![]() |
Oficjalnie:
Zachowanie: wzorowe (psfahuahusahsusahuhs) Religia/etyka: bardzo dobry język polski - 5 historia - 6 wiedza o społeczeństwie - 5 język angielski - 6 matematyka - 5 fizyka i astronomia - 5 chemia - 6 biologia - 5 geografia - 6 muzyka - 6 technika - 5 informatyka - 5 wychowanie fizyczne - 5 Średnia 5.36, marne 50 złotych :X. |
Cytuj:
prosze tylko nie czepiajcie sie mnie o polskie znaki, badz brak wielkiej litery, bo to jest nieporownywalnie mniejszy blad niz 2 ortografy w 1 wyrazie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Prawdzie miszcze zamawiają pizze do domu, bo wychodzenie na zewnątrz jest dla nich zbyt wielkim wysiłkiem fizycznym :)
|
no ja nienajgorzej..:P
awansowalem do 4 klasy Liceum Plastycznego;) j polski 3 j angielski 3 j niemiecki 2 (z ocen 3,3,3,+2 mi wystawila dopa...;/ zal) matma 3 histra 3 wf 5 religia 6 podstawy przedsiebiorczosci 4 Atrystyczne: Historia sztuki 3 rysunek i malarstwo 4 rzezba w glinie 5 snycerstwo 4 podstawy projektowania 5 podstawy filmu i fotografii 4 3,85 srednia;P |
Cytuj:
P.s. A ja dostałem 120zł. :cup: |
Ja ostatnie swiadectwo ze szkoly mialem ze 4 lata temu :D I srednia z 2.5 :P
|
Cytuj:
120 zł? Tobie przynajmniej starczy na koksy albo coś konkretniejszego, a mi? :x |
4.0 zach poprawne
|
Pieniądze za oceny?
A ja myślałem, że człowiek uczy się dla siebie :/ |
Ta, nie zazdroszczę rodziców, którzy sądzą, że dziecko uczy się dla nich. Za promocję dają kasę, a za każdą jedynke pewnie biją pralką od kabla. ;/
|
Up, 2xup Lol, nie wiem jak na waszych wsiach, ale w większości miast szkoła daje 'stypendium' dla tych z dobrą średnia :|
Chyba kablem od pralki xD |
Cytuj:
masz lepszą średnią - masz więcej kasy JESTEŚ BOGIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cup::cup::cup::cup::cup::cup : |
Jednokrotne stypendium w wysokości 50/120zł? Poza tym żeby mieć stypendium to trzeba być conajmniej podwójnym laureatem(w gimnazjum), raczej nie ma szans poniżej tego-ja miałem tytuł laureata i finalisty z dwóch konkursów przedmiotowych, ale stypendium nie dostałem.:(
|
Cytuj:
@UP W kumpla klasie (1. technikum) koleś dostał kase, chyba 50zl, za średnia 4.5, więc to chyba zależy tylko od szkoły, nie wiem. |
u mnie w miescie w jednej szkole na 1k uczniow byly 2 paski.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |