![]() |
Cytuj:
|
chodzę i czasem mam okazje chudego spotkać, mozesz sie zapytać go. swoj± drog± jak ostatnio do niego podszedłem to nie widziałem żeby kto¶ kiedy¶ tak szybko się bordowy na twarzy zrobił, ale chudy przecież nie miałem złych intencji :p pomimo, że mnie na vt czasem namawiaj± ;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hary mamma har loppor i slidan:D |
Cytuj:
Como pollas de negros todos los dias. ! Hijo de puta.! chupame la polla Gremb.! |
no cze....
|
Dobra Hary nie udawaj ze znasz jaki¶ jezyk:D Bo w sumię o Mnie mówi± na forum ze mówie już czarym głosem.
Bardol! Chudy mówi ze nie chce Cię zabić na rlu lecz nie miał powodu ale juz ma powód by to zrobić w sql....... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up nie, nie lubie karate - trenowałem zapasy |
Cytuj:
btw przeslesz mi swoje zdjecie bo chcialem sobie zrobic kanapke z pasztetem :/ chudy < 3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
@magro no peffka |
ty zwolnij bo zaraz przez okno wyskocze, ej nie jedĽ mi tak bardzo nooo weno mnie nie obrażaj przeciez sie zamkne w sobie do końca życia...
lol jak chcesz mi powrzucać, zapraszam do bełchatowa i powiedz mi to w twarz, zi±±±±±±± @morgana mam nadzieje że macie filmik ;> |
Cytuj:
|
Russel był u nas na vencie, chcieli¶my pogadać, ale nie mogli¶my się co¶ z nim dogadac ;/
A tu nagranie z rozmowy : ~spidiszejr/361140207.html |
A jak to odpalić?XD
|
Cytuj:
sory nie moglem sie powstrzymac :D nic do Ciebie nie mam ale hehe taki mam charakter ze kazdemu lubie cos dojebac :D |
przyzwyczajony byłem, że każdy my¶lał co innego na zapasy, a przecież to taki piękny sport... dopóki mi się to nie znudziło półtora roku temu
|
Cytuj:
|
Nic nie słychać :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |