Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Gunz Online (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37875)

Wojus 02-11-2006 19:18

nie chce mi sie przegladac wszystkich stron
wie ktos w jaki sposob podlozyc do gry swoja muzyke?

DrakoOsek 22-12-2006 00:01

Super ..,..

No wszystko fajnie super !
Ale dlaczego zatrzymuje sie u mnie na 0,35% ??? pisze ze scaiga z 0,0 B/s l o l ?

ocb?

goryl 24-12-2006 18:13

Qralem w tą grę (27lvl) najprościej bierzesz kumpla włazicie na 1 server tworzysz server na hasło i się zabijacie ty 10razy go on 10 razy ciebię (najlpeszy exp) oczciwy chyba że chcesz programy hakerskie (jebane nooby)

Raxev 25-12-2006 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goryl (Post 1148317)
Qralem w tą grę (27lvl) najprościej bierzesz kumpla włazicie na 1 server tworzysz server na hasło i się zabijacie ty 10razy go on 10 razy ciebię (najlpeszy exp) oczciwy chyba że chcesz programy hakerskie (jebane nooby)

Opanuj się ze słowami trochę, młodzieńcze. Taka gra jest nudna, nic tylko nabić lvl. Ja już wole sobie pograć na 1 lvlu z jakimiś 5 lvlowcami.

@down:
13 latek używający wulgaryzmów, w publicznym miejscu - na forum. n/c. Mnie tam to dziwi.

mychacz 25-12-2006 14:49

I Gunz ten którego tu ściągacie już dawno upadł i prawie nikt w niego nie gra... Teraz jest nowy gunz [NA Gunz]: www.gunz.ijji.com Tam teraz grają wszyscy z byłego I Gunza -.^ BTW.: W nowym gunzie dodali dwa tryby gry [Extreme TDM] i Duel Mode jeszcze doszły nowe serwery nastawione na Questy i Clan Wary, poza tym są dostępne rankingi osobiste i klanowe na stronie no i of korz premium items będą niedługo do kupienia :P NA Gunz jeszcze w styczniu będzie miał duży update [poszerzenie Quest Mode, dodanie premiumów itp itd /to co niedawno dostała wersja K/J Gunza] Pozdro miłej gry -.^ Ktoś [nie jeba... hacker chce ze mną duelka nie ma problemu nick w grze gwiazda_pl albo mychacz]

O jeszcze dodam...
@up
Co ma liczyć? Bardzo dobrze określił hackerów :)
edit:
ja widziałem na ulicy w Gdańsku dwoje 7-10 latków
- "Twoja stara jest pojeba....."
- "Spie...laj kur.. od mojej starej szmato"
- " A chcesz ustawke z moim bratem dziw...o"
Mnie tam to już nie dziwi xD Niedługo z brzucha matce wyjdzie i będzie wrzucać na pielęgniarke xP
@x2
Takie zabijanie jak ty mówisz to noobostwo [tzw. Swap] i na NA Gunz jest karane za 1 razem banem 3 dni potem kasacja konta
@x3
Czasami I Gunz sie nie ściąga ale można zessać z innego mirrora na forum gunz.pl ;>

Fivapo 26-12-2006 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mychacz (Post 1149586)
I Gunz ten którego tu ściągacie już dawno upadł i prawie nikt w niego nie gra... Teraz jest nowy gunz [NA Gunz]: www.gunz.ijji.com Tam teraz grają wszyscy z byłego I Gunza -.^ BTW.: W nowym gunzie dodali dwa tryby gry [Extreme TDM] i Duel Mode jeszcze doszły nowe serwery nastawione na Questy i Clan Wary, poza tym są dostępne rankingi osobiste i klanowe na stronie no i of korz premium items będą niedługo do kupienia :P NA Gunz jeszcze w styczniu będzie miał duży update [poszerzenie Quest Mode, dodanie premiumów itp itd /to co niedawno dostała wersja K/J Gunza] Pozdro miłej gry -.^ Ktoś [nie jeba... hacker chce ze mną duelka nie ma problemu nick w grze gwiazda_pl albo mychacz]

O jeszcze dodam...
@up
Co ma liczyć? Bardzo dobrze określił hackerów :)
edit:
ja widziałem na ulicy w Gdańsku dwoje 7-10 latków
- "Twoja stara jest pojeba....."
- "Spie...laj kur.. od mojej starej szmato"
- " A chcesz ustawke z moim bratem dziw...o"
Mnie tam to już nie dziwi xD Niedługo z brzucha matce wyjdzie i będzie wrzucać na pielęgniarke xP
@x2
Takie zabijanie jak ty mówisz to noobostwo [tzw. Swap] i na NA Gunz jest karane za 1 razem banem 3 dni potem kasacja konta
@x3
Czasami I Gunz sie nie ściąga ale można zessać z innego mirrora na forum gunz.pl ;>

To jeżeli IGUNZ juz niema to skąd zassać NAGunz ??Może byś podał linka lub stronke do klijenta.Bo ta strone co podałeś to niedziała bynajmniej mi:s

Marchewki 26-12-2006 13:14

www.mu.xp.pl tam też coś o Gunz jest i to bardzo dużo :D

Avaris 26-12-2006 17:13

http://www.ijji.com/

Fivapo 26-12-2006 17:43

Thx za help ale mam problemz tym klijentem.Bo ładnie pięknie zassałem go zainstalowałem i gdy chce odpalać wyskakuje błąd "Wystąpił bąld podczas otwierania prosze ..blablabal" i niewiem co jest grane

Avaris 26-12-2006 18:32

grę włącza sie przez przeglądarke internetową. Koniecznie przez IE. Na stronce naciskasz PLAY LIVE w takim żółtym kółku. Logujesz sie i wciskasz jeszcze raz to kółko. Odpala sie klient i wciskasz start game ... proste;)

GunzManiak 21-05-2007 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plastex (Post 392090)
Avager, jak zdobywasz tak szybko lvl'e?(ja po kilku godzinach gry mam 4,5lvl)

HAHAHA ja wbijalem level 5 w 20min i to z samym swodem bo pistolety sprzedalem teraz mam aktualnie 42lvl a gram 2 godz dziennie przez 2 tyg

grzelu8 22-05-2007 16:57

Banalna gra, zdobyłem 13 poziom chyba i znudziło mi się.

X-Zero 22-05-2007 20:49

A ja zaczynam grać ;]

Zobaczę...jaka to gra ;]

@edit:
Włączam i...właśnie nic -.-
A jak jeszcze raz to mi pokazuje że uruchomione
Może ktoś pomóc?

@edit2:
A teraz mi nagle że update failed xD

@edit3:
"Jush" wszystko ok :)

@edit4:
Teraz włączam grę i mam conect,exit i dwa serwery czy coś...i nie wiem co robić, klikam na serwery-nic się nie dzieje...conect też...czyli na razie umiem:
-włączyć grę
-wyłączyć grę

Karl0ss 22-05-2007 20:56

A Ja dzisiaj sobie zagrałem, a że dawno nie grałem to mój Skill w Korean Style spadł prawie do zera...
Kurde na Ijji mam same jakieś nisko lvl'owe postacie O.o .
Z tego co pamiętam to tam najlepsze było połączenie: Shotgun i Coś z wyglądu jak M4 itp. .
Dobrze pamiętam?

Pozdrawiam

zoliax 29-05-2007 21:00

Gra sama w sobie jest spoko. Nawet bardzo. :) Pomysł jest doskonały, dynamika, grywalność... miód!
Tylko niestety opiera się o zwalony system połączenia p2p, więc żeby dało się grać w miarę normalnie to potrzeba pingów <100, a to jest nieosiągalne, przynajmniej w wersji International... tam nawet nie wiadomo czy nie ma się przypadkiem lagów, bo tego się nie odczuwa... no może pomijając to, że nikt nie jest w stanie nas trafić, chyba że będzie celował tam, gdzie będziemy za <tu wstawić wartość pingu>. A weź i wyczuj, gdzie będzie gość za ten ułamek sekundy! Jeśli nie całą, albo nie dwie.
Warto też wspomnieć, że w grze jest całkiem sporo bugów, które nie będą usunięte, gdyż są powrzechnie wykorzystywane i stanowią niemalże coś normalnego... mówie naturalnie o korean style'u... latasz, strzelasz, siekasz mieczem, blokujesz uderzenia i lecące kule oraz rakiety, robisz uniki w prawie tym samym momencie. Faktycznie K-style wymaga bardzo zręcznych paluchów, ale dla mnie to i tak wykorzystywanie błędów w grze. To opiera się(z tego co mi się wydaje) o fakt, że uderzenie mieczem/pchnięcie sztyletem, powoduje przerwanie poprzedniej animacji praktycznie bez zablokowania jej efektu. Dzięki temu, można robić wiele rzeczy znacznie szybciej i dynamiczniej, niż to było przewidziane przez programistów czy tam kogo.
Inny błąd: mimo cooldowna broni, możemy zmienić ją na inną, a ta "ochłodzi się" w plecaku. Broń można zmieniać bardzo szybko(to akurat nie błąd :P). Te dwie rzeczy powodują, że można strzalać z takich strzelb z dwa razy szybciej niż wynosi ich cooldown.(O ile jesteśmy w posiadaniu dwóch naturalnie^^)

Podsumowując... gierka warta uwagi, jednak opiera się o zwalony system połączenia między graczami(ehh, stary dobry Quake rozwala GunZ pod tym względem) oraz błędy, które są powrzechnie wykorzystywane oraz uważane za coś normalnego... dzięki nim wymiatają w tej grze ludzie je wykorzystujący... muszą mieć rzeczywiście zręczne paluchy, by to zrobić, jednak te całe latanie, blokowanie, strzelanie czy też strzelanie z dwóch strzelb jest wykonywane mechanicznie. Taki K-styler czy butterflyer nawet nie myśli czy teraz powinien zablokować coś, bo ktoś go atakuje, tylko zwyczenie blokuje i uderza non-stop przelatując obok przeciwnika... na dobrą sprawę, możnaby zaprogramować makro wykonujące BF, a efekt nie byłby wiele gorszy, jeśli człowiek jedynie trzymałby myszkę i odwracał się w stronę przeciwników...

No... w każdym razie to jest moje zdanie. :P

@down
Faktycznie, niby bez tego GunZ to nie byłoby to samo... no i posłucham rady, zassam NAGunZ.
Co do rakiet... nie miałem pewności, bo nie używam mieczy... dlatego biegają ludzie za mną i wrzeszczą: "Dagger noob, dagger noob!" :P

Dwimenor 29-05-2007 21:27

@up
Graj na NA-Gunz, tam nie ma takiego problemu z lagami. A i atmosfera jakaś milsza niż na International/Indy. Strzelasz z SMG? nikogo to nie obchodzi. Jak robisz to kiepsko-fragują cię. Jak jesteś w tym dobry-ty fragujesz. W większości przypadków nie jest tak, że zaczynają cię od sprayera wyzywać i kickować z gry(nawet jak jakiś idiota się znajdzie, to i tak większość graczy zagłosuje na ciebie). Nie ma też takiego głupiego podejścia do TK..."enter is not a pouse game button".

Co do glithy(bugów)..bez nich gunz nie byłby gunzem;)
Przeładowanie broni-innymi słowy strzelanie z 2 shotgunów z prędkością karabinu maszynowego, skakanie po ścianach, odbijanie się.....cud, miód i orzeszki.

P.S
Rakiet nie zablokujesz mieczem.

Karl0ss 29-05-2007 21:35

Jeżeli przez NA-Gunz rozumiesz Ijji (nie jestem pewien ^^") to... powalczysz XD?
Kurde, na razie na ijji mały lvl :(.

Pozdrawiam
P.S. Dwim jaki lvl?

Dwimenor 30-05-2007 13:00

Pewnie, że powalczę, jak załapiesz się na Veteran Channel. Przewarznie gram na quest server1 w godzinach wieczornych (19-21). Szukaj mnie przez /w Dwimenor.

Meryba 30-05-2007 14:42

Ze mną też powalczysz?

X-Zero 30-05-2007 14:43

Ja też chcę pograć ;(
A nie mogę kliknąć na żaden serwer/~start game
Pomóżcie!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:28.