![]() |
Najlepszy Fake jaki widzialem!! Czekamy na następną część.
|
Świetny Fake czekam na następną część z niecierpliwością. Ale przyznaj sie zaciągnołeś pewne rzeczy z Matrixa :>
|
Very nice...Very...
|
nie!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( widze :x::x::x::x::x: nieeeee :(:(:(:((
|
@up
Nierealne... Coś musiało ci neta zerwać albo coś, bo te wszystkie screeny są na ImageShack, i jeśli ich nie widzisz, to nie jest wina screenów. |
Heheh
Supeeeeer :cup: Ty nie komentój tylko rób dalszą cześć zrób jakiś wielki szoł :D
|
Jest to najlepszy Fake jaki widziałem. Może widziałem mało ale ten naprawde mi sie podoba. Nawet mam zapisaną tą strone forum w ulubionych bo czekam na kolejne części. Ocena 9.5/10 - troszke za bardzo się ciągnie!!
:cup: |
kiedy wreszccie bedzie cdn????????
|
Niezle:::PPP
spoxik!!! EJ Kolo My czekamy na cdn..,.:)
Pomysl:1000/1000 Wykonanie:1000/100:P:P ROB DALEJ!!! MASZ TALENT!!! :cup: |
swietne.. poprostu cudo.... czekam na nastepny odcinek... napewno to nie koniec.. :D a fajne bylo jak wziales z matrixa troche :D
|
WoW!
Za***isty fake!! Obejrzalem wszystkie czesci!! Poprotuy majstersztyk:P Czekam na nastepne czesci ocena 10/10 Jeszcze raz Gz :D
|
no nice fake ;)
czekam na następne części |
GRATZ ! Bardzo starannie wykonany fake.
|
Zaiste to jest za***iste
Ładnie powklejane itemy itd. Gratz Tylko prosze, zapisuj jako PNG bo jpg rujnuje napisy |
Nie No Wyjezaste Fake Najlepsze Jakie WidziaŁem Na Tym Forum!!!! Dawaj WiĘcej!!!!
Wszyscy Says: WiĘcej! WiĘcej! |
Gratz
Wielkie GRATZZZ piękne (10/10).
Tylko nie wiem dlaczego, ten fake łudząco przypomina mi Matrixa... :p |
spoko
swietne takiego nie wiedzialem nigdy
codo |
Super! spoko historia :p zgadzam sie z innymi ze jest jedno z najlepszych a moze i najlepsze :]
|
Radek znowu kazesz nam czekac na fake ;)
kiedy kolejny? :> :D |
Ok,musze wkońcu odpowiedzieć bo nie wytrzymam!
To jest zarąbiste!1 z najlepszych feków jakich widziałem!!!Tylko 2 prośby: 1:Zrub tak że biedna dusza All Dee bedzię noo..u tym panu zła!I będzie uwięziona.(Szkoda że o niej zapommiałeś ;( ) 2Zrób wkońcu następną cześć!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |