![]() |
Cytuj:
Bawić się słownie nie można ?? ;] ... fakt faktem iż prawo Veta posiada ... ;] |
Jednym slowem chciales byc madrzejszy, niz ustawa przewiduje i sie nawet tego nie wypieraj ;)
|
Fajnie po dłuższym czasie zajrzeć i znów ten cyrk zobaczyć, a przy okazji zbanować jednego głupiego kandydata, który myśli że jest śmieszny :D
Dodam też coś z historii, bo wiele ciekawych teorii się pojawiało: 1)Jak pisał drom, news o naborze pojawił się tylko raz, z tego co pamiętam było to niedługo po tym, jak się tu zarejestrowałem. 2)Wybory modów w tej formie były raczej częściej, sam uczestniczyłem w dwóch(w obu padłem ;)), ale faktycznie tylko chyba tylko raz w historii całą grupę modków mianowano z łapanki, wcześniej były to tylko pojedyncze przypadki 3)bosal...nie wiem czy zauważył że w ogole jakichś modów wybierają. 4)JEDZCIE TOSTY!!! |
Cytuj:
@top Trochę ucichł nam temat, Ashlon zgasił Scobela i nie ma o czym rozmawiać/czego czytać : P |
Gdybym miał kogoś wybierać to wybrałbym Gargoina, Arashela i Pacza, chociaż ze względów osobistych, uważam, że Pacz najlepiej by się nadał, bo z tego co go trochę znam to jest pracowity, słowny i można na nim polegać.
Gdybym wcześniej się skapnął i złożył podanie to poleciłbym jeszcze siebie xD @down No jasne, trzeba pizgać każdego, kto pisze na temat, nie? |
Cytuj:
|
Wielkie gorno moderatorów już ma wystarczająco otaku, więcej nie trzeba : P.
|
Cytuj:
Pośpieszcie się z tymi wynikami ;> a raczej z ich ogłoszeniem. |
Cytuj:
Więc widzisz jak tu ludzi nieoficjalnie gnębią to sobie dałem spokój - a korciło oj korciło :D |
Cytuj:
Pozdrawiam.. |
No niby tak, ale im dłużej będą wybierać tym większy syf się robi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poszukaj w b. starych postach o akcji z tostami :P Cytuj:
|
Cierpliwość to cnota, zatem cierpliwości, cierpliwości Panowie/Panie. Zapewne obrady trwają, i zależy im by wybrać bez pośpiechu, jak najlepszych kandydatów.
Pozdro |
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie wiedziałem o co chodzi z tymi tostami (i dlaczego Bosal na historycznym obrazku z moderatorami powieszonymi za jaja krzyczy Tosty!! xd), ale po przeczytaniu tych tematów wiem:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=4729 http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=4954 <spadam z krzesła> |
Cytuj:
|
@tosty
Nie wiem jak wy, ale ja wole gofry. |
Cytuj:
|
Spam na blogach?
Powiedz NIE! Vote Michos @edit No co? Politycy wygłaszają swoje hasełka przy każdych wyborach. Krążą plotki jakoby to coś zmieniało. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54. |