![]() |
xD
W podpisie \/\/ Nie bede dwa razy wklejał.
|
Zaczerpnąłem informacji u swoich znajomych i moge powiedzieć, że na Antice napewno znajduje sie następująca ilość rarów (dla niektórych podaje także ceny):
- 5 demon setów - 13 golden helmetów (3,5-4,5 mln gp) - 3 horned helmety ( podobnie jak g helmet ) - 2 thunder hammery ( aktualnie bezcenny ) - 3 magic longswordy ( na trade widzialem raz za 7 mln gp) - 2 warlord swordy - 7 great shieldow - 1 blessed shield - 1 rose shield (bezcenny) - 1 mercenarys shield (bezcenny) - 3-4 great axe - 3 winged helmety ( podobna cena jak hota, horned h ) - 1 boots of waterwalking (bezcenne) - bardzo duzo run energy bomb z 15 ładunkami (cena 1 runki od 400-500k) :) Jeżeli komuś chce sie poszperać na photobukach to zapewniam, że znajdzie wszystkie te itemy. Tożsamość informatorów zastrzeżona (obawa przed spamowaniem). |
Cytuj:
lol ? wiesz ze hornet helmet był 1 na serv ? w quescie |
Cytuj:
A co do horned helmetow to ludzie mogli dostac za wykrycie błędów? >.< |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
@pandorian
crystal arrow nie jest czescia helmet of the ancients jest to loot jednego z faraonow |
Cytuj:
HH jest tylko jeden, mercenarys shieldy zostaly all zamienione w grifin shieldy. MLS jest jeden albo 2, a ich cena jest duzo duzo wyzsza oczywiscie. Reszty nie bede komentowal bo nie jestem pewny w 100%. Oczywiscie na Antice sa tez: - 2-3 Greay Tomes(3M~), - Kilka Elven Wandow(1M+), - Golden Bootsy, - Duzo Green tomes, i kilkanascie Blue Tomes, - Crown, - DSL, - Yellow Spell Wand(ale go chyba mozna zdobyc nadal), - Ritual Wand(nie wiem w jakiej ilosci ale napewno jakies sa), - Duzo Shield of Honour, - Duzo Magic Hat, - Duzo SOvow, - Kilkanascie SCA i D-Armorow, - Sporo Teddy bear. |
Cytuj:
|
Cytuj:
hmmm a jednak pozostane przy swoim :) zanim cos napiszesz sprawdz to w Tibi.... opis własny przedmiotu: This arrow seems not suitable for the use with ordinary bows. Mozna ja wymienic na: Helmet Adornement - cześć Helmet of the Ancients. |
Crystal arrow jest lootem z faraona. Nie jest to loot typu crystal note, ancient rune czy burning heart, ale lootem typu phoenix shield, djin blade, pharaoh sword, tylko ze wypada czesciej, i tylko z Omruca ( jedyny "dystansowiec" wsrod faraonów ) ... I jest to pewnie zródlo ... Na Harmoni utlukli tysiace faraonów, nawet sam widzialem tą crystal arrow ( zreszta ona rozplywa sie po kilku minutach/godzinach/dniach jezeli nie przebywa w depo) i powiem ze dosc fajnie wyglada :).
|
Cytuj:
co do tego ze jest lotem OK co do tego ze wypada z Ormuca OK ale jest lotem typu: ornamenth ank, burning heart, Sword hilti, Acient Rune, cobrofang Dager; blue note. czyli jednym z siedmiu przedmiotow ktore mozna wymienic na czesci acient helmet. przekonasz sie o tym jak uda ci sie zrobic ten Quest. a jak to zrobic musisz sam dojsc bo jesli to napisze bedzie to QS. a co do tego ze ja widziales to calkiem mozliwe, ludzie czesto zanim wymienia to na czesc HOTA trzymaja to na wystawkach w domkach bo ladnie to wyglada. |
Pharaoh sword nie jest z questa, wypadl on jako drugi w tibii wlasnie na moim servie ( check nick Herganon na tibia.com ) Co do crystal arrow faktycznie masz racje ... pytalem teraz kolegów i ta strzala wypada z kazdego faraona, jak sie ja ma przy sobie wychodzac teleportem zdobywasz jedna z czesci helmu ;]
|
Crystal arrow to gowno podobnie jak blue note i inne rzeczy z faraona. Mialem tego w z 10. Nastenego dnia patrze zniklo. Tak samo sorcowi z ktorym bylem...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fajnie a capa to ty ile masz na 8 lev? ;) |
@up: Widze, że nie zapoznałeś się z regulaminem forum... nie wolno cytować zdjęć. Post zreportowany.
|
Ten caly war axe to fake , jesli by bylo cos takiego to napewno nie bylo by napisane z malej litery np. Magic Sword czy magic sword ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52. |