Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Tiquanda! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45282)

Belqs 11-08-2005 22:34

[quote=noobol]mam pytanie..co z tymi spearami? a tak wogule to update jest super, katedra to wypasione expowisko:D. jeszcze bym sie chcetnie dowiedzial czy tarantula jest wytrzymala i czy mocno bije.. moi kumple sie boja jej, ale mysle ze nieslusznie:]

Czesc
Tarantula nie jest taka mocna ale wrzuca haste:)
Ma 225hp a za nia dostajesz 12o expa wiec to chyba mowi samo za siebie :)
ale w grupie moga byc niebezpieczne szczegolnie dal niwzawysokiego lvl
Mysle ze ci pomoglem:)

Belqs 11-08-2005 22:49

[quote=Cover Sorcerer]NIc ciekawego ten UPADE.Dla mnie za przeproszeniem z*******ili (clipy) to co bylo.Jakiej bugi co latajo,Jakies pomniki obok carlin,kamienie wyglondajo jak plastikowe.A bylo tak pienksnie.Ehh...Tyle dni pacca dla mnie sie zmarniuje przest ten upade(72 dni).Awienc koncze z tibio.Zreszto wiele ludzi prucz mnie (pl,br,swe,usa itd.)konczo z tibio. Np. muj kumpel (swe) ma 140 level i konczy :( .Zreszto sie mu nie dziwie nawed uhow nie bendzie morzna normalnie robic.Jakies robale potrzebne :( .A palladynom to najwiencej dowalili.Luk i kusza podobno bendo znikac jak sie niszczo,znikajonce spery ;( .Prosze wybaczyc za te bluzge ale napisalem ze za przeproszeniem :D

:glupek: tan twoj kolega 140lvl i konczy grac cos mi sie wydaje ze sciemnia to ze mu sie update nie podoba to chyba jednak nie musail konczyc grac z takim lvl sorki ale ja bym tak nigdy nie zrobil chyba lekka przesada tyle godzin poswiecic an granie a tu teraz nie gra chyab przesadzil no ale nie moja sprawa nie chce niech nie gra ale chyab zmarnowal postac ale przez to pewnie troche kasy zarobi :p

Ej ludzie czego jak dalem cytuj to nie ma tego co tamten gosn napisal an takim ciemnym tle tylko tak normlanie mozecie pomoc bo nie weim co jest grane

noobol 11-08-2005 23:01

dzieki

dzieki dzieki.
namowie kumpli na tarantule w takim razie:D

Belqs 11-08-2005 23:08

dzieki dzieki
namowie kumpli na tarantule w takim razie:D

Nie ma sprawy tibijczycy musza sobie nawzajem pomagac w koncu od tego wszyscy sa no to narka spokojnie mozecie sie wybierac aha lepiej miec troche many bo cie zatruja:P

ej ludzie dalej nie am teog an tym tle zawsze jak sie dawalo cytuj to co on napisal bylo na takim szarym tle w takiej ramce teraz tego nie ma co jest gran tylko jest jakies QUOTE co to ma byc ludzie pomozcie

fajny palladynek 11-08-2005 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miracle
Zamiast się cieszyć tylko narzekacie. Polak nie potrafi docenić tego co mu jest dane. Wczoraj z kumplem zrobilem teściwa na lurowanie i zużywanie spearów. Lurowaliśmy sobie trola, który wbrew pozorom jak niektórzy tu mówią nie zniknął po przejściu 5 kratek tylko szedł za nami około 3 minut. Wiem że trole nie są wspaniałymi sprinterami ale zapewniam was że kawałek dorgi od respawnu pokonał. A teraz o niszczeniu włóczni. Kumpel nawalał we mnie jednym "spirem" przez około 5 minut i nic, brakło nam cierpliwości do jej zdesintegrowania :D . Nie ma na co narzekać, a póki co drastycznych zmian w cenach jeszcze nie zauważyłem ;)

To chyba jeses slepy jak niezauwazyles zmian w cenach na moim serwie bohy kosztowaly 70k a teaz po 100k-120k chodzą -.-
palladyn
skille 50/44 :cup: <wciąż rosną>
lvl 13

Przerwa 11-08-2005 23:17

Wiem ze sie powtarzam ale zrobcie update'a na stronce typu jakie doszly potworki ile daja expa ile maja zycia co z nich wypada pozdrowka dla graczy z secury

noobol 11-08-2005 23:40

:)

musza sobie pomagac, to prawda ale niewszyscy sa pomocni. wiec mimo wszystko dzieki:D. co do zatruwania to ja mam juz przygotaowane runki antidote-ostroznosc to podstawa':]

fajny palladynek 12-08-2005 01:58

Co za debile!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
TTTTIIIIIQQQAAAAAAANNNNNDDDDDDAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! !!!!!!

Z tym okrzykiem na ustach właśnie w tej chwili ruszyły tysiące Tibijczyków, którzy z upragnieniem od ponad pół roku oczekiwali update Tibii! CipSoft o godzinie 15:45 rozpoczął implementacje update, która właśnie się zakończyła.

Tiquanda, Port Hope, Dark Cathedral, Soul Points, anty-luring system, nowe potwory, nowe przedmioty, nowe questy, małpy, Dworc’e, jaszczuro-ludzie… Ehz… Dużo tego żeby wymieniać. To z pewnością jeden z największych updatów w historii Tibii!

Na co czekasz?! Zasuwaj sprawdzać nowe tereny! PACC czy FACC, co za różnica? Do zwiedzania jest naprawdę wiele dla jednych i drugich!
Jezeli tego nie zmienią to juz niebede grał ;(
nick:fajny palladynek
skill:50/44 :evul:

Jeśli nie możesz pobrać klienta z auto-update, możesz go ściągnąć z:
Tibia.com download klienta 7.5
Tibia.pl download klienta 7.5
Tibia.pl mirror downloada klient 7.5

Tibia.pl życzy wszystkim owocnego zwiedzania i świetnej zabawy przy nowym update!
Nie zapomnijcie podzielić się swoimi odkryciami z resztą użytkowników. Wszelkie informacje prosimy pisać w tym dziale: Tiquanda Update

Co za kur*a baran wymyslił z tymi sperami ze mają znikać X(
Mam pytanie czy cipki<cipsoft> moze zmienic to zeby spery nie znikały B)

Tornest 12-08-2005 09:05

Up-date

Fajny up-date, ale chcialbym sie dowiedziec kiedy tibia.pl zaaktułalizuje now questy, sprzety, czary, i czy jest juz stronka która to uczyniła :p

krzysiek krzysiek 12-08-2005 09:10

Spacerując po dżungli natrafiłem na osadę małp, ale szybko się wycofałem bo nie znam ich siły.
No właśnie jak silne są małpy, z jakimi starymi stworkami można porównać siłą każdy z 3 rodzająw, a i gdzie może jeszcze chodzić bez obawy o życie knight z moimi skilami i lvlem ? - patrz podpis :o

noobol 12-08-2005 10:33

...

na tibia.com oczywiscie sa juz potwory ale loot jest ujawniony tylko podstawowy np. tarantula- gold coins and sometimes other items with them..:( jest tez conieco na tibianews.net i tibiabr.com :cup: a kiedy bedzie cos na naszej stronce..niewiadomo X(

Alron 12-08-2005 11:52

dobra dobra

fajnie pacc wszyskto maja pojazane nowie miejsca i zeczy a co z facc ? nikt o nich nie pomyslał o tych biednych facc kto im pomoże ;(

Bake Romkant 12-08-2005 12:49

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawel xD
yo humaki
:]
przestale m grac w tibie przez was hamy ***ane qrwa mac :p

teraz mam wszystko w dupie tibia uczy tylko hamstwa i niszczy nerwy
przez to musielem jezdzic do psyhologa i o malo nie dostalem zawalu
(mam slabe serce) . przez tibie zniszczylem swoje cenne zdrowie . ;(

Lol człoweieku a kto ci kazał grac w tibie????? to niejest wina tibi tylko twoja wina!! Rozumiem musiałeś jezdzic do psychologa i masz słaebe srce przez to naprawde mi ciebie szkoda ale to niejest nasza wina!!

B@RT 12-08-2005 13:21

Zje***a tibia.pl

Zj*****ście... Na tibia.org.pl są już nowe potwory, eq, grafiki i wiele innych...

X( REZYGNUJCIE Z TIBIA.PL X( :cup: WWW.TIBIA.ORG.PL ROX :cup:

sudi 12-08-2005 15:03

:(
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
TTTTIIIIIQQQAAAAAAANNNNNDDDDDDAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! !!!!!!

Z tym okrzykiem na ustach właśnie w tej chwili ruszyły tysiące Tibijczyków, którzy z upragnieniem od ponad pół roku oczekiwali update Tibii! CipSoft o godzinie 15:45 rozpoczął implementacje update, która właśnie się zakończyła.

Tiquanda, Port Hope, Dark Cathedral, Soul Points, anty-luring system, nowe potwory, nowe przedmioty, nowe questy, małpy, Dworc’e, jaszczuro-ludzie… Ehz… Dużo tego żeby wymieniać. To z pewnością jeden z największych updatów w historii Tibii!

Na co czekasz?! Zasuwaj sprawdzać nowe tereny! PACC czy FACC, co za różnica? Do zwiedzania jest naprawdę wiele dla jednych i drugich!

Jeśli nie możesz pobrać klienta z auto-update, możesz go ściągnąć z:
Tibia.com download klienta 7.5
Tibia.pl download klienta 7.5
Tibia.pl mirror downloada klient 7.5

Tibia.pl życzy wszystkim owocnego zwiedzania i świetnej zabawy przy nowym update!
Nie zapomnijcie podzielić się swoimi odkryciami z resztą użytkowników. Wszelkie informacje prosimy pisać w tym dziale: Tiquanda Update

niom ja niewidze dużej różnicy w up date bo jestem facc :( mam proźbe prosze aby team tibia.pl zrobila nowe niusy o tarczach nowych ,wyglądach itp. we will see in Tibia in Galana!!!

Trener 12-08-2005 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cover Sorcerer
NIc ciekawego ten UPADE.Dla mnie za przeproszeniem z*******ili (clipy) to co bylo.Jakiej bugi co latajo,Jakies pomniki obok carlin,kamienie wyglondajo jak plastikowe.A bylo tak pienksnie.Ehh...Tyle dni pacca dla mnie sie zmarniuje przest ten upade(72 dni).Awienc koncze z tibio.Zreszto wiele ludzi prucz mnie (pl,br,swe,usa itd.)konczo z tibio. Np. muj kumpel (swe) ma 140 level i konczy :( .Zreszto sie mu nie dziwie nawed uhow nie bendzie morzna normalnie robic.Jakies robale potrzebne :( .A palladynom to najwiencej dowalili.Luk i kusza podobno bendo znikac jak sie niszczo,znikajonce spery ;( .Prosze wybaczyc za te bluzge ale napisalem ze za przeproszeniem :D

Och...serio??
No masz racje, nie będzie "morzno" normalnie robić UH bo bęndą potrzebne robale.
Kończysz z "Tibio"?? To DOBRZE.
Najpierw naucz się pisać po "polskiemu" a potem naucz się grać w "Tibio".
A wiesz co?? Mi jakoś do tej pory ani łuk ani kusza nie znikneły pomimo Twoich ostrzeżeń.

Pozdro

Trener 12-08-2005 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alron
fajnie pacc wszyskto maja pojazane nowie miejsca i zeczy a co z facc ? nikt o nich nie pomyslał o tych biednych facc kto im pomoże ;(

Przejdź się na południe od Pustyni to zobaczysz co jest dla Facc.

Na terenie do tej pory pustym (obok PoH) znajduje się Katedra. Jest dla Facc. Sporo nowych potworków.

Pozdro

---- edit ----
PS. Sorki za drugiego posta, ale zdążyłem wcisnąć Dodaj a nie "morzno" usunąć posta

Tijaa 12-08-2005 16:13

Ale kit w ciskacie z dro omanderem mozna tylko od 100 respa atakowacjestes smieciem i kot wciskasz a ze mnie nic nie zgarna bo by w ******* dostal i ngoi z dyby powyrywal sorry poniowlo mnie :kon:

fajny palladynek 12-08-2005 16:20

pieprzone uptade!!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sudi
:(
niom ja niewidze dużej różnicy w up date bo jestem facc :( mam proźbe prosze aby team tibia.pl zrobila nowe niusy o tarczach nowych ,wyglądach itp. we will see in Tibia in Galana!!!

X( kurde jak tu mozna trenowac jak w sklepach niemozna kupic throwing star X(
fajny palladynek
swiat:celesta :cup:
skille 51/45 :cup:
lvl 13 ;(

Xzonixek 12-08-2005 17:07

Lol

Ten update miał wprowadzić utrudnienia w cheatowaniu w Tibi. Ja już widziałem użytkownika nowego TBI które i tak będzie się takim osobom przydawać.

Robaki se 11 druid nazbiera idzie nad wode i łowi rybki...A jak mu się soul point skończą, to pójdzie se na spidery/wolfy i nabije następne...
Tym razem się Cipsoftowi nie udało... :)

PS: Tibia MC działa :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36.