![]() |
Cytuj:
@topic Lejiso Cichy = Lej sobie (albo Lej się ) Cicho :/ 3/10 |
Albert
Kojarzy mi si z albercikiem z Seksmisji :D 7/10 Tylko czemu duzymi ?? |
@Fanfi:
Dużymi bo dla jaj :D A Fanfi to mi się kojarzy z moim kumplem Fafikiem (nie pytajcie skąd taka xywa :P ) ogółem 6/10 |
Fanfi
Tak troszkę dziwnie brzmi... Nie wiem co on oznacza, próbowałam przestawiać literki ale też nic nie wyszło... ale jest taki inny :) 7/10 ALBERT Huh? Nie bardzo mi się podoba. Imię poprostu (wątpię, że twoje) dziwny. 4/10 @MatKus - Nie jestem analfabetką, a także nie lubuję się w fantastyce. Mój nick pochodzi od Anioła Ciemności z książki mało fantastycznej, chociaż z pewnymi powiązaniami. |
Vea
Vea-bardzo mi się podoba 8/10
Kojarzy mi się bardzo z tematyką elfów, fantasy. Doskonale oddaje klimat Tibii i tego forum. gratz pomysłu ;) |
Vea- Czuję bratnią, elfią duszę... ;)
Vea- +tak jakby elfickie +krótkie +łatwe -nie pasuje do avata -jednak od Anioła Ciemności... 'o_o Ocena: 8/10 Cytuj:
PS Dla niekumatych: Ja jestem elfem. :D Tacy szybcy? Gixafe- 5/10 +łatwe +krótkie -nieoryginalne -nie podoba mi się. |
@up
Shanhaevel chyba coś ci sie pomylilo. Patrz dokłądnie kogo opisujesz, by wydaje mi się, że to powinienem być ja ;P I znowu nie zostane opisany @down Gaixafe :| Gixafe jak już coś. A tak w ogóle nie wiem, co jest trudnego w wymówieniu słowa "gixafe" :P panie killer |
@Gixafe
Niby orginalne, ale jakby wziete z "Suggest name". Trudne do wymówienia. 4/10 |
Shanhaevel
Hmmm elf, kolejny brat. Wy tego pewnie nei wiecie ale ja też jestem z rodu elfickiego. Może to trochę kolidować ze znaczeniem słowa "Hegemon", od którego wywodzi się mój nick, ale zestawienie słów Hegemon i Elf chyba najlepiej może zobrazować kim chciałbym być :) wracając do oceny: + oryginalny +pomysłowy + kiedy już się uda go przeczytać to fajnie brzmi - długi troche - pierońsko trudny do przeczytania - może się mylę ale trochę słabo z elfem się kojarzy. 7/10 Gixafe + całkiem ciekawe + krótkie, zwięzłe i czytelne + kojarzy się z fantasy - chyba faktycznie pochodzi ze starego syntezatora imion ;) - mam wrażenie, że imie źle zapisano i poprawna forma to Gifaxe hehe 6.9/10 |
Hegemmon - 9/10
Kojarzy mi się z jakimś bogiem, ew. antycznym władcą. W dodatku łatwy do wymowy. |
@Hegemmon
Bo w sumie Shanhaevel to zdrobnienie od imienia Shantirel Galaerivel- "szczenię zrodzone w lesie cieni". Topic: Hegemmon- 8/10- Nieodparcie kojarzy mi się to ze skałą księżycową, nie pytajcie czemu, po prostu takie skojarzenie. +Fajny. Podoba mi się. +Łatwy. -to podwójne 'm' mnie czasami denerwuje. :D |
Shanhaevel
7/10 +oryginalny +podoba mi sie :) -zaje****ie trudny do wymowy i do napisania (musialem skopiowac) |
Evul Tibian
5/10 +Latwo przeczytac etc. -Nie za orginalne :P |
Zegenis:
Pełny głębi, pełny prostoty a jednak niezwykły nick, pełen różnych emocji a jednocześnie twardy i silny! A tak na poważnie, zły nie jest prawda? 7,5/10 |
Zegenis
kojarzy sie szczegolnie z rycerzem a wiec pasuje do avatarka ogolnie znosny nick ;] 7/10 -kagan (ek?) a moze sagan? :) jakos mi nie pasi chociaz z malej litery tak jak i moj nick 5/10 |
Nie ni widze że ten temat wzbudził zainteresowanie. Jush 20 stron O.o nice
5\10 karstag - hmm.. brzmi jak niemiecki dzień tygodnia :P ale tak twarde w wymowie i za to + |
Co po nazwisku to po pysku... mam na nazwisko Kuś :P
|
Cytuj:
|
Dr. Unknown
+Fajny skrót- Drunk- pijany :D +Nietrudny -Po 'Dr' nie pisze się kropki -Za dużo coś kolesi z przedrostkiem 'Dr' -Ludzie często zjadają trzecią 'n' Ogólnie: 7/10 |
Woooohoooo
Mineliście mnie X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:03. |