![]() |
@ L-fan czemu na 3 zdjęciu masz krotkie włosy a na pierwszych dwóch długie na żel skoro zdjęcia są niby z jednego melanżu oO ładnie kręcisz ;] i to niby nie jest na pokaz ...
|
Cytuj:
:P Hmm... czy to Ci przeszkadza, że 3 ? :P |
Dziewczyn jest więcej, ale jakoś nie widzą powodu żeby się ponownie pokazywać, skoro już raz to robiły :p
|
Cytuj:
A tak apropos Twojego podpisu: Legia pozdrawia Pogoń :) |
Nie no, ale cztery ladne dziewczyny to za malo xD Nie ma na co popatrzec tak malo dziewczyn fotki daje ; P
|
i jush wanna say one thing - LOL
nie no wlasciwie to heheh smieszne jest to ze niektorzy sie popisuja tym ze maja kontakt z wódką ,browcem czy czymś do jarania ,no to jest denne i dziecinne najgorsze jest to ze sam tez jestem na wielu zdjeciach z alkiem (niestety na komorkach kumpli i nie mam przy sobie ) i sam chcialem jakies zamiescic ale teraz wiem jak to wlasciwie wyglada...to juz nie jest smieszne tylko denne ;) L-Fan - hauhauhaha 3majcie sie ;) |
Dobo ma fajną koszulę, ogólnie ładnie wyszedłeś, tylko ten kalendarz w tle ;p
|
Cytuj:
|
Limenu \m/ MROCZNY SZATANISTA!!!111
|
Evul mroczny hardcore rox \../, ^0^ ,\../
|
Lima w szafie zamknęli. XD
|
@Raul
lollll ten u gory!1111 ?: O |
evul McGyver-Knight rox xD
odjechany ten stroj...musze se taki sprawic :P |
Tana super 'obroza':D
Szkoda ze taka mloda jestes:D |
Mmmm Tana, alez piekne zdjecie ;)
Takie.... mroczne 8o |
Cytuj:
@Ville Vallo Tak wyszło. Niechcący flesz byl nie wlaczony. |
Śmieszą mnie tacy ludzie, którzy szpanują wódką z barku od rodziców… No cóż mogłem się domyśleć po Polakach…
|
@Night~~
robiles sobie zdjecie nagrobkowe ;o |
@up
To jest zdjęcie szkolne :P Takie klasa wybrala (to tylko fragment zdjęcia calego mojej klasy) ;] |
Huo ty o nas? :) Nie z barku rodziców, oni nie piją cherry :P. A tak wogóle dałem to dla jaj bo nie lubie ani alkoholu, ani papierosów. Chociaż mam małe doświadczenie jeśli chodzi o alkohole, ale z tego co dotychczas piłem nic mi nie smakowało.
Terry664 masz inne zdjęcia? Skąd jesteś? :):):) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:58. |