![]() |
Cytuj:
@up: dobra bajeczka, ale chyba nie myslisz, ze ktos w to uwierzy? |
@Slay
nie mamy wymiarowego boiska i gramy na takim jakim mamy ;/ |
Cytuj:
Chodzisz/łeś do specjalnej szkoły / rodzice cię podwozili i odwozili? Telewizji nie oglądasz / nie wiesz co się dzieje? Mając te x lat powinieneś wiedzieć, że ten świat nie jest taki cukierkowy, że ludzie są nieobliczalni. Czy pod czegoś wpływem, czy chorzy psychicznie. Pozdro |
Cytuj:
To chyba najgorsze, co mi sie w zyciu przytrafilo, no ale tak to juz bywa na tych ciemnych, polskich ulicach... =/ Ludzie sa nieobliczalni. |
@Up
no i po co ta ironia?? Zresztą po co miałby kłamać?? Ja znam gościa który był w psychiatryku bo innemu roztrzaskał głowę cegłówka za nic. Koleś ma mial z 12 lat |
Cytuj:
Btw, skad wiesz, ze ironizuje? Moze faktycznie mnie mafia zaatakowala? |
@Dragonit
Sytuacja naprawdę dziwna, ale (wybacz mi to xD) po przeczytaniu Twojej "dziwnej" sytuacji, spojrzałem na avatar i automatycznie skojarzył mi się on z nożem... Pwn3d. <jeszcze raz, wybacz xD!> |
Double blix
|
Dragonit, wcale ci nie zazdroszczę... że takie po***y istnieją to szok...
|
Ciarki przechodzą, gdy widzę jak bardzo Internet i jego pozorna anonimowość otwiera ludzi.
|
Cytuj:
Wiem, że był psycholem (jak wynika z sytuacji) ale fakt posiadania tatuażu nic nie znaczy. |
Cytuj:
Cytuj:
- współczuję przeżycia Jeżeli ironizowałeś: - nie potrafisz przyznać się do błędu po wyśmianiu historii Dragonita? - to miało to czemuś służyć? - gdzie ty żyjesz, że nie słyszałeś lub nie miałeś kontaktu z takimi ludźmi? Chętnie bym tam wychował moje dzieci. Cytuj:
Cytuj:
Mass media, znajomi, nic? Nic w Polsce? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Środki publicznego przekazu to według ciebie tylko telewizja?
@topic Śmierć dziadka i ciotki w tym samym miesiącu |
Cytuj:
|
@up
Chłopak ma u mnie + "Bo pokonał swoją nieśmiałość" ^^ @topic U nas w Bydgoszczy niedawno koleś sobie biegał po ulicach z siekierą i co? Takie przychlasty naprawdę istnieją :) Raz z kumplami wracaliśmy ze szkoły i kumplowi się lać zachciało poszedł lać w krzaki, a w krzakach z 20m dalej jakiś najebany koleś leżał na kanapie. Zaczął za nami biec i wymachiwać butelką i krzyczał, że mamy do niego przyjść. Biegł jakiś czas za nami później rzucił w nas butelką zawrócił i poszedł w krzaczki ;) |
Cytuj:
@Down Wiem, że ciężko w domu |
Nie slyszales o mafiach amerykanskich z czasow prohibicji?
Nie chodzi o to, ze sie nie zdarzaja - ja poddalem w watpliwosc te konkretna historie. Z mojej strony eot, przynajmniej dopoki ktos nie wyjdzie z czyms racjonalnym i godnym mojej uwagi. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55. |