![]() |
[quote=noobol]mam pytanie..co z tymi spearami? a tak wogule to update jest super, katedra to wypasione expowisko:D. jeszcze bym sie chcetnie dowiedzial czy tarantula jest wytrzymala i czy mocno bije.. moi kumple sie boja jej, ale mysle ze nieslusznie:]
Czesc Tarantula nie jest taka mocna ale wrzuca haste:) Ma 225hp a za nia dostajesz 12o expa wiec to chyba mowi samo za siebie :) ale w grupie moga byc niebezpieczne szczegolnie dal niwzawysokiego lvl Mysle ze ci pomoglem:) |
[quote=Cover Sorcerer]NIc ciekawego ten UPADE.Dla mnie za przeproszeniem z*******ili (clipy) to co bylo.Jakiej bugi co latajo,Jakies pomniki obok carlin,kamienie wyglondajo jak plastikowe.A bylo tak pienksnie.Ehh...Tyle dni pacca dla mnie sie zmarniuje przest ten upade(72 dni).Awienc koncze z tibio.Zreszto wiele ludzi prucz mnie (pl,br,swe,usa itd.)konczo z tibio. Np. muj kumpel (swe) ma 140 level i konczy :( .Zreszto sie mu nie dziwie nawed uhow nie bendzie morzna normalnie robic.Jakies robale potrzebne :( .A palladynom to najwiencej dowalili.Luk i kusza podobno bendo znikac jak sie niszczo,znikajonce spery ;( .Prosze wybaczyc za te bluzge ale napisalem ze za przeproszeniem :D
:glupek: tan twoj kolega 140lvl i konczy grac cos mi sie wydaje ze sciemnia to ze mu sie update nie podoba to chyba jednak nie musail konczyc grac z takim lvl sorki ale ja bym tak nigdy nie zrobil chyba lekka przesada tyle godzin poswiecic an granie a tu teraz nie gra chyab przesadzil no ale nie moja sprawa nie chce niech nie gra ale chyab zmarnowal postac ale przez to pewnie troche kasy zarobi :p Ej ludzie czego jak dalem cytuj to nie ma tego co tamten gosn napisal an takim ciemnym tle tylko tak normlanie mozecie pomoc bo nie weim co jest grane |
dzieki
dzieki dzieki.
namowie kumpli na tarantule w takim razie:D |
dzieki dzieki
namowie kumpli na tarantule w takim razie:D Nie ma sprawy tibijczycy musza sobie nawzajem pomagac w koncu od tego wszyscy sa no to narka spokojnie mozecie sie wybierac aha lepiej miec troche many bo cie zatruja:P ej ludzie dalej nie am teog an tym tle zawsze jak sie dawalo cytuj to co on napisal bylo na takim szarym tle w takiej ramce teraz tego nie ma co jest gran tylko jest jakies QUOTE co to ma byc ludzie pomozcie |
Cytuj:
palladyn skille 50/44 :cup: <wciąż rosną> lvl 13 |
Wiem ze sie powtarzam ale zrobcie update'a na stronce typu jakie doszly potworki ile daja expa ile maja zycia co z nich wypada pozdrowka dla graczy z secury
|
:)
musza sobie pomagac, to prawda ale niewszyscy sa pomocni. wiec mimo wszystko dzieki:D. co do zatruwania to ja mam juz przygotaowane runki antidote-ostroznosc to podstawa':]
|
Co za debile!
Cytuj:
Mam pytanie czy cipki<cipsoft> moze zmienic to zeby spery nie znikały B) |
Up-date
Fajny up-date, ale chcialbym sie dowiedziec kiedy tibia.pl zaaktułalizuje now questy, sprzety, czary, i czy jest juz stronka która to uczyniła :p
|
Spacerując po dżungli natrafiłem na osadę małp, ale szybko się wycofałem bo nie znam ich siły.
No właśnie jak silne są małpy, z jakimi starymi stworkami można porównać siłą każdy z 3 rodzająw, a i gdzie może jeszcze chodzić bez obawy o życie knight z moimi skilami i lvlem ? - patrz podpis :o |
...
na tibia.com oczywiscie sa juz potwory ale loot jest ujawniony tylko podstawowy np. tarantula- gold coins and sometimes other items with them..:( jest tez conieco na tibianews.net i tibiabr.com :cup: a kiedy bedzie cos na naszej stronce..niewiadomo X(
|
dobra dobra
fajnie pacc wszyskto maja pojazane nowie miejsca i zeczy a co z facc ? nikt o nich nie pomyslał o tych biednych facc kto im pomoże ;(
|
lol
Cytuj:
|
Zje***a tibia.pl
Zj*****ście... Na tibia.org.pl są już nowe potwory, eq, grafiki i wiele innych...
X( REZYGNUJCIE Z TIBIA.PL X( :cup: WWW.TIBIA.ORG.PL ROX :cup: |
:(
Cytuj:
|
Cytuj:
No masz racje, nie będzie "morzno" normalnie robić UH bo bęndą potrzebne robale. Kończysz z "Tibio"?? To DOBRZE. Najpierw naucz się pisać po "polskiemu" a potem naucz się grać w "Tibio". A wiesz co?? Mi jakoś do tej pory ani łuk ani kusza nie znikneły pomimo Twoich ostrzeżeń. Pozdro |
Cytuj:
Na terenie do tej pory pustym (obok PoH) znajduje się Katedra. Jest dla Facc. Sporo nowych potworków. Pozdro ---- edit ---- PS. Sorki za drugiego posta, ale zdążyłem wcisnąć Dodaj a nie "morzno" usunąć posta |
Ale kit w ciskacie z dro omanderem mozna tylko od 100 respa atakowacjestes smieciem i kot wciskasz a ze mnie nic nie zgarna bo by w ******* dostal i ngoi z dyby powyrywal sorry poniowlo mnie :kon:
|
pieprzone uptade!!!!
Cytuj:
fajny palladynek swiat:celesta :cup: skille 51/45 :cup: lvl 13 ;( |
Lol
Ten update miał wprowadzić utrudnienia w cheatowaniu w Tibi. Ja już widziałem użytkownika nowego TBI które i tak będzie się takim osobom przydawać.
Robaki se 11 druid nazbiera idzie nad wode i łowi rybki...A jak mu się soul point skończą, to pójdzie se na spidery/wolfy i nabije następne... Tym razem się Cipsoftowi nie udało... :) PS: Tibia MC działa :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |