Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   'Dziewczęta' (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=222218)

Gelt 14-10-2009 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2665971)
dla przykładu dziś na lekcji kolega jadł kanapkę i się odwrócił trzymając ja ręka w gorze to ja ja ogryzłem on ja zabrał na druga stronę i z pełna gęba coś gada w tym czasie drugi ugryzł z drugiej strony ;D i pól kanapki nie ma ;*

Tak się rodzi sepsa.

Hovvner 14-10-2009 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2666246)
Tak się rodzi sepsa.

Coś mało Ciebie ostatnio na tym forum ._.

Albo przez ten nowy avatar wogóle Ciebie nie widać

Argen 14-10-2009 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2666096)
Nienawidzę takiego czegoś, Polska.

Ku-Wa, kolejny pajac. Oczywiście nigdzie indziej nie ma sępów, tylko w Polsce. Ja pierdziele, wy jesteście zdrowo powaleni.

Serious Sam 14-10-2009 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2666096)
Nienawidzę takiego czegoś, Polska.

Głupoty waść gadasz.

Rzyttofrajer 14-10-2009 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2666411)
Głupoty waść gadasz.

ja tez nienawidze polskiego kraju

Serious Sam 14-10-2009 18:25

A co mnie to obchodzi? Zawsze możesz wyjechać z Polski.

X-Zero 14-10-2009 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2666085)
co w tym dziwnego? zawsze ktoś coś je to z 10 osób krzyczy "daj ciupa" czy coś i się rzucają na niego

Ale na pewno nie na kanapkę... Przynajmniej u mnie tak nigdy nie było, żeby mi odgryźli kanapki kawałek ( co innego jak się kilka razy dzieliłem... ).
Cytuj:

Tak się rodzi sepsa.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus
PRAKTYKA JEST 100 RAZY BARDZIEJ CENNA NIŻ TEORIA

hmm?

@topic,ajużraczejofftopic:
U mnie tylko raz jedna dziewczyna dostała w 'twarz' od starszej za nic. A tak to nic nie słyszałem, ale kilka* lat minęło odkąd byłem w klasie najmłodszych ( ewentualnie najgłupszych ) w szkole zwanej gimnazjum...

* - aż trzy ;(

Rzyttofrajer 14-10-2009 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2666465)
A co mnie to obchodzi? Zawsze możesz wyjechać z Polski.

to nie wmawiaj mi ze to jest glupota a wyjechac JESZCZE nie moge bo jestem zalezny od rodzicow

Albertus 14-10-2009 20:48

Miedzy innymi dlatego poszedłem do zawodówki żeby wreszcie matka wyjechała do Białegostoku a ja będę se sam rozporządzał w mieszkaniu ;D (jeszcze 1,5 roku :* )

dokształcić się będę mógł później ,zaocznie.

sphinx123 14-10-2009 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2666388)
Ku-Wa, kolejny pajac. Oczywiście nigdzie indziej nie ma sępów, tylko w Polsce. Ja pierdziele, wy jesteście zdrowo powaleni.

Żyję stereotypami jak całe społeczeństwo, to chyba nic złego :/

MiXer 15-10-2009 23:08

Albertus inność jest ogólnie tępiona, ale taka inność jak twoja patologia która nie przejawia się u w szkole przeciętnego usera w tym temacie tak jak w twoim otoczeniu no to już coś innego.
U nas nie było kocenia ani gnębienia 2 lata temu gdy ja chodziłem. Sam nie koce ani nie zaczepiam zbytnio nie zaobserwowałem również niczego takiego a wiedz, że jestem dość zaangażowany w "życie" naszej szkoły, może czasem się pośmieje z jakiegoś typka, nikogo nie pobiłem, może szturchnięcia. Sam nie byłem obiektem zaczepek, no może raz jak o rok starszy "szkolny cwaniaczek" przysadził się do mnie jak to kozaczek. Bójki dotychczas od września nie było żadnej no a drobne zaczepki to dość normalna rzecz.

Beh0lder 16-10-2009 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2666520)
to nie wmawiaj mi ze to jest glupota a wyjechac JESZCZE nie moge bo jestem zalezny od rodzicow

Ucieknij z chaty , poczekaj do swiat , przebierz sie za mikolaja i napadnij na bank (szansa , że cie złapią 0,00000000001%) , przejdz przez ukrainska granice potem na ruska , zaciagnij sie do mafii i niech ci zalatwia wyjazd do ameryki a tam ... przebierz sie za mikolaja i napadnij na bank ! ;d Swietny plan.
btw. tak polska jest gópja ... :swe:
br rox
Cytuj:

Tylko tu mamy jp >.> , tak jeb***ch polityków , łamanie wszystkich praw jakie się da (no rosja nas przesciga , polacy do boju ! ;d) , tylu zlodzieji co zakoszą nawet torebki foliowe , ludzi co rzucaja sie na jedzenie jakby ich starzy glodzili , zalujacych na wszystko co się da. Wymieniac mozna jeszcze baaaardzo dlugo.

@down
sila argumentów ;d !

Argen 16-10-2009 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2667439)
Tylko tu mamy jp >.> , tak jeb***ch polityków , łamanie wszystkich praw jakie się da (no rosja nas przesciga , polacy do boju ! ;d) , tylu zlodzieji co zakoszą nawet torebki foliowe , ludzi co rzucaja sie na jedzenie jakby ich starzy glodzili , zalujacych na wszystko co się da. Wymieniac mozna jeszcze baaaardzo dlugo.

No dobra, przekonałeś mnie. pOLSKA śmierdzi buu, ża,l że się tu urodziłem. Lol

/irony

Lasooch 16-10-2009 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2667441)
No dobra, przekonałeś mnie. pOLSKA śmierdzi buu, ża,l że się tu urodziłem. Lol

/irony

J*bać Polskę na 100%!!!!111 Chyba nie trzeba zaznaczać, że to ironia?

Albertus 16-10-2009 15:24

ciekawi mnie dlaczego takie posty tak u kolegi Up. nie są nagradzane warnami , a jakbym napisał

J..bac Arabów czy inne cholerstwo to bym na 100 % warna dostał.

Moze mi to jakiś MODERATOR wyjaśnić?

MiXer 16-10-2009 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2666085)
co w tym dziwnego? zawsze ktoś coś je to z 10 osób krzyczy "daj ciupa" czy coś i się rzucają na niego... A jak otwierali nowy sklep przy szkole i były rożne degustacje to na każdej przerwie łaziliśmy i wracaliśmy z pełnymi rekami kawałków szynek czy innymi produktami spożywczymi :D A ostatnio wpadliśmy w paru do dyra ja go zagadałem paru zasłoniło a 2 ładowało ciasta z jego biurka do plecaka ;D cala przerwę jedliśmy ;p

Co w tym dziwnego??. Jak tak głodujecie to zgłoście się do dyrektora po darmowe obiady. A zagrywki typu "ktoś coś je i zlatujecie się do niego jak muchy do gówna" to zachowanie na poziomie podstawówki, 3 czy tam 2 gimnazjum nie wiem jak tak chodzisz to ludzie patrzą wtedy z politowaniem i myślą, jak te dzieci musza głodować

Shanhaevel 16-10-2009 15:45

@Albertus
Sarkazm. Google it.

@ontop
Nigdy nie czułem potrzeby, by kogokolwiek gnębić tylko ze względu na jego wiek czy bycie nowym. To zalatuje wojskiem, a w falę nie zamierzam się bawić...

Albertus 16-10-2009 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MiXer (Post 2667608)
Co w tym dziwnego??. Jak tak głodujecie to zgłoście się do dyrektora po darmowe obiady. A zagrywki typu "ktoś coś je i zlatujecie się do niego jak muchy do gówna" to zachowanie na poziomie podstawówki, 3 czy tam 2 gimnazjum nie wiem jak tak chodzisz to ludzie patrzą wtedy z politowaniem i myślą, jak te dzieci musza głodować

wiesz raz była taka akcja ze nauczycielka jadła jogurt na lekcji a ja z kolega się na niego gapiliśmy i męczyliśmy żeby obstawiła to się wkur. i dala kasę i kazała kupić 3 , dla mnie dla kolegi i dla siebie ;D ahahhahaha Normalnie mam co jeść , ale to co zdobyte lepiej smakuje. I nawet jak jestem najedzony itp. to uwielbiam zdobywać :D

Lasooch 16-10-2009 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2667591)
ciekawi mnie dlaczego takie posty tak u kolegi Up. nie są nagradzane warnami , a jakbym napisał

J..bac Arabów czy inne cholerstwo to bym na 100 % warna dostał.

Moze mi to jakiś MODERATOR wyjaśnić?

Bo z mojego posta ironia i sarkazm się WYLEWAJĄ, a tY jesteś rasistą i mówisz poważnie.

sphinx123 16-10-2009 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2667645)
Normalnie mam co jeść , ale to co zdobyte lepiej smakuje. I nawet jak jestem najedzony itp. to uwielbiam zdobywać :D

Patologia, konsumpcjonizm desu </3

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01.