![]() |
MasterCard ,a Visa
Mama pytanie:
Nie mam 18 lat, a chciałbym mieć jakąś kartę , którą mógłbym kupić pacc! I jakiego typu musi być ta karta (visa,masterCard). |
Cytuj:
|
Hi!
>Hello! mBank >Do you want have account in mBank? Yes >Unfortunately you aren't 18 year old. You can open an IzzyKonto account. IzzyKonto >Do you want open IzzyKonto account? Yes >Ok. Your account is open. Karta do zakupów w internecie >Do you wanna buy Karta do zakupów w internecie for 36 PLN? Yes >You buyed Karta~. Now you can buy Premium Account without going to bank! Bye! >Good Bye;) Po pierwsze: mBank i jego Izzykonto. Dlaczego? Darmowe prowadzenie, darmowa karta bankowa, wypełniamy wniosek przez internet umawiamy się z kurierem, on przyjezdza i daje nam paczke. Po drugie: Nie musisz miec 18 lat, a jak je zdobędziesz twoje konto zostanie przemianowane na normalne(będziesz mógł mieć karte kredytową prawdziwą) Po trzecie: Za 36zł(chyba - nie pamietam) możesz zamowić sobie kartę do zakupow w internecie i możesz kupować PACCe. Niestety nie wiem czy są tam jakieś limity. Źle coś napisałem? Popraw ;) |
pytanko
Aktualnie posiadam karte bankowa w PKO bank polski
jest to karta visa elektronic i mam pytanie czy taka ów karta moglbym kupic sobie pacc?? Prosze o odpowiedz tych ktorzy juz probowali :) ;) |
Nie, niestety Visa Electron nie da się płacić w internecie. Jedyna Visa Electron z możliwością płatności w internecie to Inteligo Visa Electron z Inteligo (internetowy bank).
|
:] fajny poradnik8o
|
Mam pytanie, czy bank pobiera jakąś opłate za zmiane waluty?
|
Czy kupowanie pacc karta kredytowa jest bezpieczne? Xd
|
Mam pytanie(no moze 2 :p).Moze i bylo to juz w tym temacie(chociaz przegladnalem wiekszosc stron) nie znalazlem nigdzie jasnej odpowiedzi.
Chodzi mi o to czy mogę za pacc zapłacić kartą z WBK Visa Silver czy jakos tak. Jezeli tak to czy zostanie pobrana jakas prowizja(slyszalem ze za przelew na zagraniczne konto jest pobierana duza prowizja). Mam jednak nadzieje ze zaplace tylko 79.95 za pacca xD. Prosilbym o wypowiedzenie sie osoby ktora sie na tym zna(powiedzmy ze ma karte albo cos i probowal juz kupowac nia pacca.) Jezeli nie jestes pewien to sie nie wypowiadaj, po co wprowadzac czlowieka w blad przez takie cos moge stracic sporo kasy ;p Ufff... sie rozpisalem xD Z gory THX :D |
I nie rozumiem... jak zaplace karta to dostane poczta polska jakis list z kodem ? Jesli nie to po co im moj adres ? ^^
|
Do domu nic Ci nie przyjdzie. Adres jest potrzebny do autoryzacji danych.
|
Poradnik oczywiście świetny, ale i tak mam kilka pytań.
1. Czy przy przelewie jest pobierana jakaś prowizja, jeśli tak to jaka ? 2. Moi starsi mają taką kartę co nią z bankomatu biorą hajs, czy taką właśnie kartą kupie PACCa ?? |
up
1. nie wiem 2. nie Moi rodzice mają kartę visa elektron czy można nią zakupić pacc ? jedni piszą że "nie" drudzy że "tak" inni jeśli ma kod xxxx xxxx xxxx xxxx +3 liczby to chyba tak czy mógłby mi ktoś jedną ale prawidłową odpowiedź podać ? karta moich rodziców ma ten kod xxxx xxxx xxxx xxxx +3 |
sory ze moge kogos urazic ale polowa z was to kretyni ktorzy nie potrafia czytac ze zrozumieniem i nie chce im sie przejzec 20 stron gdzie juz i tak to czego szukaja jest napisane conajmniej pieciokrotnie bo tacy jak wy ( ta polowa kretynow) pytali o to samo; lepiej jest zadac kolejne pytanie i czekac przez kilka dni na odpowiedz... gratuluje ....... -.-
@topic: zajeboskie B) nie wiedzialem o co chodzi poczatkowo z security code ale przeczytalem kilka stron i jzu wszystko wiem i cos do tych kre... : a mianowicie wezcie najpierw karte do reki, zobaczcie jak wyglada, zapytajcie w banku czy mozna nia zaplacic bo tutaj nikt tego nie moze wiedziec a jesli powiedzial to pisalo wczesniej wiec nie pytajcie po sto razy o to czy mozna zaplacic np. karta maestro... i co do tego sec code to w banku wszystko wam powiedza!!!!! co za narod ..... i jeszcze raz gratuluje tematu :):p edit: i gratuluje cierpliwosci niekorym do ciaglego odpowiadania na te same pytania, ja bym chybva ich pozabijal :D |
Help... chlip...
Mam problem z kupieniem Pacca moja karta (Visa Debit Cart). Dane wpisalem poprawnie probowalem 3 razy i nic... przysylaja mi maila ze nie moga pobrac kasy z banku. WHY??? Mam wystarczajaco srodkow na koncie a dzien wczesniej kupowalem mojemu znajomemu Pacca i wszystko bylo OK. zaraz po tym jak kupilem jemu chcialem i sobie kupic a tu lipa!!! I tak probuje od tamtej pory i nic please help!!! Czy mozliwe jest ze jak kupilem jemu to teraz nie moge sobie?? Tj czy dana karta jest przypozadkowana do danego konta?? nie wiem - moze pie..dole glupoty ale juz sam nie wiem co mam myslec!!!
PS. Tak moge placic moja karta przez internet! PS2 Tak sprawdzalem to wielokrotnie PS3 Pomóżcie............. |
Pytanko
Na pewno po zakupu nie musze potwierdzać w banku? na wszelki wypadek wartoby iść ale wolałem najpierw spytać
I jeszcze coś "ul. 6-go Sierpnia 666 m.666 " wchodzi w role czy musze inaczej napisać? Czy napisać 6-go Sierpnia 666/666 ? |
mnie bardziej wkurza ta nowa firma -.- kiedyś było kilka min i już, a teraz kuffa jakieś oczekiwania na autoryzacje czy bóg wie co jeszcze -.-
|
Witam.
Mieszkam teraz w Angli i mam konto w banku. Tutaj po ukończeniu 16 roku i życia po założeniu konta w banku dostałem karte kredytową Vise. Dzisiaj rano około 8.00 zamówiłem Pacca na 3 miechy. Na koncie mam funty brytyjskie a w formularzu gdzie był billing mozna bylo wybrac dolary, euro i wlasnie funty brytyjskie ktore oczywiscie wybrałem. Po okołu 10 min od wypełnienia formularza dostałem maila: Szanowny Panie, Państwa zamówienie na "Tibia Premium Account for 3 months (90 days)" o numerze 141831195 zostało przez nas przyjęte i jest sprawdzane przez nasz zespół. W ciągu najbliższych 4 godzin, ale najpóźniej po upływie 24 godzin, skontaktujemy się z Państwem za pośrednictwem poczty elektronicznej. Aby uniknąć wielokrotnego obciążenia Państwa karty kredytowej, prosimy nie wprowadzać zamówienia ponownie. Do tej pory jeszcze nie dostałem Pacca. Czy ktoś wie co jest nie tak??? Proszę o odpowiedź bo się zaczynam niepokoić. |
Mam ten sam problem.
Wygląda na to, że może mają jakieś problemy techniczne :/ |
...
Heja !! Mam pytanie jak bym kupował pacca przez tą kartę kredytową . To przyszło by coś mojej mamie ?? Że kupowałem coś przez tą kartę ?? .
Pozdrowienia !! :)B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29. |