![]() |
Jeśli mogę Ci coś od siebie zaproponować to muzykę. Zacznij słuchać tego co Ci się najbardziej podoba, jeśli wcześniej tego nie robiłeś to uświadom sobie jaki najbardziej lubisz gatunek muzyczny, potem zacznij dużo słuchać wykonawców, których muzyka do Ciebie przemawia a na końcu stwórz coś swojego ; ) czyli po prostu jeśli to jest rap to zacznij wymyślać rymy, jeśli to jest techno to spraw sobie mixer, jeśli rock/metal/punk zastanów się jaki instrument najbardziej by Ci odpowiadał, co Cię odzwierciedla i spróbuj np z gitarą akustyczną, później elektryczną, może z gitarą basową ? A może sprawdzisz się jako wokalista ? Wszystko jest przed Tobą i od Ciebie zależy jak wykorzystasz swój czas i młodość, Powodzenia d;
|
Cytuj:
|
co do sorbeta nie możesz przytyć bardzo proste wejdź na forum sfd znajdź diete na mase itrening na sucho bez odżywek zapisz się na siłka na prawdę każdy może tam iść jak się wstydzisz kup hantle i sztange ławkę i w piwnicy gdiześ czy w domu :cup:
|
Zamówiony atlas już do mnie jedzie (prezent na 18tke) do tego mam spotkanie w poniedziałek z dietetykiem, więc liczę na zmiany :)
|
jeszcze jedna rada do cytrynowego idz do pracy w piekarni , jedzac pieczywo (duze ilosci , a tam bedziesz dal rade zjesc duzo bo jednak cieplutkie = smaczniejsze) no i przytyjesz i to sporo bo pieczywo ma w sobie cos wypychajacego. Ja przytylem cos kolo 14 kg.
|
Cytuj:
|
wiesz , mało kto oparłby się słodkiej bułeczce wyjętej prosto z pieca... uwierz mi na słowo , ale to co kupujesz w sklepie w porównaniu z tym co jest w piekarni to GÓWNO ! tak... taka słodka bułeczka już po 40-60 minutach traci swój urok , później da się jeść ale to już nie to samo :p
|
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym nawet jeśli to ch*j ci do tego robie to co mi się podoba , a że np. wole grać na kompie niż rzucać kszatanami w pierwszoklasistów to już nie twoja sprawa. |
Cytuj:
Lokacja: Olsztyn japierdole. |
Cytuj:
@2up nie mam nic do tego co robisz ani nic; ale probowanie bycia fajnym nie jest elo ; x w sumie to niepotrzebnie dalem sie sprowokowac, ale chj tam. sry xd |
nie łapiemy się , poprostu (mowie za siebie) czasem mi się nudzi co zdarza się często (od kad nie pije (już prawie 8 tygodni)) wiec dla zabicia czasu warto nawet na twoje posty odpisać.
|
@Beh0lder
Proszę odpuść sobie te swoje "prowokacje" bo nawet jeśli "naiwniacy się łapią" to dla reszty forum wygląda to żałośnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Idź na buszka klepatorka ;)) pomoze w nabraniu pewnosci siebie,lepsza gadana bedzie ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
beholder widzisz wszyscy mają o tobie jadnakowe zdanie wynoś się z tego forum i nigdy tu nie wracaj bo tożałosne się robi
|
Przykro mi z powodu tego człowieka. Myśli, że jest genialnym prowokatorem, który nawet stoickiego filozofa wyprowadzi z równowagi, a naprawde jest dzieciakiem, piszączym bzdury gdzie sie da i czerpiącym sadysfakcje z faktu przeszkadzania innym. Powodzenia w życiu, o ile je masz. Nie, nie musisz silić się na swoją "ironię" (co z ironią ma tak naprawde niewiele wspólnego, on poprostu 'pali gupa').
|
Cytuj:
Przeciez to jest forum ziomy jak cos zawsze macie ignore dyc nie jest to takie trudne Cytuj:
kiedys kupilem w tesco (chodze po nie normalnie jak cos) buleczki cieplutkie i nie moglem sie oprzec zjadlem jedna na sklepie i nie bylo porownania z tymi ktore zjadlem w domu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:34. |