![]() |
Cytuj:
Jak u mnie w szkola taka jedna :D Ja na swoj± ¶redni± 4,5 nie narzekam ;) |
4.3~
2 lic xP |
A ja sie wogole nic nie uczylem, tylko uwazalem na lakcjach i mam konczac 3 klase gimnazjalna srednia 4,5~
Wg mnie lepiej jest uwazac na lekcjach niz rycie wszystkiego na pamiec :P na lekcjach i tak musisz byc :PPPPP oczywiscie nie zawsze uwazalem w szkole trzeba bylo jakies akcje robic xD |
Praktycznie bez żadnego wkładu w nauke... 4.9 (miało być 5.0 ale je**na X( polonistka potanowila postawić 4 a nia 5 na koniec... ) Zachowanie wzorowe, chociaż pare akcji było...
|
4.6 :P Me evul.... ale i tak jest git \m/
|
ja mam 5.29 wiecie... koniec podstawowki to trzeba sie wykazac :D stypendium dostalem... male ale zawsze cos a wyplacali od reki 86 zl , troche dolozylem wyslalem na pacca przez tibia.pl a tu nagle na kolejny dzien widze ze juz nie mozna... a little lolish but i hope i will recive my PACC :P
. edit?: wiecie co..? wy narzekacie "ja przez tibie , ale itak wam dziekuje" ja gram w tibie , lekcje robie o 10 stojac (zeby nie zasnac) a mam jeszcze szkole muzyczna bo gram na basie...lol. I kto tu ma narzekac ? :evul: :p (o kontrabasie nie wspomne bo nikt by tego nie uznal :confused: ) . Acha i zeby nie bylo "kujon" to dodam ze 6 kl. podstawowki (z testow 35 pkt. eeee , lac mi sie chcialo, lul za pisanie 6/10 :cup: ) |
Cytuj:
Mojemu kumplowi, ktory mial srednia 5,25 wyplacili 170zl. A mojej kolezanca z t± sam± sredni± i jakims medalem w biegach rejeonowych 250zl ;) |
3.8 :cup: 4 tygodnie wagarów bijatyki . i wiele wiele więcej :p
|
\m/,
4,666 me evul w 1 gim
|
Hmm 3.98 > < koniec 1 klasy LO. (na koniec gim bylo 4.98) Nie chcialo mi sie uczyc.
Pzdr |
Cytuj:
|
Ja mam 4,67 w 1 gimnazjum. Zabrakło mi jednej oceny do paska :p .
|
3,45 zachowanie: poprawne :P 70 pkt. z egzaminu :P
|
Vi podstawówki - ¶rednia 5,5 - najlepszy uczeń w szkole - zachowanie bdb - sprawdzian 36/40 (oddałęm po 30min, bo jechałem do dentysty), więc cud, byle jakie prace pisemne :).
|
¦rednia-3.3 <--- nie postarałem się w tym roku :(
zachowanie- poprawne<--- niewiem czemu |
5.0
4 z chemii (shit :<) i z matmy (big shit :<). 6 z polaka (nie wiem za co :P) i z plastyki (z nasz± nauczycielk± to trudne, ale wygrałem co¶ w jakim¶ konkursie :P), smieszne jest to, że obawiałem się że z obu tych przedmitów dostanę 4 .Zachowanie bardzo dobre, II klasa gimnazjum. Jak na razie najlepsza ¶rednia w mojej gimnazjalnej karierze :) |
ja mam 4,3 :) :cup:
nie klikaj radze >> www2.thecrims.com/?rid=763020 |
3.7 :P nie staralem sie za bardzo hehe
|
chyba musze deczko za\wyżyć statystyki tego tematu moja srednia to.......................5.9 tylko z W-F nimam 6 :P
PS bylem w 6 klasie |
@up
Kujon :D jak ty taka srednia zrobiles @topic Ja mam 5.11 i zachowanie bdb |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |