Cytuj:
ale co wy macie za poglądy , jak można tolerować gejów ?
|
Jesteś bardzo ubogim umysłowo człowiekiem. Uszanuj, że ktoś ma odmienne poglądy od twoich, troglodyto.
Cytuj:
wyobraź sobie jeden z drugim ze widzicie jak wasz ojciec/brat uprawia sex z innym mężczyzna? albo wasz syn , kolega , sąsiad czy ktoś z waszego otoczenia. Wtedy tez tolerowalibyście gejów?
|
Jak najbardziej.
Cytuj:
nie po to Bóg stworzył Mężczyznę i Kobietę żeby łączyli sie oni z ta sama płcią.
|
Żebyś po śmierci, nie "obudził się" z ręką w nocniku.
Cytuj:
mnie to obrzydza i zdania nie zmienię nigdy , a jak w moim miasteczku zobaczę 2 gejów to napewno kastet pójdzie w użycie.
|
W tym momencie uświadomiłeś mi, że zaliczasz się do marginesu społecznego.
Cytuj:
PS. mieszkałem 2 lata za granica gdzie to było tolerowane , nie raz zwymiotowałem gdy zobaczyłem jak sie 2 chłopów całuje.
|
Kiedyś jadłem obiad, siedząc na sedesie (czyt. "srając").
Typowy ortodoksyjny katolik.
Cytuj:
mowie ze u mnie oficialnie gejów nie będzie , chyba ze mnie wsadza do wiezienia.
|
Znam gościa, który próbował pobić dwóch panów, trzymających się za rękę. Wrócił bez zęba.
Cytuj:
16 letni niszczyciel gejów się znalazł.
|
Wyjąłeś mi to z ust.
Pederaści.
Cytuj:
tak są tez biali-swinie itp
|
Odezwał się...
Cytuj:
najlepiej było by wysiedlić wszystkich poza granice europy , gejów , murzynów arabów itp.
|
Ja za to, z chęcią wysiedlił bym całą pro-blokerską hołotę i nieletnich pseudo gangsterów joł joł.
Cytuj:
czy jestem jedynym, ktory uwaza, ze nawet na tym forum przydalaby sie jakas inkwizycja wyrywajaca rasistowsko-homofobiczno-pseudoindoktrynujace chwasty o IQ na poziomie pantofelka?
|
Nie.
Cytuj:
zabójstwo geja czy czegoś takiego = publiczna pochwala
|
Jesteś chorym człowiekiem.
Cytuj:
Polacy jako mniejszość we własnym kraju są gnębieni przez arabów.
|
Gnębili cię arabowie? Masz jakieś kompleksy? (właściwie powinno być to pytanie retoryczne)
Cytuj:
zresztą mówcie se co chcecie ja będę walczył by w moim mieście nie było takich wynaturzeń
|
Wobec tego rusz dupę od kompa.
Cytuj:
a jak umrę stanę u bram Walhali i krzyknę ze walczyłem !
|
Ogarnij się błaźnie. Gdy umrzesz, to co najwyżej zjedzą cię robaki.
Cytuj:
za 20/30 lat to wy będziecie mniejszością i to oni będą decydować o waszym losie
|
Lepsze to, niż żeby tacy jak ty, dorwali się do władzy.
Cytuj:
no i koniec tematu , wole trzymać sie na uboczu wśród swoich niż pracować z gejem czy murzynem.
|
Wobec tego sprzedawaj jabłka na straganie, w zimie przy -20 stopniach, spoglądając na Murzyna jadącego w limuzynie i przypalającego sobie banknotami cygaro, które jest warte więcej, niż tyle ile ty na tym straganie zarobisz kiedykolwiek.
Cytuj:
czy większość z was jest aż tak głupi?
|
Odezwał się ten inteligentny, piękny i mądry w każdym aspekcie. Słoma ci z butów wyłazi.
Cytuj:
może dlatego ze dużo ludzi z tego forum silnie próbuje mi wmówić rożne rzeczy.
|
Może dlatego, że zawzięcie robisz to samo?
Cytuj:
nie , usłyszę glosy setek wojów którzy otworzą bramy i razem będziemy zasiadać przy stole jeść i chlać do opadłego
|
Jak bym Bolszewików widział.
Totalnych turbodebili do wojska raczej nie biorą.
Cytuj:
ale mnie nie wezmą bo bylem już karany
|
Lanie na kolanie?