![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W przypadku wyboru innej drogi kariery warto zrobić inny kurs ;) Samokształcenie się i inwestowanie w siebie nigdy nie jest stratą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wyjątkowo zgodzę się z yohem. Choćbyś nie ogarniał jakiegokolwiek przedmiotu, to wystarczy siąść nad nim te 15-30 minut dziennie, i masz przynajmniej 50 % ~~..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No akurat wątpię, żeby średnio ogarnięty gimnazjalista zdał maturę, na której miałby masę funkcji.
|
Dlatego też sceptycznie do tego podchodzę.
|
Rysunek techniczny to już masz w szkole średniej np w technikum aczkolwiek, zależy to od profilu klasy a swoją drogą to i tak mało osób pracuje w swoim zawodzie:)
|
Żadne studia nie dadzą Ci gwarancji znalezienia pracy po ich ukończeniu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mianowicie: amw, wat, wsowl, wsosp,sgsp. w sumie 5 jednak.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeżeli chodzi o maturę, to dwóch moich kolegów ZDAŁO maturę z angielskiego. Po prostu z nudów nauczyciel dał im maturę, a oni napisali :). Z tym że chodzą do najlepszej szkoły w okolicy, no i jeden z nich ma średnią 5.5 :).
|
Cytuj:
A średnia nie ma wielkiego znaczenia. Sam znam osoby, które w podstawówce miały 5.5 (podczas gdy ja miałem <4). Teraz ja studiuję na jednej z lepszych uczelni w kraju i nie mam żadnych problemów, a oni kisną na jednej z gorszych uczelni na bezwartościowych kierunkach (pedagogika, socjologia itp.). |
Akurat matura z angielskiego jest żałosna zarówno na podstawie jak i rozszerzeniu, więc ci koledzy nie mają się czym chwalić.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:52. |