![]() |
Cytuj:
Bo sie moze uczylem w niemieckiej szkole pisac i rozmawiac ? Pisac w zyciu sie nie uczylem ;d jak tak pomyszle w tibii sie chyba nauczylem xD Ludzie jak barto i spido mnie uczyli ;p Ale spido taki sam pojebany sie zrobil jak ty i te inne te koksy w internetcie. cya |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no okz, może to nie Twoja wina, ale Twoi rodzice wyjechali do Niemiec na bank ze względu na chęć większych zarobków i się im nie dziwię, ale coś nie wyszło czy po prostu nie chcą Ci dać na paka? |
Cytuj:
hahahahahahahhahahaha nie wiem czemu ale zabiles mnie tymi kilkoma wyrazami hahahahaha |
Cytuj:
Wiecej kasy i lepsze warunki sa ale dobrze dalej nie jest ;] Polaki to maja przesrane.. tak samo jak turki itd ;d |
all up: nw czemu 'jezdzicie' po fezzie skoro nie on o tym zadecydował ze jest w Niemczech i taka ma sytuacje...
Cytuj:
Cytuj:
A tam:P dużo spotkanych fajnych kumpli i 'niezapomniane' przeżycia i oto mi chodziło. 8o Narazie 'znalazlem' inne ciekawe zajęcia a możne kiedyś jeszcze wrócę. 3maj się ,pozdr. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@szkop wy*******aj z polskiego forum?:cup: idz sobie na jakies niemieckie adolfie pierdolony |
Cytuj:
koles opanuj sie @topic dawaj 100 ^^ |
Cytuj:
#Topic Patryk wklejaj coś bo nuda.:p |
Cytuj:
@ Norek: ;ssssss |
ojesu to nie jego wina pszestaniecie go krytygowac;(
jaceg pilkarzyg omg ggg a co do ciebie to na chuj ciagle wszystkim wciskasz kity z tym paccem powiedz ze starzy ci nie kupia albo obiecali na swieta bo takie cos w*****a i nie tlumacz sie tym niemcem bo masz programy ktore same poprawiaja bledy albo jak ktos pisal u gory mozilla mimo wszystko powodzenia w prowadzeniu tematu |
Cytuj:
|
ja jakos tego pacca nie widze:( ale przeciez ty masz 3cie oko :cygaro: bossiku
|
Lol jakie pojeby z was -.- Asunul ty czopie zamknij jape tak samo reszta. Może nie ma kasy na PACC. Trzymajcie tak dalej TIBIA PONAD WSZYSTKO!
|
Cytuj:
|
Ok teraz cicho jak chcecie jeszcze cos to na priv bo znowu temat pada ;d
Pacca niewidac bo ten niemiecki kraj jest na taki pojebany ze biore ekstra za przelew :) |
ja pierdole jaki problem kupic pacca za gp ? waste ogolnie pieniedzy na ta gre
|
Zajebiste ssy :D
Czekam na wiecej :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |