![]() |
OMG! Helmowy jar przy tym to oblężenie zamku z piasku! O.O
|
Zaje***te super... ocena 10000/10 xD
|
Za***iste dla mnie
Wykonanie 10/10 Pomysl 9/10 |
SUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER to jest wymiatające chociaż przygody Vethiego lepsze:P
|
SUPER!!! OGOLNIE TO 10 !!! bo wlozyles w to torche pracy :P :D !
czekam na wiecej!!! tylko wiadomo ze dobro zwyciezy :/ |
Cytuj:
--- Wracając do fake... Widać... kilkudniowe opóźnienie :P Nie miałem czasu na robienie fake... może dzisiaj będzie next część? Nie wiem. Zobaczę. |
Miałem tą twoją historyjkę już dawno obejżeć ale jakoś dzisiaj mi sie poraz setny chyba nawinął link do niej. Bardzo bardzo ale to bardzo mi sie podoba wykonanie pomysł i inne... Najciekawszy fragment (grafika) według mnie: Jak bolt wali w bolta i ten sie łamie :D. Najciekawszy fragmet (tekst): Jak było gdzies napisane "całe miasto padło" ^^. Super jest. Ja robie historyjkę ale na razie jestem w fazie przygotowań (robię tła i wymyślam fabułę)
Jeszcze bym chciał aby YAYUUU odezwał się do mnie na GG lub na PW... -.- Fake Font Conventer mi nie działa :D A i jeszcze jedno: Ktoś podał link do edytora map na OTS... czy podawanie linków do programów wspomagających tibie nie jest zabronione? Czy wolno na tym forum gadać o OTS?? Proszę modków o odpowiedź na PW bo w regulaminie nie znalazłem fragmentu odpowiuadającego na moje pytanie ^^ |
Genialne
Naprawde super wy*****te. Nigdy bym nie pomyślał ze fake'i moga byc takie fajne. Jesteś geniuszem... ;)
PS: Czekam z niecierpliwością na dalsze części. :] Fabuła 10/10 Wykonanie 9/10 |
Wez Opisuj na której stronie sa poszczególne części niechce mi sie szukac tego wszystkiego ale tak to fajne ;)
|
wielkie GRATZ lepszego fake'a nie widzialem super troche pewnie to co zajelo ci czasu :) ale az milo popatrzec....
|
Cytuj:
|
Kiedy Bedzie Nastepna Czesc??!!bo Trudno Jest Bez Kolejnej Czesci ;(
|
ej czlowieku ty zyjesz?? kiedy bedzie next part?? no niemoge sie doczekac
|
Spokojnie, jeszcze żyję ;) Ale dorwałem super gierkę i jakoś nie chce mi się robić fake :P Next część będzie, ale musicie poczekać jeszcze :)
|
a mógłbys kiedy mniej więcej będzie next part i jaką ciekawą gierkę dorwałeś??
|
Niech pieklo pochlonie goscia co wymyslil ta gre :evul: ale kazdy ma inne zeczy procz Tibia nawet Ja :] powiedz kiedy next czesc i jaka to gra B)
|
Nic nie widze ;(
|
Omfg !!!!
TO jest super !! zaden fake od tych dzieci co maja po 12 lat nigdy ci nie dorowna ;) I nie graj jak to napisales w jakies inne tam gry B)
Jak dla mnie to free pacc dla ciebie :) Naprawde duzo musiales sie napracowac tworzac ten komiks |
Fajne Fajne 9/10
|
Spox
Ja osobiście zaczynam dopiero robić fake ale to mi się bardzo podoba!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24. |