![]() |
Cytuj:
powinieneś bajki dla dzieci pisać |
Może jesy związek z tym:
czytałam w którymś tam temacie że w tym budynku co gość szczury kupuje jest na drugim piętrze za zamkniętymi drzwiami dźwignia schowana pod wiadrem niech ktoś pujdzie i zobaczy ja już widziałam i rzeczywiście tam jest. |
zamknijcie te japy bo i tak tego nie zrobicie
|
Nie było spike sworda!!!
Ja dzisiaj widziałem(a raczej nie widziałem :) ) spike sworda na tej wysepce na rooku!!! serwer titania. Jak bum cyk cyk tego spike sworda tam nie było!!! nie wierzę, że ktoś tego questa wykonał, ale nie było tego sworda! zapomniałem niestety zrobić prt screena, to by wszyscy widzieli!
|
;p
Własnie sie wczytywalem w te posty i znalazlem wiele ciekawych teroii, ale moze to jest quest na maini tzn ten tp co widac kolo mino maga jest z maina. I kto treraz przekopie caly main hehehe.
|
lol
Cytuj:
Słyszałem jeszcze inna : Cytuj:
|
ja cos pamietam ze są soft botsy i one są od cipów i w ogole to jest tak ze...to juz staje sie nudne xP ale wierze!
re5pect |
-.-
Nawet nie czytałem całego tematu dlatego że były takich tematów już tysiące ale powiem wam to czego ja się dowiedziałem (a mi warto wierzyć <joke>)
1.Do mino maga na roku nieda się już dostać ponieważ -kiedyś był klucz otwierający drzwi do niego ale często ludzie "zapominali" zamknąć drzwi i nikt później niemógł sobie zrobić carlin sword questa i cip soft usunął wszystkie klucze na forum tibia.com byl kiedyś temat jak Sunrise i jego przyjaciele pytali się dlaczego zniknęły ich klucze a "bogowie" odpowiedzieli że znikneły na zawsze (tylko niepamiętam dlaczego ale to mało ważne) -Cip soft nie lubi rookslayerów czy jak tam się oni nazywają bo tylko utrudniają gre ludziom chcącym sie czegoś nauczyć na rooku (pużniej wychodzi taki noob na mainland i myśli że może wszystkim zabijać potwory i utrudniać życie) 2.Jeżeli chodzi o ghoula to niema żadnego dowodu na to czy można się dostać czy nie ale pewna szanująca się gildia "rokowców" na antice i ich przyjaciel Sunrise przekopali praktycznie cały rookgard kilofem i nic <joke?> rozmawiali tak że ze wszystkim npc i też nic i wogole bóg wie co oni jeszcze wymyślili ale w każdym razie nie udało im się dostać do tego monstera . Cip soft uważa rookgard tylko za trening przed właściwym życiem na pełnym tajemnic mainlandzie więc po co miał by byc jakiś ''quest'' na scale armor z ghoula :P skoro według nich na 8lvl każdy ma opuścić tą ubogą wysepke a kto na 8lvl z eq jakie można zdobyć na rooku i skilami 16/15 mogł by zabić ghoula ?? Czyli do ghoula na rooku nie można się dostać 3.Jeżeli ktoś by miał jakieś wątpiliwości co do dźwigni nad sklepem Toma która jest "ukryta" pod wiaderkiem to jest ona częścią MARTWEGO questa w ktorym można było zdobyc klucz do mino maga 4.uczcie się angielskiego i czytajcie forum na tibia.com to nie bedzie 100 takich samych tematów na tibia.pl Ale się rozpisałem 8o Edite : Na "prośbę" Pana piszącego post podemną poprawiłem błędy mam nadzieje że wszystkie |
Cytuj:
Ty zacznij lubić słownik...bo z deka dużo "oRtOgrAfuF" walisz;] Pierwszo sie naucz j. polskiego;p a potem przerzuc sie na jezyki obce;] no ale masz troche racji w tym co napisałes |
Cytuj:
No nareszcie ktoś mądry sie wypowiedział. No ale szkoda bo sam mam rookstaylera i by mi sie sprzydał Spike Sword :p Albo Scale Armor :) |
:mag: :kon: :kat: :berserk:
|
Właśnie zrobiłam sobie new postać na Antice. Chciałabym rozwiazać tą zagadkę, ponieważ intryguje mnie i myślę, że ten quest na spike sword czy scale armor jeszcze jest! Nie mam dowodów, ale możliwe, że z tego powodu, iż kiedyś jakieś nOOby wchodziły i zabierały spike sworda utrudnili quest i trzeba się nad nim trochę pogłowić, bo Cip Soft nie chce aby Spike Sword wziął jakiś 1 lvl-owiec :) To jest tylko moja opinia!
|
Jeden z forumowiczów napisał coś takiego:
Cytuj:
|
Ten quest z minomagiem i ghoulem jest juz dawno zamkniety.
a szkoda :] |
Trudno się mówi, są dowody!!!
Niestety mam dla Was złą wiadomość! Nie można dojśc do minomaga... Kiedyś był ten quest ale już go nie ma! Myślałam, że jest, ale zauważyłam coś na forum...
http://img465.imageshack.us/img465/2218/14is.png Ehh, jeśli modki (Sorcia :)) tak piszą to tego questa za Chiny nie może być! Przykro mi ;( Najlepiej zamknąć temat. Nie wymyślajcie już bajek! ;( |
Cytuj:
|
O LOL ! A gdzie ty downie masz life ringi czy scale armory na rooku ! BOże .. co za debil :/
|
Up:
Sam jestes debil przeczytaj dokladnie post to zrozumiesz a nie nabijaj posty po koledze 2 debilu. Nauczie sie czytac ludzie |
ja zamiezam tą zagadke rozwiazac wiec poszukuje ludzi chetnych na xanteze kontakt to gg lu e-mail
|
@mof
Przesadziles Zacznijmy od tego ile osob zabilo by tego gohula-.- Dwie? Trzy? Góra cztery lub jakas zgrana ekipa ale z ekipo by sie nikt nie wybral bo nie wiadomo kto by wzial scale armor czy life ringa A pozatym na mainie zadko kiedy life ring wypada z gohula a ty chcesz bp taszczyc na rooku |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |