![]() |
Ja rozwaliłem solo orc wariora:P
Druid 10 lvl |
a Ja zabiłem mino guarda 3 minosy zwykle 2 orki spearmenty i 2 orki wariory na raz jeden po drugim
Knight 12 lvl skille 32/27 :) :) |
Zabiłem beholdera 12 lvl druidem używając tylko hmm.
Zabiłem na 14 lvl druidem ds i huntera naraz nie używając hmm, exp itp.(miałem niewidzialnosc :P ) |
DL
Zbilem kilka DL ale pojedync 8) zo sorcem37lvl
|
Ja magiem na 10lv zabilem 2 cycki na raz, a wczesniej slimka :)
|
No najlepszy to chyba drag lub gs. Ja osobiście uważam że drag jest silniejszy bo wali z fw i gfb a gs ze 100 zycia ci tymi fildami zabierze. Bym zapomniał muj character to pal 25 lvl skile 62/44 (kiepsko ale trenie).
|
Najlepszy potwor zsolowany knightem na 14 to slim lub valkiria niewiem co lepsze. :D
|
Solo pokonałem
pokonałem orKa besekera na 24lvl knightem druidem na 17lvl u orca lidera:-) 8)
|
DL'a na 36lvl Druidem magic lvl 44
poszlo pare SD... Banshee na 54 lvl Elder Druid magic lvl 60 5 sd...:) |
Najlepszy potwor to gs.
Solo na 22lvl w bohah kumpla :D |
Mój najlepszy potwór którego zabiłem to...
... 2 Witch naraz
Shodek <> Julera <> Knight <> 19lvl 4ml |
Na gs z bohami to mozna sobie chodzic nawet in na 11 levie o ile ma sie sdeki zeby go ubic :P
|
beholdera knightem na 13lvl ;) valkyrie na 11lvl :D
|
najlepszym potworem kturego pokonalem to byl chyba Hunter w zamku kolo Ab (pokonalem go bo niemial gdzie uciec :D ) ale bije sie tez ze slime, beholderami, mino guardami i mino archerami (tez w zamku) 8) i to wszystko bez uzycia uhow !
Isara --> Ab'Dendriel Siwoxe - 20lvl Knight skille: 54/48 |
Eh WESci icce w DOM :P Ja sWoim Palkiem na 14 z skilami 52/38 100 boltow i 5 uhami i z bp hmm zabilem smoka SAM bez blokera i sie 4 razy uhnolem :P ale potem 3 razy z zedu zabil mojego palka:D:D:D
|
Cytuj:
ja najlepsze co zaliczyłem to dzisiejszy cycek - samodzielnie bez uhhów na jednej exurze - teraz idę sprawdzić sie z beholderem :] jak wrócę to podziele się wrażeniami ;) edit #1 : wlaśnie wrociłem z beholdera... lol to jest potwore warty 170 exp ? :D:D:D:D:D:D buahahahahaha cieniutki... strasznie cieniutki... ciosy wchodziły w niego jak w masełko... a jego ataki? parodia... na klatę na czysto go łyknąłem... sorry ale bardziej się idzie namęczyć z Dwarf Soldierem :D no i zaliczyłem dzisiaj jeszcze Slima :] |
3 cyklopy z kuszy i parę hmm-ów poszło :D
|
Jak narazie to zerk.Ale pnę się w dól tabeli na tibia.pl
|
Najleprzym potworem pokonanym przezemnie był Dragon :P ale niezle mnie pobił ;/
|
Ja zabilem (nie wiem co lepsze ) Mino Guarda/Dwarft Guarda ( w sumie to niezla ekipe 3 dwarft guardy i z 4 soldiery) oraz DS'a (wchopdzilem atakowalem z GFB i EF a z kumplem mialem umuwione ze co 3 sekundy mnie ropuje i ja sue UHuje - niestesty DS byl pusty ;/ - ale liczy sie faktr ze zabilem :])
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |