![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Albo przez ten nowy avatar wogóle Ciebie nie widać |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A co mnie to obchodzi? Zawsze możesz wyjechać z Polski.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@topic,ajużraczejofftopic: U mnie tylko raz jedna dziewczyna dostała w 'twarz' od starszej za nic. A tak to nic nie słyszałem, ale kilka* lat minęło odkąd byłem w klasie najmłodszych ( ewentualnie najgłupszych ) w szkole zwanej gimnazjum... * - aż trzy ;( |
Cytuj:
|
Miedzy innymi dlatego poszedłem do zawodówki żeby wreszcie matka wyjechała do Białegostoku a ja będę se sam rozporządzał w mieszkaniu ;D (jeszcze 1,5 roku :* )
dokształcić się będę mógł później ,zaocznie. |
Cytuj:
|
Albertus inność jest ogólnie tępiona, ale taka inność jak twoja patologia która nie przejawia się u w szkole przeciętnego usera w tym temacie tak jak w twoim otoczeniu no to już coś innego.
U nas nie było kocenia ani gnębienia 2 lata temu gdy ja chodziłem. Sam nie koce ani nie zaczepiam zbytnio nie zaobserwowałem również niczego takiego a wiedz, że jestem dość zaangażowany w "życie" naszej szkoły, może czasem się pośmieje z jakiegoś typka, nikogo nie pobiłem, może szturchnięcia. Sam nie byłem obiektem zaczepek, no może raz jak o rok starszy "szkolny cwaniaczek" przysadził się do mnie jak to kozaczek. Bójki dotychczas od września nie było żadnej no a drobne zaczepki to dość normalna rzecz. |
Cytuj:
btw. tak polska jest gópja ... :swe: br rox Cytuj:
@down sila argumentów ;d ! |
Cytuj:
/irony |
Cytuj:
|
ciekawi mnie dlaczego takie posty tak u kolegi Up. nie są nagradzane warnami , a jakbym napisał
J..bac Arabów czy inne cholerstwo to bym na 100 % warna dostał. Moze mi to jakiś MODERATOR wyjaśnić? |
Cytuj:
|
@Albertus
Sarkazm. Google it. @ontop Nigdy nie czułem potrzeby, by kogokolwiek gnębić tylko ze względu na jego wiek czy bycie nowym. To zalatuje wojskiem, a w falę nie zamierzam się bawić... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |