Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jak odzyskać rl-life ?-Czyli o powrocie do (szarej) rzeczywistości (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=223133)

Ze'To 01-11-2009 00:18

Jeśli mogę Ci coś od siebie zaproponować to muzykę. Zacznij słuchać tego co Ci się najbardziej podoba, jeśli wcześniej tego nie robiłeś to uświadom sobie jaki najbardziej lubisz gatunek muzyczny, potem zacznij dużo słuchać wykonawców, których muzyka do Ciebie przemawia a na końcu stwórz coś swojego ; ) czyli po prostu jeśli to jest rap to zacznij wymyślać rymy, jeśli to jest techno to spraw sobie mixer, jeśli rock/metal/punk zastanów się jaki instrument najbardziej by Ci odpowiadał, co Cię odzwierciedla i spróbuj np z gitarą akustyczną, później elektryczną, może z gitarą basową ? A może sprawdzisz się jako wokalista ? Wszystko jest przed Tobą i od Ciebie zależy jak wykorzystasz swój czas i młodość, Powodzenia d;

Beh0lder 01-11-2009 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mindless (Post 2677913)
Czy dla was RL to tylko piętkowa/sobotnia dzampreza na której można się najeb*ć i wyrywać dupy ? O.o

Njeee w piatki i soboty to ja paymenty sciagam (powaznie)

daderga 10-11-2009 18:41

co do sorbeta nie możesz przytyć bardzo proste wejdź na forum sfd znajdź diete na mase itrening na sucho bez odżywek zapisz się na siłka na prawdę każdy może tam iść jak się wstydzisz kup hantle i sztange ławkę i w piwnicy gdiześ czy w domu :cup:

CytrynowySorbet 10-11-2009 18:53

Zamówiony atlas już do mnie jedzie (prezent na 18tke) do tego mam spotkanie w poniedziałek z dietetykiem, więc liczę na zmiany :)

Albertus 10-11-2009 19:11

jeszcze jedna rada do cytrynowego idz do pracy w piekarni , jedzac pieczywo (duze ilosci , a tam bedziesz dal rade zjesc duzo bo jednak cieplutkie = smaczniejsze) no i przytyjesz i to sporo bo pieczywo ma w sobie cos wypychajacego. Ja przytylem cos kolo 14 kg.

CytrynowySorbet 10-11-2009 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2684796)
jeszcze jedna rada do cytrynowego idz do pracy w piekarni , jedzac pieczywo (duze ilosci , a tam bedziesz dal rade zjesc duzo bo jednak cieplutkie = smaczniejsze) no i przytyjesz i to sporo bo pieczywo ma w sobie cos wypychajacego. Ja przytylem cos kolo 14 kg.

Mój problem polega na tym, że ja za bardzo nie chcę jeść i niezbyt lubię, chyba że mi zasmakuje. Ale miejmy nadzieję że się to zmieni.

Albertus 10-11-2009 19:42

wiesz , mało kto oparłby się słodkiej bułeczce wyjętej prosto z pieca... uwierz mi na słowo , ale to co kupujesz w sklepie w porównaniu z tym co jest w piekarni to GÓWNO ! tak... taka słodka bułeczka już po 40-60 minutach traci swój urok , później da się jeść ale to już nie to samo :p

Beh0lder 10-11-2009 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2684815)
wiesz , mało kto oparłby się słodkiej bułeczce wyjętej prosto z pieca... uwierz mi na słowo , ale to co kupujesz w sklepie w porównaniu z tym co jest w piekarni to GÓWNO ! tak... taka słodka bułeczka już po 40-60 minutach traci swój urok , później da się jeść ale to już nie to samo :p

Ja jak siedze przy kompie jem wszystko co mi wpadnie pod reke , nawet orzeszki (wiem żal...).

Cytuj:

[wkurw mode on]KURW* IDIOTO SPIER*ALAJ I SIE NIE ODZYWAJ. PEWNIE JESTES NA RL JESZCZE WIEKSZYM NO LIFEM NIZ ON I MUSISZ SIE WYZYC W TYM TEMACIE. [wkurw mode off]

czlowieku ogarnij sie. jak pisac to z sensem, jak bez to w ogole nie pisz.
Skąd wiesz , że nie miałem na myśli np.haraczów od dziwek ?
Poza tym nawet jeśli to ch*j ci do tego robie to co mi się podoba , a że np. wole grać na kompie niż rzucać kszatanami w pierwszoklasistów to już nie twoja sprawa.

Luka$ek 10-11-2009 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emcess (Post 2684810)
[wkurw mode on]KURW* IDIOTO SPIER*ALAJ I SIE NIE ODZYWAJ. PEWNIE JESTES NA RL JESZCZE WIEKSZYM NO LIFEM NIZ ON I MUSISZ SIE WYZYC W TYM TEMACIE. [wkurw mode off]

czlowieku ogarnij sie. jak pisac to z sensem, jak bez to w ogole nie
pisz.

Kogo interesuje że włączasz "wkurw mode" to ty się ogarnij bo zachowujesz się jak kompletny baran i dajesz się zdenerwować za byle bzdety.
Lokacja: Olsztyn
japierdole.

Emcess 10-11-2009 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luka$ek (Post 2684922)
Kogo interesuje że włączasz "wkurw mode" to ty się ogarnij bo zachowujesz się jak kompletny baran i dajesz się zdenerwować za byle bzdety.
Lokacja: Olsztyn
japierdole.

nie japierdole, tylko mnie w*****aja tacy debile jak ten beholder, co mysla ze sa fajni jak napisza cos `smiesznego` i kolesiowi nie pomoga.

@2up
nie mam nic do tego co robisz ani nic; ale probowanie bycia fajnym nie jest elo ; x w sumie to niepotrzebnie dalem sie sprowokowac, ale chj tam. sry xd

Albertus 10-11-2009 22:38

nie łapiemy się , poprostu (mowie za siebie) czasem mi się nudzi co zdarza się często (od kad nie pije (już prawie 8 tygodni)) wiec dla zabicia czasu warto nawet na twoje posty odpisać.

Muszkiet 10-11-2009 23:13

@Beh0lder
Proszę odpuść sobie te swoje "prowokacje" bo nawet jeśli "naiwniacy się łapią" to dla reszty forum wygląda to żałośnie.

Ghernie 10-11-2009 23:20

Cytuj:

Święte słowa!

Beh0lder 11-11-2009 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Muszkiet (Post 2684978)
@Beh0lder
Proszę odpuść sobie te swoje "prowokacje" bo nawet jeśli "naiwniacy się łapią" to dla reszty forum wygląda to żałośnie.

Nie tylko ;).

Lord Evad 11-11-2009 13:04

Idź na buszka klepatorka ;)) pomoze w nabraniu pewnosci siebie,lepsza gadana bedzie ;]

Yoh Asakura 11-11-2009 13:20

Cytuj:

A to to święta prawda, takie świeżo upieczone bułki można jeść, jeść i jeść...

Albertus 11-11-2009 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2685272)
A to to święta prawda, takie świeżo upieczone bułki można jeść, jeść i jeść...

wiesz , a jak zrobisz sobie sam ;D i dodasz se więcej kruszonki itp. będziesz specjalnie krotko piekl (żeby taka na wpół surowa była) i wyjmujesz gorąca ;D mmm wtedy to prawdziwa rozkosz

daderga 11-11-2009 15:28

beholder widzisz wszyscy mają o tobie jadnakowe zdanie wynoś się z tego forum i nigdy tu nie wracaj bo tożałosne się robi

Argen 11-11-2009 16:17

Przykro mi z powodu tego człowieka. Myśli, że jest genialnym prowokatorem, który nawet stoickiego filozofa wyprowadzi z równowagi, a naprawde jest dzieciakiem, piszączym bzdury gdzie sie da i czerpiącym sadysfakcje z faktu przeszkadzania innym. Powodzenia w życiu, o ile je masz. Nie, nie musisz silić się na swoją "ironię" (co z ironią ma tak naprawde niewiele wspólnego, on poprostu 'pali gupa').

Rzyttofrajer 11-11-2009 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2685436)
Ahh biorąc pod uwagę to , że w ogole na mnie zwracacie uwagę , tak jestem genialnym prowokatorem. =]

--- Beh0lder dodał 1 minut i 1 sekund później ---

Czekaj... Mam was w dupie? Tak to dosyć prawdopodobne.

Ej ja lubie czytac to co piszesz serio.
Przeciez to jest forum ziomy jak cos zawsze macie ignore dyc nie jest to takie trudne
Cytuj:

wiesz , mało kto oparłby się słodkiej bułeczce wyjętej prosto z pieca... uwierz mi na słowo , ale to co kupujesz w sklepie w porównaniu z tym co jest w piekarni to GÓWNO ! tak... taka słodka bułeczka już po 40-60 minutach traci swój urok , później da się jeść ale to już nie to samo
szkoda ze nigdy nie mialem okazji zjesc bulki prosto z pieca
kiedys kupilem w tesco (chodze po nie normalnie jak cos) buleczki cieplutkie i nie moglem sie oprzec zjadlem jedna na sklepie i nie bylo porownania z tymi ktore zjadlem w domu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:34.