Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37872)

Sorcererka 11-06-2005 10:27

mi się wydaje że ten update będzie już niedługo oby bo się doczekać nie moge,u[pdate gwiazdkowy był szybko więc ten też powinnien też być szybko
ale namieszałęm no nic :D

nick:Adimarimes
world:Jamera
proffesion:Master Sorcerer
lvl:21
mlvl:36

Lukas_Devlin 11-06-2005 10:38

@Sorcererka
tez sadze ze update bedzie tak szybko jak grudniowy

a w wakacje trzeba do roboty aby se PACC'a kupic :P :)

czarodziej_czasu 11-06-2005 10:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cover Sorcerer
Ja się z tego upade nie ciesze. Korzysci to tylko przyniesie dla osub z PACC. Zebi Clp Soft zrobil wiencej przestrzeni dla osub bez PACC. Mam juz dosyc cionglego EXpienia na slabych potworach(89 level)+(oraz 9).Zeby za to udostempnili nam edron bylo by fajnie :D

i co z tego że byłoby około 200% deathów wiecej bo 20 levele by sie wybierały na demony itp.
ps. to mój 61 post z koleji :D

Raul 11-06-2005 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cover Sorcerer
Ja się z tego upade nie ciesze. Korzysci to tylko przyniesie dla osub z PACC. Zebi Clp Soft zrobil wiencej przestrzeni dla osub bez PACC. Mam juz dosyc cionglego EXpienia na slabych potworach(89 level)+(oraz 9).Zeby za to udostempnili nam edron bylo by fajnie :D

Nom i jeszcze niech Darashie dorzucą, a co tam Ankrahmun też, a Dżunglę pod koniec wakacji, a ci frajerzy z pacc niech dalej za nas płacą. W końcu to nas jest najwięcej. -.-

Xzonixek 11-06-2005 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Nom i jeszcze niech Darashie dorzucą, a co tam Ankrahmun też, a Dżunglę pod koniec wakacji, a ci frajerzy z pacc niech dalej za nas płacą. W końcu to nas jest najwięcej. -.-

Bravo za charakter wypowiedzi :D

Heh... Edron to dla pacc najlepsza karta przetargowa B) Jakby pacce to dostali, to posiadanie pacca nie miało by sensu.

Czekamy na Test serwer...

@Down:

Dla tego pana oklaski plax... :cup: :evul:

Ris 11-06-2005 10:58

Facce jak macie takie problemy, że nie będziecie mieli korzyści płynących z update'a to nie grajcie. Cip Soft jak byście nie wiedzieli też nie mają z was korzyści bo gracie za darmo. Ktoś kto zaczyna gre ma facc i wlaśnie darmowe konto ma wciągnąć w grę tak aby ten gracz chciał być lepszy i kupić pacc. Facce, może jakiś strajk zrobicie? :baby:

czarodziej_czasu 11-06-2005 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ris
Facce jak macie takie problemy, że nie będziecie mieli korzyści płynących z update'a to nie grajcie. Cip Soft jak byście nie wiedzieli też nie mają z was korzyści bo gracie za darmo. Ktoś kto zaczyna gre ma facc i wlaśnie darmowe konto ma wciągnąć w grę tak aby ten gracz chciał być lepszy i kupić pacc. Facce, może jakiś strajk zrobicie? :baby:

brawo dla tego pana :D
jakby nawet wszyscy facce odeszli a zostali tylko pacca to itak by niestanowiło różnicy dla cipków

Sorcererka 11-06-2005 11:06

kurcze ale bym sie ucieszył ja by update byl o 18 tak jak grudniowy o 21 :D

Lord KATuxo 11-06-2005 11:17

w koncu jakis duuuzy plus pacc-a (jak bym go nie mial to bym byl wqrwiony :evul: ). Trzeba skille klepac i leciec na exp zeby nie dostac w*******u od(najparawdopodobniej) nowych potworów :D

Raimel Reaktywacja 11-06-2005 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czarodziej_czasu
jakby coto ja też mam papiery(Dysleksja to sie nazywa)

kufa nik nic niewie o tych itemach, grafie itp.(i o potforkach)

Zamknij ryj wkońcu. To nie chat idioto!!!. Jak masz jakieś informacje dotyczące up-date to pisz ale nie jakieś pierdoły!!!

Evil Maul 11-06-2005 11:22

Niezdziwilbym sie gdyby po tej dzungli chasaly giant spidery !!!!!!! A w podziemiach behomoty !!!

Xzonixek 11-06-2005 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorcererka
ej jeśli nie masz ty nic do powiedzenia to sie sam przymknij kup sobie pacc a nie wyzywas na forum cos ci sie nie podoba to wypadad my rozmawiamy na temat updatu mamy ifnroamcje nie tak jak ty ehh ci ludzie

Jeszcze gorzej... ;)

Kilka postów wcześniej gadaliście jakie macie niki itp. X( Więc sie odnego odczepcie bo racja jest po jego stronie :D

Pewnie GSy będą biegać... Wszystkie pająki.... Cobry.... Może będą Anakondy??

Master Kejzi 11-06-2005 11:50

Moim zdaniem mogły by być w tej całej Jungli expowiska dla Knighta a nie wiecznie coś dla Pali
Aktualnie na tym charze co gram pacca nie mam ale zawsze moge zweidzić na od kumpla charze .Sam komibnuje kase na rl na premium :)

Ogółem Upate zapowiada sie ciekwie klima będzie tam spox a co do tego co ja bym tam ulokował to ulokował bym tam gniazda pająków jakiśnowych pająków typu takiej siły ja ma cyc :)

See you in game

Margarius 11-06-2005 12:21

No no fajna ta puszcza :) . Tylko ja już w tibie nie gram a szkoda może jeszcze wruce .Na pewno bedą nowe potwory i itemy na pewno :cup: :cup:

Ris 11-06-2005 12:38

Fajnie, że tutaj modki posprzątali z bezsensownych postow. A grafa w nowej tibii zapowiada sie naprawde ciekawie. Jestem ciekawy czy dojscie do tego miasta w dżungli jest trudne i czy do miasta bedzie można lurować jakieś potworki -.^

Monte 11-06-2005 12:43

Wydaje mi się, że grafika zrobi duży postęp.. Spójrzmy chociażby na trawę teraźniejsza a na trawę, która ma byc w dżungli. Licze na jakieś potworki dające ok. 150~200 expa, coś typu cyklopy, mino guardy (nie chodzi mi o potworki, które wymieniłem, tylko o nowe rasy, które będą dawały ok. takiej liczby expa), oraz na bamusowe ville ; D

dominik16 11-06-2005 12:58

No świetnie

Świetnie długo czekałem na tą wiadomość i się doczekałem ;) .
Ciekawe jakie bedą qesty i potworki. 8o
Tylko szkoda że wstęp mają tylko prenium account. :(
Mam nadzieje że po pewnym czasie będą mogli tam wchodzić ludzie bez pacc chociażby na pół tej junglii.

Master Kejzi 11-06-2005 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dominik16
Mam nadzieje że po pewnym czasie będą mogli tam wchodzić ludzie bez pacc chociażby na pół tej junglii.

Osobiście w to wądpie aby mogły tam face wchodzić a pozatym, niby jak do tej Jungli ponoć da sie tylko dostać przez pustynie w Ank ,ile ludzi pisało już żę Cipowie robią upaty po to aby więcej ludzi grało w tibie oraz więcej płaciło za kąta (Sam aktualnie nie place ale mam plany do tygodnia zakupić premium :) )

Kup premium 90zł to nie aż tak dużo :)

Nosfe Draconis 11-06-2005 13:25

Hehe, juz drugi pacc mi sie skończył niedawno ale co tam, kupie sobie trzeciego. Mi najlepiejby pasowało jakby był on na przełomie lipiec/sierpień albo też na końcu sierpnia- wtedy najczęściej będe w domciu :P Domek na bank kupie, pewnie na spółke z jakimś kumplem i będziemy śmigać explorować "The Jungle" :D:D:D Nowych potworów jestem ciekaw jak i nowych itemków ale trzeba poczekać...

@Rynek
będziemy sąsiadami :P

@wszyscy facc'e
Nie martwcie się, nakręce wam filmik jak juz będzie nowa tibiCAM. Ujme tam nowe miasto, kilka nowych terenów i itemów, potworki itp. Będziecie się czuli, jakbyście tam byli... :P :D

Jackiew 11-06-2005 14:20

maybe lizardmen's?
A tak wogole to chyba wróce do tibi :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16.