![]() |
a mi sie coraz bardziej zaczyna podobac bo zdjecia maja coraz wiecej smaczkow
np hannibal bialystok niby nic - nie ma zabawnej scenki, nie ma fotomontazu ale za to sa smaczki takie jak beholder shield zrobiony z pokrywki albo warhammer ze szczotki - tego brakuje w 95% zgloszen do konkursu dlatego jak dla mnie bohy rzadza w dalszym ciagu - czekam na wiecej ciekawych prac a nie przerobek w paincie |
Moja tabelka
1 miejsce -Master Emmer
2 miejsce -Pablos II A za nimi długo długo nic i nikt |
O mój Boże.... 90 % ludzi wysyłających Prace konqrsowe nie umie czytać. Czy to miały być fake'it y ???? Nie to miały być real prace a nie poprzerabiane i myślą że są fajni.... Ale już chyba na zawsze w tibii zostanie stereotyp : Polak -n00b
|
Adori Vita Vis
przy moim zdieciu troche sie napracowalem szukajac ruznych itemow do bp np. lina sd blan runy i uhy jak widac zrobione sa z kamieni i pomalowane farbkami :P mam nadzieje ze wygramy
|
Cytuj:
Ale najtrudniejsze było nakłonienie mojej siory, żeby ubrała niebeiską pelerynke i zrobiłay warkocz dla jakiejś "głupiej" gry >,< ----EDIT---- Cytuj:
|
@up,up ja Twojego zdjęcia nie widze :|
@up..każdy się napracował nad zdjęciem ... tylko...każdy według własnych sił i chęci.... |
Pierwsze miejsce wg mnie powinien zajac Venderer, chociaz bez tego monologu GMa byloby duzo lepiej. Ale praca i tak jest ciekawa : )
Kandydata na drugie miejsce nie mam, jednak idea Tajniak Szopena jest bardzo ciekawa. Gdyby zdjecie nie bylo robione w klatce schodowej bylbys doskonalym kandydatem na 2 miejsce. |
A co sądzicie o moim zdjeciu: tym z cyklopem.
|
Krzysziom i Siujek zrobili dobre prace i zajmą razem według mnie jak narazie 2 miejsce zaraz po Vendererze. Prawda Venderer jest moim bardzo dobrym qmplem i inni to zauwazyli. Ale nie dlatego popieram jego pracę. Popieram, ponieważ szczerze podoba mi się ta praca najbardziej ze wszystkich. I wiele osob sie ze mna zgadza, ze zwycieska praca bedzie praca Venderera...
|
Mam pytanie!
Mój qmpel wchodził na forum żeby zobaczyć moje zdjęcie ale powiedział, że jest tylko ksywka postaci+świat i niewodoczny(bo mały i biały na białym tle)link do zdjecia.Gdy klika w ten link to mu sie PRÓBUJE ładować zdjęcie ale wyskakuje "niemożna znaleźć strony".Czy u was widać moje zdjęcie?
PS. Proszę też o komentarz :D |
Macgyver a zgadnij z czego zrobiłem medusa shield^^
Z końcówki od mopa,srebrnej pokrywki od garnka i białej kartki,na której namalowałem twarz meduzy:PA tak wogóle to edytuje mój post-chcem dodać tylko opis tego pokoju. |
@Kacziv
Potwierdzam! Taka kawiarenka istnieje, Bełchatów ul. Lipowa |
Cachero Oszust?
Czy zauważyliście:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...1&page=5&pp=10 Adzio&Pawcio To już 2 zdjęcie na którym jest przedstawiony Cachero(nad paskiem energii jest wklejona ksywka).Jego zdjęcie zostało chyba skasowane,więc prawdopodobnie założył konto na innym komputerze i wkleił nowe zdjęcie z ksywką innej swojej postaci(tak dla zmyłki). WYBACZCIE JEŚLI SIĘ MYLĘ,ale skoro to już 2 zdjęcie, na którym jest postać Cachero(chyba że to jakiś GM albo NPC....) i post był edytowany więc....pachnie mi tu oszustwem.Admini lepiej sprawdzcie to A Wy co o tym sądzicie? |
Cytuj:
@Topic Nie wiem czemu, ale mi tylko ten SD'ek jakoś się podoba :). Ładny i starannie wykonany. Prócz niego, akceptowalny jest też parcel. Reszta zdjęć to głównie zwykłe zdjęcia z wklejonymi itemami w edytorach graficznych. A mi się zdawało, iż tu chodzi o to, aby zrobić coś naprawdę :/. @Down Eeee tam... Seromontis będzie najlepszy... i w dodatku Polak ;). Już ma 190 level... maszynka do expienia... nie gra nałogowo non-stop w Tibię, ma swoje życie, a jednak potrafi zrobić ~15 leveli w ciągu miesiąca. Założę się, że do końca tego roku będzie najlepszy ;). |
@Kacziv
To jest dopiero Tibia in real ;) A co do Cachero.. mam nadzieje że Eternal go minie ;) Zresztą co chwile się mijają B) Teraz mnie naszła myśl, a może ro Cachero staruje w konkursie :] :D Podoba mi się hasło "Cachero oszust.." w temacie tamtego posta, co prawda kiedyś miał bana ale nie osądzajmy go tak prędko .... :baby: |
eheh od dwoch dni nie patrzalem na topic ze zdjeciami bo bylem przerazony :D , no ale zalogowalem sie, wchodze na topic i co widze?! dziecko w zimowej kurtce z mlotkiem to ubijania miesa 8o , az sie z krzesla sp******ilem :baby: . myslalem ze im blizej konca tym lepsze prace, a tu na odwrot...
|
Cytuj:
Cytuj:
Zaspany o 8 wieczorem? |
Cytuj:
|
A co sądzicie o moim zdjeciu ??? he?? :cup:
|
Jest zajedwabiste. Najlepszy fier sword ze wszystkich na zdjeciach. tylko czemu przy lol jest pytajnik??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02. |