![]() |
Ja zbieram kamyczki z goblinów, mam ich około 160. :)
|
Kiedys na Isarze mialem zebrane 87 czaszek Rathy B)
|
A ja zbieram to wszystko odjechane :
Beer,Wine,Water pipe. Zbieram tez jagódki okolo 100 mam ich :D |
moja kolekcja
Ja nazbierałem 5 bp piece of ironów (myślałem, że zamienie je na FS'y) :):)
|
Ja zbieram jedzenie i kosztownoci mam już 2 kokosy 4300~ jagódek i dużżżżżo jedzenie aha niezbieram tak jak dużo osub meatów hamów i ryb mam tylko po 100 xD zbieram coś unikalnego kokosy pomidory (niemam żadnego ale kupie na harmoni za 1k jeden xD u Tino Pino) Talony perły samll diamenty i inne
|
Hm.. Ja jestem inny niz wy i zbieram GOLD i PLATINIUM COINSY!!!! Mam ich duzo ok. 1000
|
Ja zbieram papu(mam prawie wszstko i wszystkiego po 100, bling- blingi(naszyjniki i pierscienie)
|
Heh a ja zbieram white mush~ (białe grzybki) :P mam ich ok. 4000 ;]
|
Heh, kiedyś jagódki zbierałem i kamyki goblinów :p . Nawet czachy xD . Teraz raczej nic nie będę zbierał, ale jak już to sobie będę zbierał kwiatki lub owoce xD .
|
ja zbieram skule kture wypadają z valkiri jest juz i chyba kolo 150 :P
|
Ja raczej oprocz pieniedzy to nic nie zbieram, ewt. jakies dekor do domku bede zbierac.
Ale mam kolege (nie z forum), ktory ma fiola na punkcie kolorowych bagow i plecakow. xD |
Ja zbieram kolorowe bagi i plecaki, mam po komplecie (plecak + bag) z AB, Carlin, Kazo i zwykłe szare :P Gdyby ktoś z Azurki miał fajny niepotrzebny bag/plecak, niech się skontaktuje, dobrze płace :D
Mam też na sprzedaż drewniany młotek, drewnianą łyżkę i 14 białych grzyboof. |
;p
Ja kolekcjonuje :
kase i exp |
A ja zbieram jedzenie które kolekcjonuje w kolorowycg bp\bagach :D
|
Ja zbieram rózne amulety :))
|
W każdym lockerze , to jest depo może być 1000 itemów (dla pacców 2000) w każdym mieście jest x(nie pamiętam ile) depozytów.
|
Ja też coś zbieram
Kidyś zbierałem żarcie (miałem 100 bananów,hamów,meatów,corncobs,wisienek,jagódek,jab łek)
A dzisiaj zbieram różnojakie śmieci (cape,miseczki,rozgwiazdy,koszyczki,napoje,dole,wo oden dole) |
Ja zbieram piece of iron ^^
|
Moja kolekcja!
Oto moja kolekcja :] ; zbieram jedzenie i kolorowe plecaki.
Jeśli powiecie mi skąd moge zdobyć inne kolory plecaku bardzo mi pomożecie. http://i10.photobucket.com/albums/a1...Jedzeniibp.jpg P.S.Zbiory jedzenia są niepełne(brakuje np.chleba, który zazwyczaj jest) ponieważ czasem zjadam cześc moich zbiorów :p . |
ja tam zbieram meaty mam ich jak narazie 698 :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |