![]() |
Cytuj:
|
W TEMACIE Z WYNIKAMI NAPISALEM POSTA Z BIEZACYMI WYNIKAMI!!! MAM NADZIEJE, ZE MI WYBACZA I NIE ZOSTANE UKARANY ;)
|
Cytuj:
|
Jeżeli mamy sie trzymać regulaminu to powinna byc za to kara, chyba że uzgodniles to wczesniej z modkiem bo inaczej to mogą to uznać za złamanie regulaminu..módl sie by byli łaskawi :)
|
omg ludzie... chcialem po prostu pomoc zimnemu.... wiecie co.... dobre zamiary mam, a wy mnie tu straszycie :(
|
Cytuj:
mogłeś dać link w temacie, w którym można komentować i było by dobrze :D |
WYNIKI:
z ostatniej chwili: o pierwsze miejsce walczy Goldstar z Adim....jeżeli wynik się nie zmieni no to mamy remis: pierwsze miejsce Adi i Goldstar :D to co jest pewne to: Karlos 3 miejsce (84 pkt) ! Zimne_piwo 4 miejsce (83 pkt) ! Aibit 5 miejsce (82 pkt) ! reszta w linku w temacie z wynikami :) EDIT: na pierwszym miejscu Adi Olsztyn i Goldstar (88pkt)!!! ( no to ciekawe czy będzie dogrywka :D) moje gratulacje !!! B) |
Cytuj:
LUDZIE I LUDZISKA!!! Jeszcze mecz Włochy-Słowenia nie skonczyl sie, ale chyba juz przegralem. Obstawilem na 0:0, a Goldstar na 3:0. Jesli Slowenia nie strzeli gola oznaczaloby to, ze wielkim zwyciesca po zacieklej rywalizacji zostanie Goldstar. |
Cytuj:
|
stalo sie!!! ADI OLSZTYN WIELKIM PRZEGRANYM! GOLDSTAR WIELKIM WYGRANYM!! GRATULACJE!!! PRZYJME PORAZKE Z POKORA, MIMO, ZE CIEZKO MI SIE Z TYM POGODZIC- WIEM, ZE ZWALILEM SPRAWE W KILKU OSTATNIM KOLEJKACH, ALE JUZ TEGO NIE NAPRAWIE.
GOLDSTAR SZCZESLIWYM ZWYCIEZCA PACCA!!! |
Cytuj:
wyniki: www.hypertypy.republika.pl/typerek.htm |
Jest remis, a więc poza konkursowy typ, Anglia-Polska będziemy brany pod uwage. Kto bedzie blizej prawidlowego wyniku wygrywa PACC. Możecie jeszcze zmieniać swoje typy na ten mecz.
|
@DOWN
Racja mogloby tak byc, ale poczekam i gleboko sie pierw zastanowie ;] @Kamos Do kiedy mozemy zmieniac typy? |
Cytuj:
Gratuluje wszystkim wytrwałym :D z tylu ludzi zostało do końca 30+ osoób ;) już czekam na drugą edycje i kolejne konkursy ;) heh zapraszam jednocześnie do ogladania mojej pracy w konkursie 'Tibia i magiczny ołówek!' http://forum.tibia.pl/showthread.php...&page=40&pp=10 sorrki za mały offtopic :D Pozdrowienia od Zimnego_piwa :evul: |
@Adi Olsztyn
Do środy do 12:00. |
Gratz Goldstar-Macpara no ale mam pytanie niepostawilam w 8 kolejce a 9 postawilam i juz sie nie liczy glos ;( NIEBYLO MNIE PRZY 8 X(
|
Cytuj:
|
Hehe... I tak ładnie wyszło... Według "Piwa" wygrałem ta kolejke, ale 8 ptk straty do lidera :) Gzzz Wygranemu :) Ehh gdyby nie ta 6 kolejka :]
|
Gz wygranym..ehh te reprezentacje :(
|
Przezciez mowimy, ze to nie koniec. Jeszcze nikt nie wygral Razem z Goldstarem ejstesmy na 1 miejscu, a o tym kto wygra zadecyduje wynik meczu Anglia-Polska :)
@DaniaStone Goldstar-Macpara? czyzby ktos bral udzial 2 kontami X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39. |