Notopeczek |
05-06-2009 14:51 |
@shavenis czy smoku 1 huj
ty gdy sie urodziles juz byles blaznem
@ 2 czy 3 osoby up
wrecz przeciwnie,mialem niejeden powod,fakt tutaj musze przeprosic niektore osoby szczegolnie galithara gdyz pwiedzialem mu ze bede neutralny (tak mialo byc) jednak wczoraj cos sie zmienilo co niestety przekonalo mnie nie do pomocy dptf lecz do niedopuszczenia do wladzy osob jak fenik,jego braciszek druid
(co do fenika,gdyby nie ja i bellish,gdybysmy u dupy nieratowali z byle powodow pewnie dalej mialby 50 lvl i pisal "friend?"
nic niemam ze dorobil sie lvl(na bocie ofc) kasy wladzy itp.ale czsami jak ktos dostaje zaduzo wladzy,przestaje myslec.szczegolnie pokazal to jego braciszek w 1 dzien wojny gdy bylem neutralny jak szybko mozna byc hunted
takwiec jakby ktos chcial sie dowiedziec dokladnie wiecej powodow zawsze odpisze na prv ofc w normalnej rozmowie nie typu twoja stara...
chcialem takze zaznaczyc ze byl tylko 1 powod dlaczego niechcialem byw w inter od poczatku.jednak mam nadzieje ze xoan jednak wybaczy mi i zrozumie mnie tak jak ja go.
tak czy siak zdanie smokow i innych burakow nienteresuje mnie,(no mzoe nieliczac leszcza choc txt twoj jest smieszny lekko bo akurat ona jest zdania ze zle robie i mi spamuje:D)
tak czy siak wielkie sorki dla galithara i xoana .
a reszta niech sie toczy jak ma sie toczyc.
|