Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Co wam się przydażyło najgorszego w życiu? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2307)

Slay 17-01-2009 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skylanek_95 (Post 2424545)
muahah to teraz moja kolej ;>
gramy na wf'ie w ręczną, jestem sam na sam z bramkarzem i stoje jakieś 3 metry od linii bramkowej... to speed na maxa, wyskok i zajebałem główką w popreczke xd ale gol zaliczony haha :D

To sedzia musial byc slepy albo sie nie znac, bo przeciez to ewidentny blad.

@up: dobra bajeczka, ale chyba nie myslisz, ze ktos w to uwierzy?

Skylanek_95 17-01-2009 13:21

@Slay
nie mamy wymiarowego boiska i gramy na takim jakim mamy ;/

Rocket Slayer 17-01-2009 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 2424841)

Jakie masz podstawy by twierdzić, że on kłamie?

Chodzisz/łeś do specjalnej szkoły / rodzice cię podwozili i odwozili? Telewizji nie oglądasz / nie wiesz co się dzieje? Mając te x lat powinieneś wiedzieć, że ten świat nie jest taki cukierkowy, że ludzie są nieobliczalni. Czy pod czegoś wpływem, czy chorzy psychicznie.

Pozdro

Slay 17-01-2009 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2425088)
Chodzisz/łeś do specjalnej szkoły / rodzice cię podwozili i odwozili? Telewizji nie oglądasz / nie wiesz co się dzieje? Mając te x lat powinieneś wiedzieć, że ten świat nie jest taki cukierkowy, że ludzie są nieobliczalni. Czy pod czegoś wpływem, czy chorzy psychicznie.

W sumie masz racje. Mnie np. w zeszlym tygodniu ktos (przypuszczam, ze jakas mafia) ostrzelal jak wracalem z uczelni do domu. Jedna kula strzaskala mi obojczyk, druga utkwila w plucu, ale jakis dobry samarytanin zadzwonil po karetke i jakos mnie na OIOMie odratowali. Nawet dali mi resztki pocisku, to sobie oprawilem w ramke i powiesilem nad kompem.
To chyba najgorsze, co mi sie w zyciu przytrafilo, no ale tak to juz bywa na tych ciemnych, polskich ulicach... =/ Ludzie sa nieobliczalni.

Lechista 17-01-2009 16:34

@Up
no i po co ta ironia?? Zresztą po co miałby kłamać?? Ja znam gościa który był w psychiatryku bo innemu roztrzaskał głowę cegłówka za nic. Koleś ma mial z 12 lat

Slay 17-01-2009 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2425297)
Ja znam gościa który był w psychiatryku bo innemu roztrzaskał głowę cegłówka za nic. Koleś ma mial z 12 lat

...powiedzial gosc z 40-minutowymi wytryskami.

Btw, skad wiesz, ze ironizuje? Moze faktycznie mnie mafia zaatakowala?

qq2 17-01-2009 16:43

@Dragonit
Sytuacja naprawdę dziwna, ale (wybacz mi to xD) po przeczytaniu Twojej "dziwnej" sytuacji, spojrzałem na avatar i automatycznie skojarzył mi się on z nożem... Pwn3d.
<jeszcze raz, wybacz xD!>

qq2 17-01-2009 16:44

Double blix

Styervo 17-01-2009 17:23

Dragonit, wcale ci nie zazdroszczę... że takie po***y istnieją to szok...

Voon 17-01-2009 17:29

Ciarki przechodzą, gdy widzę jak bardzo Internet i jego pozorna anonimowość otwiera ludzi.

Erhion 17-01-2009 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragonit (Post 2424816)
tatuażami

Powiedz mi, co tautaże mają do całej sytuacji? Bo miał tatuaże to psychol/kryminał?

Wiem, że był psycholem (jak wynika z sytuacji) ale fakt posiadania tatuażu nic nie znaczy.

Rocket Slayer 17-01-2009 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 2425304)

To kiedyś było śmieszne, nie stać cię na nic innego?
Cytuj:

Jeżeli nie ironizowałeś to:
- współczuję przeżycia

Jeżeli ironizowałeś:
- nie potrafisz przyznać się do błędu po wyśmianiu historii Dragonita?
- to miało to czemuś służyć?
- gdzie ty żyjesz, że nie słyszałeś lub nie miałeś kontaktu z takimi ludźmi? Chętnie bym tam wychował moje dzieci.

Cytuj:

Ciarki przechodzą, gdy widzę jak bardzo Internet i jego pozorna anonimowość otwiera ludzi.
hah to nie czytałeś tej rozmowy kolesia, o prezerwatywie i maśle xD

Cytuj:

Ja żyję w Opolu, nie spotkałem ani nie słyszałem o żadnym psychopacie grożącym nożem przypadkowym osobom. Tzn. słyszeć słyszałem w telewizji o różnych tam takich terrorystach et cetera.
Tu nie chodzi tylko o nóż, a o zachowanie.
Mass media, znajomi, nic? Nic w Polsce?

Lasooch 17-01-2009 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2425444)
- gdzie ty żyjesz, że nie słyszałeś lub nie miałeś kontaktu z takimi ludźmi? Chętnie bym tam wychował moje dzieci.

Ja żyję w Opolu, nie spotkałem ani nie słyszałem o żadnym psychopacie grożącym nożem przypadkowym osobom. Tzn. słyszeć słyszałem w telewizji o różnych tam takich terrorystach et cetera.

Dark Sven 17-01-2009 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2425444)
Tu nie chodzi tylko o nóż, a o zachowanie.
Mass media, znajomi, nic? Nic w Polsce?

Ano tak... Coś takiego kiedyś było... W 'Superniani'?

Rocket Slayer 17-01-2009 19:03

Środki publicznego przekazu to według ciebie tylko telewizja?

@topic
Śmierć dziadka i ciotki w tym samym miesiącu

Shanhaevel 17-01-2009 19:20

Cytuj:

Mystlich służy przykładem.

Arka_Sath_Wielki 17-01-2009 19:21

@up
Chłopak ma u mnie + "Bo pokonał swoją nieśmiałość" ^^
@topic
U nas w Bydgoszczy niedawno koleś sobie biegał po ulicach z siekierą i co? Takie przychlasty naprawdę istnieją :) Raz z kumplami wracaliśmy ze szkoły i kumplowi się lać zachciało poszedł lać w krzaki, a w krzakach z 20m dalej jakiś najebany koleś leżał na kanapie. Zaczął za nami biec i wymachiwać butelką i krzyczał, że mamy do niego przyjść. Biegł jakiś czas za nami później rzucił w nas butelką zawrócił i poszedł w krzaczki ;)

Lechista 17-01-2009 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 2425304)

Nie słyszałeś o Skorpionie w gdańsku jakieś 15-20 lat temu?? Myślisz, że takie historie się nie zdarzają??
@Down
Wiem, że ciężko w domu

Slay 17-01-2009 20:06

Nie slyszales o mafiach amerykanskich z czasow prohibicji?

Nie chodzi o to, ze sie nie zdarzaja - ja poddalem w watpliwosc te konkretna historie. Z mojej strony eot, przynajmniej dopoki ktos nie wyjdzie z czyms racjonalnym i godnym mojej uwagi.

Dragonit 17-01-2009 20:58

Cytuj:

Ta, bo zarejestrowałem się tu wczoraj, mam 10 lat i chce się popisać wymyślając że byłem goniony przez Hulka i cudem uniknąłem śmierci z jego rąk ... to całkowita prawda, nawet nie koloryzowałem. Cieszę się jednak, że są tu ludzie którzy nie mają każdego za łgarza, bo opisał jakieś zdarzenie ze swojego dzieciństwa.

Cytuj:

Powiedz mi, co tautaże mają do całej sytuacji? Bo miał tatuaże to psychol/kryminał?

Wiem, że był psycholem (jak wynika z sytuacji) ale fakt posiadania tatuażu nic nie znaczy.
Zwyczajne raczej nic nie mają, ale tatuaże z czaszkami na sporej powierzchni ciała łączą się w pewien sposób z poprzednio wymienionymi cechami ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55.