Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Yanne 08-02-2009 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2456983)
nie w domu tylko w szkole, a konkretniej na lekcji po, wiesz co to czy mam ci powiedziec?

to ty do szkoly chodzisz z online time 23:45?

xBardolekx 08-02-2009 19:37

chodzę i czasem mam okazje chudego spotkać, mozesz sie zapytać go. swoj± drog± jak ostatnio do niego podszedłem to nie widziałem żeby kto¶ kiedy¶ tak szybko się bordowy na twarzy zrobił, ale chudy przecież nie miałem złych intencji :p pomimo, że mnie na vt czasem namawiaj± ;>

Kaliber_ 08-02-2009 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2456639)
Czytaj±c to muszę się wypowiedzieć bo to już jest kompletnym debilizmem.
"Jazon King oddał chara swe na akcje ponieważ mówi po swe" drodzy koledzy..
Siedz±c kilka miesięcy z takim Asong'iem lub Cath'em nauczyłem się paru prostych zdań, słówek a do tego wcze¶niej miałem do czynienia z tym językiem
dlatego nie trudno jest mi powiedzieć w tym języku jakie¶ zdanie lub prowadzić z kim¶ dialog. Chciałbym jeszcze nawi±zać do innej sprawy. Drodzy Flow i AB nie mamy się o co spinać, walczyli¶my razem, grali¶my w cs'a etc... A teraz nasza znajomo¶ć polega na wyzywaniu się? To ze walczymy ze sob± nie oznacza ze musimy po sobie ciskać. Dla Mnie jest to dobra zabawa cały czas i nadal utrzymuję kontakty z osobami z Flow bo poprostu nie ma to znaczenia ze walczymy ze sob±. To jest żałosne jak widzę Bardola który ci¶nie po Magro a potem ten tylko kmini jak mu oddać kolejn± obelg±. Takie zachowanie tylko wskazuje na "nie karm trolla i nie odpisuj.." Zabijanie jest czę¶ci± Tibi więc to nie jest powód aby walić "fochy" za to ze teraz zmieniły się nasze pogl±dy i się atakujemy. Rozpisałem się ale thx za uwage.

Gremb

Jag kommer knulla din mamma tills hon blöde ~~!!!

Grebol 08-02-2009 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaliber_ (Post 2457248)
Jag kommer knulla din mamma tills hon blöde ~~!!!

Jag är en brandman . Jag doodar judar...
Hary mamma har loppor i slidan:D

Kaliber_ 08-02-2009 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2457255)
Jag är en brandman . Jag doodar judar...
Hary mamma har loppor i slidan:D

-.- FREE STYLE PLX? XD
Como pollas de negros todos los dias. !
Hijo de puta.!
chupame la polla Gremb.!

xBardolekx 08-02-2009 21:00

no cze....

Grebol 08-02-2009 21:05

Dobra Hary nie udawaj ze znasz jaki¶ jezyk:D Bo w sumię o Mnie mówi± na forum ze mówie już czarym głosem.
Bardol! Chudy mówi ze nie chce Cię zabić na rlu lecz nie miał powodu ale juz ma powód by to zrobić w sql.......

Kaliber_ 08-02-2009 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2457279)
no cze....

A Ja slyszalem, ze Ty masz czarny pas karate?

xBardolekx 08-02-2009 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2457284)
Dobra Hary nie udawaj ze znasz jaki¶ jezyk:D Bo w sumię o Mnie mówi± na forum ze mówie już czarym głosem.
Bardol! Chudy mówi ze nie chce Cię zabić na rlu lecz nie miał powodu ale juz ma powód by to zrobić w sql.......

poważnie?:D to powiedz że we wtorek przed 8 rano będę czekać pod sal± 47 ;d (jego klasa, jaki dobry jestem? nie musi mnie szukać) uprzedzaj±c pytania ;> czemu wtorek? w poneidzałki ma praktyki

@up
nie, nie lubie karate - trenowałem zapasy

Yanne 08-02-2009 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2457140)
chodzę i czasem mam okazje chudego spotkać, mozesz sie zapytać go. swoj± drog± jak ostatnio do niego podszedłem to nie widziałem żeby kto¶ kiedy¶ tak szybko się bordowy na twarzy zrobił, ale chudy przecież nie miałem złych intencji :p pomimo, że mnie na vt czasem namawiaj± ;>

zobaczyl twoja twarz to sie czerwony zrobil, kultura go powstrzymala zeby sie z ciebie nie wysmiewac a ty myslisz ze pro jestes?
btw przeslesz mi swoje zdjecie bo chcialem sobie zrobic kanapke z pasztetem :/

chudy < 3

AxeVice 08-02-2009 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2457302)
zobaczyl twoja twarz to sie czerwony zrobil, kultura go powstrzymala zeby sie z ciebie nie wysmiewac a ty myslisz ze pro jestes?
btw przeslesz mi swoje zdjecie bo chcialem sobie zrobic kanapke z pasztetem :/

chudy < 3

Sortez de là, mon pote Quitter ou de faire quelque chose avec eux; * Nous avons tout simplement votre "Kozackie gadki" ne sont pas drôles - Jak nie wiesz co to znaczy moge Ci przetlumaczyc ;*

xBardolekx 08-02-2009 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miskowiec (Post 2457315)
Bardol jedyne do czego tak naprawde sie nadajesz to wysylanie sms'ow do ludzi z flow ;D!

Internetowa Bramka sms :
<Bardolek>
wbijajcie na venta.duzo ich i moze zaraz udeza cos.lepiej byc zwartym niz potem plakac ze znowu nie gotowi bylismy. ?DX?DD?DX?XD?D?

Internetowa Bramka sms :

<Bardolek> Venta szybko zydzi pz

Smiesznie mi sie robi jak dostaje takie sms'y ;D pozdro zydy z flow

dzięki że powiedziałe¶, teraz widze że musze od nowa all zrobić. nup

@magro

no peffka

xBardolekx 08-02-2009 22:03

ty zwolnij bo zaraz przez okno wyskocze, ej nie jedĽ mi tak bardzo nooo weno mnie nie obrażaj przeciez sie zamkne w sobie do końca życia...

lol

jak chcesz mi powrzucać, zapraszam do bełchatowa i powiedz mi to w twarz, zi±±±±±±±

@morgana
mam nadzieje że macie filmik ;>

Scrater 08-02-2009 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2455243)
Xadi, z tymi gwiazdami to już przesadziłe¶. :D A co do Russela, to wiedz, że jest ok póki wszystko idzie po jego my¶li. :) Je¶li jego plan Cię nie uwzględnia i Twojej gromady gwiazd (Czyt. ab trolle), to wtedy zobaczysz jaki to Russel jest kochany. Byłem w Avis od bardzooo dawna i wiem jak wszystko tam wygl±dało i jak miało wygl±dać jak stwierdził, że Polacy w Avis już nie s± przydatni i dlatego sprowadził Aurere. Także Tobie oczy się otworz± póĽniej, bo na razie to jeste¶ za¶lepiony banankami.

Powiedz mi w takim razie, dlaczego to Russel o wszystkim decyduje? a nie kto¶ inny, przecież on nic w wojnach nie robi...

juvefan 08-02-2009 22:43

Russel był u nas na vencie, chcieli¶my pogadać, ale nie mogli¶my się co¶ z nim dogadac ;/
A tu nagranie z rozmowy :

~spidiszejr/361140207.html

Borucao 08-02-2009 23:13

A jak to odpalić?XD

OWRZ 08-02-2009 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2457296)

@up
nie, nie lubie karate - trenowałem zapasy

ze starym w łózku :D

sory nie moglem sie powstrzymac :D nic do Ciebie nie mam ale hehe taki mam charakter ze kazdemu lubie cos dojebac :D

xBardolekx 08-02-2009 23:20

przyzwyczajony byłem, że każdy my¶lał co innego na zapasy, a przecież to taki piękny sport... dopóki mi się to nie znudziło półtora roku temu

juvefan 08-02-2009 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 2457540)
A jak to odpalić?XD

Venta musisz miec nowego, ppm na vencie-view-record/playback

Borucao 08-02-2009 23:37

Nic nie słychać :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24.