![]() |
Szczerze mowiac nie chcialo mi sie przeczytac podpunktow wiec strzelam: b
|
C i niech się ruchająąąąąąąąą 8o8o8o
|
d) niech przyjdzie do króla z głową księżniczki w ręce i rzuci mu ją pod nogi.
|
Niech będzie C. Bardzo dobry fake!!
|
Ja mam w dupie ten glupi fejk i nie glosuje.Elo:evul:
|
@up:
To po h*j się tu udzielasz, żeby być fajnym ? Odpuść sobie... @Topic: Głosuję na C. |
Cytuj:
Zreszta ja juz jestem fajny :p |
Cytuj:
@ Demokracja, C |
c a krol ma zginonc
|
Ale beznadziejny fake:p Naiwny i głupi, zawiera wiele nielogiczności. Dlaczego księżniczka "od tak"dała się porwać?Czemu bohater wpierw pomaga rozbójnikom zabić niewinnych ludzi, potem sam zabija jeszcze innych niewinnych ludzi, po czym idzie do burdelu a następnie oddaje kasę na kościół i spowiada się, ale tylko z wizyty w burdelu... No i naiwne dialogi - zabójcy powinni go też zabić, a dowódca nie powinien się tak cieszyć z tego, że przyszedł byle człowiek z lasu i zabił kilku cywili. I tylko dlatego go przyjmują? I to jeszcze z respektem... Kolejne: chce porwać córkę króla, dlatego idzie do grupki ok. 6 rozbójników i im o tym mówi - wywołuje to lekki szok, po czym dowódca stwierdza, że w 1 dzień wymyśli plan jak to zrobić... Nie mówiąc już o tym, że po tym, jak służący powiedział bohaterowi hasło powinien pognać na jednej nodze do króla/przełożonego/tamtego strażnika i poprosić o zmianę hasła(i powiedzieć dlaczego)co by pozwoliło zostawić na nich pułapkę, a oni zamiast hasło zdobywać mogli by strażnika po prostu wybić a ciało schować. Między innymi. Ogółem nielogiczne i naiwne.
żeby nie było, że spamuję: głosuję na a):p |
@Up
Fake jak i autor są jacy są i tego nie zmienisz. Przynajmniej coś się dzieje w dziale :P |
@up
To wy wybieracie jak dalej ma potoczyć się fejk, więc nie miejcie do mnie pretensji, że jest nielogiczny i głupi. :p |
Cytuj:
|
Gdybyście sami mieli wymyślić dalszy ciąg to jeszcze gorsze głupoty by wyszły. Ale zauważ, że zawsze jest co najmniej jedna sensowna kontynuacja do wyboru, ale wy wolicie wysłać bohatera do burdelu. :)
|
O to chyba chodzi. (?) Żeby ten fejk był idiotyczny i to w nim jest właśnie najlepsze xd
@Down : Agree. |
Gdyby ludzie wybierali tylko te sensowne kryteria to fake by był nudny i nie było by większego sensu go kontynuować bo te punkty "normalne" były już wałkowane wiele razy. A tu proszę, mamy oryginalność i to właśnie wyróżnia ten fake nawet jeśli mapki są denne jak i dialogi.
|
Heh... Burdel przyciąga.
A. @Down I ich jakość. . . |
I te nagie postacie... ; >
|
A tak przy okazji kiedy next part? :d
|
Dodasz w ten weekend tego parta
C + król dostaje deda ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03. |