byl twoj ostatni post, bo mi tez sie nie chce juz odpisywac
edit
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
(Post 2372882)
Ejjj... A robią Ci za to chociaż cyber-laski?
|
jesli chciales kogos osmieszyc, to powinienes wiedziec, ze takimi durnymi tekstami osmieszasz nikogo innego tylko siebie